mai1519 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας, έχω ένα θέμα με το Visual Composer στο Wordpress. Ενώ στο back end προσθέτω ένα νέο στοιχείο και το κάνω update, στο front end δεν εμφανίζονται οι αλλαγές. Πάω να κάνω ενημέρωση το plug in αλλά μου λέει ότι πρέπει να αγοράσω άδεια για να μπορέσω να το κάνω αυτόματα update, αλλιώς πρέπει να περιμένω τον author του plug in να το κάνει για μένα. Θα πρέπει δηλαδή να περιμένω μέχρι να το κάνει αυτός update και μετά να προχωρήσω στη δουλειά μου? Πόσο χρόνο παίρνει ξέρει κανείς? Ευχαριστώ
dominotrix Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ισως το component αυτο να εχει θεμα. Δοκιμασε τα εξης: 1) Ενεργοποιησε προσωρινα το default theme του Wordpress και δες αν εκει λειτουργει. Ετσι θα καταλαβεις αν για καποιο λογο φταιει το theme σου. 2) Κατεβασε το theme ξανα απο εκει που το αγορασες. Και ανεβασε μονο το js_composer που ειναι στο φακελο plugins. Θα ειναι ενα .zip αρχειο λογικα. 3) Αν μετα απο αυτα παλι δεν λειτουργει, δοκιμασε να κανεις καπου δοκιμαστικα ξανα εγκατασταση το theme αδειο χωρις κανενα αλλο Plugin εγκατεστημενο παρα μονο το VC. ----- Ποιο ειναι το component που προσθετεις αλλα δεν το αποθηκευει; Περιεγραψε λιγο τη διαδικασια μηπως και καταλαβουμε κατι περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα