Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά θέλω να έχω την επιλογή να βάλω δικό μου modem και να μην είμαι με το αρχικό της εταιρία μιας και έχω το w9980 αλλα σκέφτομαι για κάτι καλύτερο Πχ. asus ac68u.

Δέν θέλω να μπλέγω με cyta, hol με το voip που έχουν και δεν μπορείς να βάλεις άλλο modem και δεν τα ξέρω και εγώ.

Παίζω παιχνίδια οπότε θέλω το καλύτερο δυνατών Ping και το ξέρω το έχει ο οτε αλλα έχει κάπως ανεβασμένες τις τιμές του σε σχέση με τις άλλες εταιρίες οπότε μάλλον όχι οτε. Λέω για wind η forthnet μιας και έχουν ίδιες τιμές και φυσικά και θα το κάνω και fast patch! Τι λέτε; πια είναι καλύτερη; Έχετε καμία άλλη ιδέα τι να βάλω; Τώρα παίρνω απο τον αδερφό μου αλλα είμαι μακρία απο το κέντρο και δεν μπορώ να πω οτι έχω και το συπερ download speed και μπαίνουν αρκετά άτομα και ε ζορίζετε. Να και τα τρέχων stats της γραμμής:

Upstream Downstream
Current Rate (Kbps) 1020 9784
Max Rate (Kbps) 1092 9336
SNR Margin (dB) 7.9 3.1
Line Attenuation (dB) 21.7 41.5
Errors (Pkts) 0 0

Δημοσ.

Kαλησπέρα Πλέον μονο οτε και cyta αποκλειστικά δίνουν voip και οι υπόλοιποι αργότερα θα δόσουν αλλά δεν θα το γλιτόσουμε εγω με οτε voip εχω 

Δημοσ.

Kαλησπέρα Πλέον μονο οτε και cyta αποκλειστικά δίνουν voip και οι υπόλοιποι αργότερα θα δόσουν αλλά δεν θα το γλιτόσουμε εγω με οτε voip εχω 

Άντε και σκεφτόμουν για οτε. Forthnet μάλλον θα βάλω και ο αδερφός μου απο πάνω forthnet έχει και ξέρω οτι είναι μέτρια. στο παιχνίδει LoL έχω ping 80 και ένας γείτονας με οτε 60 για αυτό λέω μετρια. Έλεγα μήπως η wind είναι καλύτερη. Συμπλήρωσα την φορμα να με πάρουν τηλέφωνο και έγραψα και σχόλειο τη προσφορές  έχουν και σε τι τιμές μήπως και μου κάνουν καμία καλύτερη προσφορά

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι για νεα συνδεση ίντερνετ.

Πηγα στον ΟΤΕ και την forthnet.

Ο πρωτος δινει 23€ μονο ίντερνετ και τελη συνδεσης 36€.

Η forthnet 18,8€ το μηνα ή 189€ το χρονο με 70 χρεωση ενεργοποιησης. Με δέσμευση δυο χρονων. Αν βαλω τηλεόραση πηγαινει με το φαμιλη πακ 27€/μηνα.

Ξεχασα να ρωτησω το ιδιο και για τον οτε ποσο ειναι μαζι με την τηλεοραση.

Ενδιαφερομαι για την περιοχη της χαλκιδικης. Τι πρεπει να προσεξω, κυριως θελω ίντερνετ οχι για κατεβασμα παιχνιδιων κλπ, το πολυ καμια ταινια να δω απλα πραγματα.

Ο οτε εχει πιο σταθερες ταχυτητες; τι δεσμευση εχει;

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι για νεα συνδεση ίντερνετ.

Πηγα στον ΟΤΕ και την forthnet.

Ο πρωτος δινει 23€ μονο ίντερνετ και τελη συνδεσης 36€.

Η forthnet 18,8€ το μηνα ή 189€ το χρονο με 70 χρεωση ενεργοποιησης. Με δέσμευση δυο χρονων. Αν βαλω τηλεόραση πηγαινει με το φαμιλη πακ 27€/μηνα.

Ξεχασα να ρωτησω το ιδιο και για τον οτε ποσο ειναι μαζι με την τηλεοραση.

Ενδιαφερομαι για την περιοχη της χαλκιδικης. Τι πρεπει να προσεξω, κυριως θελω ίντερνετ οχι για κατεβασμα παιχνιδιων κλπ, το πολυ καμια ταινια να δω απλα πραγματα.

Ο οτε εχει πιο σταθερες ταχυτητες; τι δεσμευση εχει;

Εγώ έβαλα την προπληρωμένη που είναι 12 μήνες και είναι σαν να βγάνει 15.75 τον μήνα. Αν τα κανάλια που σου προσφέρει η nova σε καλύπτουν τότε θα σου έλεγα να πασ εκεί εκτός αν έχει κα πιο κανάλι ο ΟΤΕ που το θες. Μια χαρά καλό internet έχει και η Forthnet βασικά όλες οι εταιρίες το ίδιο έχουν μόνο ο ΟΤΕ έχει καλύτερο ping που στα παιχνίδια το χρειαζεσαι. Στο σκέτο ίντερνετ δεν δίνουν free modem να κές. Πάει +20 ευρο
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω εκανα αίτηση μιας και το συμβόλαιο εληξε σε οτε ειπα να παω σε forthnet ηταν μα συνδεθω στης 10/2/17 αλλα τπτ ακομα οτε είμαι καμια βοήθεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...