Προς το περιεχόμενο

Neverwinter & SoU Double Pack:Προσοχή!

Tak68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν απο μερικές μέρες πήγα και αγόρασα το Neverwinter Nights Double Pack aka Gold Edition.Είχα δεί οτι είχε το Original παιχνίδι + το 1ο Expansion σε καλή,σχετικά τιμή.Είπα και εγώ να το αγοράσω να το έχω και Original....

1η Έκπληξη:ΔΕΝ υπάρχει manual σε κανένα απο τα δύο κουτιά!!! :shock:

Τίποτα μέσα εκτός των Cd!Ζητάω πολλά???Αντε ρε παιδιά να βάζατε κανένα διαφημιστικό!Κάτι!!!Τι Gold Edition και @$!@$ είναι???(Δεν μπορώ να πω!Είχε το manual σε pdf! :twisted: )

2η Έκπληξη:Ξεπερνώντας το σόκ,βγάζω το 1ο cd απο τα 3,τα οποία ήταν το ένα πανω στο άλλο!, του Neverwinter για εγκατάσταση...Ζητάει cd key,βρίσκω το key μετά από κάτω απο τα 3 cd ένα αυτοκολλητάκι.Το γράφω...TADA!!!!The cd key you have entered is invalid!!!!Ε????Το ξαναγράφω 2-3 φορές...τίποτα!?Μου έρχεται η φαεινή ιδέα να βάλω το key του SoU...το δέχεται!Λέω μάλλον βάλανε ανάποδα τα cdkey!Χαίρομαι για λίγο...βάζω το SoU για εγκατάσταση..cd key ζητάει....Κανένα απο τα δύο δεν πιάνει...(Οκ λογικό για το ένα key αφού το έβαλα πριν!)

Τέλος πάντων λίγο πρίν "ξεσπάσω" πάνω στα cd θυμάμαι την πειρατική κόπια που είχα,βάζω το cd key της κόπιας στην εγκατάσταση του Νeverwnter και το key που δούλευε στο SoU και...τρέχει μιά χαρά....

Ο σκοπός του Post....ΑΠΛΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ!

ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΛΕΦΤΩΝ!!!

Πέρα του προβλήματος με τα keys που "μάλλον" έπεσε σε μένα,μόνο το ότι πετάξαν τα cd σε dvd case χωρίς manual και άλλα συνοδευτικά είναι απαράδεκτο!!!Και να πείς ότι πήρα καμμιά budget έκδοση...κοτζάμ Gold Edition με νέο εξώφυλλο!

Sorry για την φλυαρία!Έπρεπε να ξεσπάσω... :(

Δημοσ.

Έτσι περίπου ήταν και η Gold έκδοση που πήρα με το Unrel Tournament 2003 και Unreal 2 χωρίς όμως το πρόβλημα με το CD key. Γενικά από ότι ξέρω οι περισσότερες Gοld εκδόσεις είναι έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...