Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά είνα !!!!

Ωραίες και πρωτοτυπες ιδέες που με σωστά βήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν και να οδηγήσουν σε ανέλπιστα αποτελέσματα και κέρδη...

Τέτοια να βλέπουμε !!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι εκανε το εκανε για παρτυ του και για να κονομησει και καλα εκανε.Τωρα πουλαει σε πολυεθνικη για να θερισει οτι εσπειρε.Σιγουρα θα συνεχισει με καποι αλλη επιχειρηση.Εγω δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο δε ολο αυτο.Οποιος αλλος μπορει .... "Εμπρος παιδιο δοξης λαμπρο".

Αυτά είναι συνηθισμένα σε άλλες χώρες απλά στην Ελλάδα έχεις τη μικρότερη παραγωγή προγραμματιστών στην Ευρώπη (δυτική και ανατολική) οπότε σου φαίνονται εξωγήινα.

Χαλάει τη σούπα των αργομισθιών ο προγραμματιστής οπότε δεν τον χρειαζόμαστε.

Ζούμε μια χαρά δανειζόμενοι από 20 γενιές μετά!

• Like 3
Δημοσ.

Μαλλον δεν εχεις ξεμεινει ποτε στα βουνα της πετρουπολης ..εκει να σε δω που θα βρεις ταξι 3 το βραδυ!

Να μην ξεμενεις τοτε στα βουνα της πετρουπολης! Υπαρχουν και σε πιο προσβασιμα μερη "καβατζες"!!!

Δημοσ.

Μπράβο στα παιδιά, που στην τελική πρόλαβαν να πουλήσουν σε μια αγορά που είχε γίνει πλέον πολύ ανταγωνιστική.

• Like 5
Δημοσ.

Συγχαρητηρια στους δημιουργους που ειχαν την ιδεα της αξιοποιησης ,τις γνωσεις και τις ικανοτητες να το υλοποιησουν .

Κοντρα στο γενικοτερα ρευμα της μιζεριας και της μεμψιμοιριας  αποδεικνυοντας  πως εν μεσω αντιξοων συνθηκων παντα υπαρχει περιθωριο για το επιχειρειν .

Αυτοι λοιπον δεν αρχισαν την κλαψα ,ουτε την  ανουσια γκρινια ,ουτε τους εφταιγε το καπιταλιστικο συστημα ουτε οι Ολλανδοι,αντιθετα προχωρησαν μπροστα  και για αυτο  δικαιωθηκαν . 

• Like 6
Δημοσ.

Το TaxiBeat το προτιμούσα αφενός επειδή ήταν μια Ελληνική προσπάθεια (εταιρία) και αφετέρου λόγο της ποιότητας που διέκρινε το λογισμικό του (σε σχέση με άλλες παρόμοιες προσπάθειες).

Η εξαγορά του από έναν όμιλο Γερμανικών συμφερόντων, σαφέστατα αποτελεί προσωπική επιτυχία των ανθρώπων που έκτισαν την υπηρεσία και την κατέστησαν τόσο επιτυχημένη και μπράβο τους --- αλλά δεδομένης της εχθρότητας που επιδεικνύουν οι Γερμανοί πολιτικοί  προς την χώρα μου συστηματικά τα τελευταία 6 (και πλέον 7) χρόνια, θα σκεφτώ πάρα πολύ αν αξίζει εφ' εξής να ενισχύω την Daimler με τα χρήματα μου.

• Like 5
Δημοσ.
Το TaxiBeat το προτιμούσα αφενός επειδή ήταν μια Ελληνική προσπάθεια (εταιρία) και αφετέρου λόγο της ποιότητας που διέκρινε το λογισμικό του (σε σχέση με άλλες παρόμοιες προσπάθειες).

Η εξαγορά του από έναν όμιλο Γερμανικών συμφερόντων, σαφέστατα αποτελεί προσωπική επιτυχία των ανθρώπων που έκτισαν την υπηρεσία και την κατέστησαν τόσο επιτυχημένη και μπράβο τους --- αλλά δεδομένης της εχθρότητας που επιδεικνύουν οι Γερμανοί πολιτικοί  προς την χώρα μου συστηματικά τα τελευταία 6 (και πλέον 7) χρόνια, θα σκεφτώ πάρα πολύ αν αξίζει εφ' εξής να ενισχύω την Daimler με τα χρήματα μου.

Χαχαχαχαχα. ....εχθρός αυτός που σε δανείζει με μισό τοις εκατό και σου έχει χαρίσει και μερικά χρέη;

Χαχαχαχαχαχα.....γελάσαμε πάλι σήμερα.

• Like 23
Δημοσ.

Όπως σου είπε και ο από πάνω. Το επιτόκιο δανεισμού από την ΕΕ είναι γύρω στο 0.5%. Τους λες και τοκογλύφους...

PS1. Και επειδή ούτε απλή αριθμητική μπορείτε να κάνετε θα στο εξηγήσω με νούμερα.

Εξυπηρέτηση χρέους με 7% επιτόκιο σημαίνει 0.07*344b=24b μόνο για τόκους ανά έτος.

Λόγω της εχθρικής(sic) πολιτικής της Γερμανίας και των άλλων κακών ευρωπαίων πληρώνεις 0.007*344b=2.4b.

Δηλαδή σου κάνουν δώρο 21+ δις το χρόνο.

PS2. 0.7% πάει στο σύνολο του προγράμματος βάζοντας μέσα και το ΔΝΤ και την ΕΚΤ με ελαφρώς υψηλότερα επιτόκια.

• Like 8
Δημοσ.

Εχω κλάψει βλέποντας Γερμανό να δουλεύει σε μεγάλη ηλικία.

Γενικά πάντα με συγκινούν άνθρωποι του μόχθου.

Αντίθετα πάντα τη λέω στα ίσα στα παράσιτα.

Δηλαδή δεν υπάρχει καθόλου μέσα μου το γονίδιο του ραγιά (ούτε σε κάλπες!).

• Like 2
Δημοσ.

Οταν οι πολυεθνικες εξαγοραζουν οτι δουλευει,στο τελος τι θα μεινει?

Μια φραπεδούμπα, μια διχαλωτή σαγιονάρα και μία ψόφια κατσίκα.

• Like 4
Δημοσ.

Οταν οι πολυεθνικες εξαγοραζουν οτι δουλευει,στο τελος τι θα μεινει?

θα ηθελα να μου αναλυσεις τη δικια σου προταση προς την επιχειρηση αντι της εξαγορας...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...