tsiro7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 ουτε ευρω περισσοτερο 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):chrome,viber,messenger και γενικα πολυ σερφαρισμα. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 και πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιαφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; οπωσδηποτε ,ειδικα καλη ληψη βιντεο 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; αδιαφορο 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; καλοδεχουμενη 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα κυριως 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Αυτη τη στιγμη εχω ενα xiaomi redmi note 3 pro ,το κινητο τα σπαει αλλα απο καμερες και ειδικα βιντεο κλαφτα χαραλαμπε!!! με ενδιαφερει κυριως απο Ελλαδα για να γλιτωσω την αναμονη + οτι τα κινεζικα χανουν λιγο σε καμερες .
papp0us Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Nexus 5x για όσο υπάρχει ακόμα στην αγορά.
jimzak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Φοβερό το nexus 5x , από τις καλύτερες κάμερες point and shot τις αγοράς ακόμη και τώρα και το βίντεο του είναι τρομερό αλλά αν είναι η πρώτη σου προτεραιοτητα κοίτα για κάποια συσκευή με OIS.
tsiro7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Σίγουρα είναι πολύ καλό στον τομέα κάμερα το 5x,αλλά έχει άλλα κουσούρια που με κάνουν επιφυλακτικο.
tsiro7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει δεν το θέλω το βίντεο για επαγγελματική χρήση, απλα να τραβάω τη μικρή βιντεακια που να βλέπονται. Ειλικρινά το xiaomi είναι άθλιο στο θέμα βίντεο.
jimzak Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Συμπάσχουμε φίλε μου, και εγώ το nexus για να τραβάω φωτογραφίες και βίντεο την μικρούλα μου το πείρα, αυτήν την στιγμή στο σπίτι έχω εκτός το nexus έχω και ένα galaxy note 2,ένα lumia 640XL και ένα Motorola moto G 2nd gen.Το nexus είναι με διαφορά το καλύτερο στο θέμα κάμερα ειδικά σε εσωτερικούς χώρους και χαμηλό φωτισμό. Όπως και να έχει να την χαίρεσαι!
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Και εγω παντως που συγκρινω το s7 edge με το 5x της γυναικας πολυ λιγο διαφερουν σε auto και τα 2. Σε σελφι μερικες φορες μου βγαζει καλυτερες το 5x πιο φωτεινες. Eνταξει το αδικει και η εφαρμογη της καμερας του που ειναι πολυ απλη. 1
tsiro7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Συμπάσχουμε φίλε μου, και εγώ το nexus για να τραβάω φωτογραφίες και βίντεο την μικρούλα μου το πείρα, αυτήν την στιγμή στο σπίτι έχω εκτός το nexus έχω και ένα galaxy note 2,ένα lumia 640XL και ένα Motorola moto G 2nd gen.Το nexus είναι με διαφορά το καλύτερο στο θέμα κάμερα ειδικά σε εσωτερικούς χώρους και χαμηλό φωτισμό. Όπως και να έχει να την χαίρεσαι! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να χαίρεσαι και εσύ τη δικιά σου. Το πρόβλημα με το xiaomi είναι ότι ρίχνει τα fps μόλις χαμηλώσει λίγο ο φωτισμός με αποτέλεσμα να τραβάς βίντεο με 16-20 fps σε fhd ανάλυση. Επειδή θα είναι το τρίτο κινητό που αλλάζω σε ένα χρόνο δύσκολα θα πάω τόσο ψηλά όσο το 32gb nexus, γιατί για το 16 ούτε καν. Οπότε θέλω και κάποια άλλη πρόταση αν υπάρχει, συν ότι αρχίζω να σκέφτομαι την αλλαγή της nikon d40 με μια πιο σύγχρονη με λήψη βίντεο. 1
panos- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 αν ειναι αλλαξε την καμερα και κρατα το κινητο. Απλα θα πρεπει να μαζεψεις αρκετα χρηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα