Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφερε ενας ενα pavilion dv6 και μου ειπε οτι σβηνει μονο του στα καλα καθουμενα. Ειτε μεσα σε δευτερολεπτα, ειτε σε κατι λεπτα. Καποιες φορες λεει πατουσε το power αλλα δεν ανοιγε καν το λαπτοπ. Εκανα και εγω τεστ και εδω και μια ωρα δεν μου εχει κανει τιποτα. Του το εκανε ετσι ξαφνικα μου ειπε.

Τσεκαρα σκληρο με hd sentinel, ολα μια χαρα. Ο φορτιστης δεν ειναι δικος του, αλλα ειναι σχετικα καινουργιος.

Επισης, ειδα για θερμοκρασιες. Cpu στους 42. Οποτε μια χαρα. Ειχε windows 7 και εχει περασει απο πανω τα 10 (μαλλον με την αναβαθμιση). Με δουλευει ο τυπος?

Δημοσ.

Μήπως κάτι συγκεκριμένο έκανε και του έσβηνε ρε συ; Συνήθως ο χρήστης αν δεν ξέρει κιόλας δίνει μπερδεμένες πληροφορίες.

Δημοσ.

Μου φανηκε περιεργο. Του λεω, τα led, τα λαμπακια ανοιγανε? Οχι μου λεει και εγω προς το παρον το εχω και δεν εχει κανει κατι παραξενο.

Απο περιεργεια, θα το αφησω ολο το βραδυ με live linux να δω αν θα χτυπησει επανεκκινηση η αν θα σβησει. Μηπως ειναι θεμα των windows.

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς τον δικό του φορτιστή ή δικό σου. Μήπως έχει πρόβλημα το dc jack και αν το κουνήσεις σβήνει?

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς τον δικό του φορτιστή ή δικό σου. Μήπως έχει πρόβλημα το dc jack και αν το κουνήσεις σβήνει?

εκει ππηγε το μυαλο μου. στο dc jack. τον δικο του χρησιμοποιω και δεν σβηνει οταν το κουναω. το κουνησα τοσες φορες το βισμα αλλα ολα μια χαρα.

Δημοσ.

Λοιπον. Εχω το λαπτοπ απο το μεσημερι με live linux. Δεν εχει σβησει μεχρι τωρα. Επισης, ειδα πολλα παραπονα στο ιντερνετ με το συγκεκριμενο λαπτοπ και ολοι λενε οτι ειναι θεμα της καρτας γραφικων και οτι λυνεται με reflow. 

Δεν εχει σβησει ομως.

Ξαναμιλησα με αυτον που το εχει και μου ειπε οτι εδειχνε στην λυχνια κοντα στο jack οτι παιρνει ρευμα, αλλα πατουσε το power και δεν ανοιγε καν. Εγω οσες φορες το ανοιξα, ανοιξε κανονικα. Επισης αλλος ειπε οτι παιχτηκε χαζομαρα με στατικο ηλεκτρισμο.

Αφαιρεσα μπαταρια bios, μνημες ram κτλ κτλ και τα ξανακουμπωσα. Ελπιζω να εστρωσε. Θα του κανω και ενα φορματ γιατι εχει τα 10 πανω απο τα 7.

Δημοσ.

Μετά το format δες την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών. Με nvidia, τα dv6-1xxxx κ dv6-2xxxx καίγονταν εύκολα.

Δημοσ.

Μετά το format δες την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών. Με nvidia, τα dv6-1xxxx κ dv6-2xxxx καίγονταν εύκολα.

χμμ. οκ θα ενημερωσω. ναι αυτο ειδα και γω. για την καρτα.

Δημοσ.

Οχι..αναβει μπαινει κανονικα στα windows. Δεν ειναι οτι αναβει και τρελαινεται. Το αφγσα ολο το βραδυ με live linux και ολα οκ. Δεν εσβησε.

Δημοσ.

Κοιταξε στο αρθρο της κεντρικης σελιδας πριν μια δυο μερες για την ανακληση μπαταριων της hp. Μηπως αυτη δημιουργει προβληματα υπερθερμανσης.

Στο λεω γιατι μου ετυχε πριν λιγες μερες.

Δημοσ.

Δεν την εχω επανω την μπαταρια. Βρεθηκε ο ενοχος! Ο φορτιστης. Εδειχνε οτι εχει ρευμα, αλλα δεν εδινε αυτο που πρεπει. Ισως το βισμα.

Το επαθα και εγω πριν λιγο αυτο που μου ειπε και αυτος. Εσβησε μονο του και μετα δεν ανοιγε. Εβαλα δικο μου φορτιστη, ανοιξε. Ξαναεβαλα αυτον που ειχε, τιποτα. Συν την σκονη και την ξεραμενη θερμοαγωγιμη που ειχε.

Αλλα το περιεργο παντως ειναι οτι ολο το βραδυ δεν εσβησε που περνουσε τα updates. Τωρα 2 φορες μου εσβησε.

Δημοσ.

Μέτρησε το τροφοδοτικό με πολύμετρο, αλλά μάλλον τα έφαγε το ψωμιά του. Ώρα για νέο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...