FarCry Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 το να αλλαξουμε την θεση των keycaps για να βγει qwerty δεν παιζει δηλαδη?
Bezbozny Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 εννοει οτι δεν ειναι το κλασικο πληκτρολογιο τυπου qwerty... δλδ τα πληκτρα για τα γραμματα ειναι σε διαφορετικες θεσεις απο αυτες που εχουμε συνηθισει..και αυτο οσο να'ναι μπερδευει Σιγά τη διαφορά. Απλά το Ζ είναι στη θέση του Υ και αντίστροφα. 1
mpokwsths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Επειδή έχω το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο (G410) μπορώ να πω ότι ΟΧΙ. Δε γίνεται σωστά. Αν υποθέσουμε ότι δεν ενοχλούν τα δευτερεύοντα πλήκτρα της διάταξης QWERTZ, υπάρχει και το παρακάτω θέμα: Το ύψος και η γωνία των caps της πάνω γραμμής είναι πολύ διαφορετικά από αυτά της μεσσαίας. Δηλαδή ... θα ταιριάξουν τα πλήκτρα αλλά θα φαίνεται εύκολα και με τα μάτι και διά της αφής ότι δεν είναι αυτή η θέση τους.
Sadako Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Και μια ακόμα διαφορά έχουν. Δεν το χω μπροστά μου τώρα, αλλά είναι 2 διπλανά που είναι ανάποδα. Νομίζω το t με το y, ή το y με το u. Αλλά ισχύει ότι αν είσαι μέτριος προς καλός "πληκτρολογητής" παίζει από ελάχιστη ως μηδενική σημασία. Θυμάμαι είχα πάρει μεταχειρισμενο netbook από Γερμανία (eBay) και ταυτόχρονα είχα αγοράσει αυτοκόλλητα με αγγλικά/ελληνικά. Δεν τα πέρασα ποτέ..
FarCry Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Και μια ακόμα διαφορά έχουν. Δεν το χω μπροστά μου τώρα, αλλά είναι 2 διπλανά που είναι ανάποδα. Νομίζω το t με το y, ή το y με το u. Αλλά ισχύει ότι αν είσαι μέτριος προς καλός "πληκτρολογητής" παίζει από ελάχιστη ως μηδενική σημασία. Θυμάμαι είχα πάρει μεταχειρισμενο netbook από Γερμανία (eBay) και ταυτόχρονα είχα αγοράσει αυτοκόλλητα με αγγλικά/ελληνικά. Δεν τα πέρασα ποτέ.. ναι αυτο που λες ισχυει γιατι ειδα την διαταξη. εχουν δυο U πληκτρα οχι ενα που ειναι στα αγγλικα και η μονη viable λυση θα ηταν να αγορασεις τα keycaps γιατι δεν υπαρχει εναλλακτικη οποτε δεν λεει. κατι στην ευρωπη δεν βρηκα. https://www.amazon.com/Original-Logitech-Replacement-Keycaps-Keyboard/dp/B01F6V5DWC KeycapsThe G410 isn’t compatible with Cherry MX, Alps, buckling springs, or any other common keycaps due to the Romer-G design. Finding replacement/custom keycaps is nearly impossible
Sadako Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει και η πιο φτηνή λύση με τα αυτοκόλλητα, ένα για κάθε πλήκτρο. Είχα πάρει από eBay όπως ανέφερα πριν, αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Πόσο θα αντέξουν και σε τι κατάσταση θα διατηρηθούν δεν ξέρω.
FarCry Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει και η πιο φτηνή λύση με τα αυτοκόλλητα, ένα για κάθε πλήκτρο. Είχα πάρει από eBay όπως ανέφερα πριν, αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Πόσο θα αντέξουν και σε τι κατάσταση θα διατηρηθούν δεν ξέρω. ναι αλλα διαβασα δεν κρατανε πολυ αυτα.... βεβαια διαβασα και για stickers που λεει κρατανε για χρονια... https://www.etsy.com/listing/203083621/mechanical-keyboard-cherry-mx-keycaps-pc?ref=shop_home_active_2 αυτα πρεπει να κρατανε πολυ καιρο, μιας και ειναι περιτυλιγμα οχι απλο αυτοκολλητο αλλα τα keycaps του 410 ισως να ειναι διαφορετικα και να μη ταιριαζουν. αυτες ειναι οι μλκιες με τις καστομιες (razer switch, romer g, κλπ). σου περιοριζουν τις δυνατοτητες της μοντιφιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα