Προς το περιεχόμενο

Recover sms και root Lg g4c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το πιο πανω σαραβαλο κινητο στο οποιο ειχα γραψει κατι σημειωσεις σε ενα sms.Οταν εβγαλα την sd και ξεκινησα το κινητο χωρις αυτην και μετα την κουμπωσα ξανα ως δια μαγειας τα sms εξαφανιστηκαν.

Τωρα πως σχετιζεται η αφαιρεση της sd που χαθηκαν τα μυνηματα δεν ξερω αφου τα sms λογικα πανε στην συσκευη.

Βρηκα προγραμματα για recovery sms οπως πχ dr fone for android αλλα θελουν root. Και για την εκδοση 6 του android δεν βλεπω ουτε στο xda κατι να γραφουν για root.

Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα δοκιμασμενο που να μην θελει root για recovery sms ή καποιος τροπος να γινει root το κινητο?

εκτος αν τα μυνηματα εχουν παει καπου που μου διαφευγει.

draft μυνημα ηταν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς μηνυμάτων που να μην θέλει root. Τα sms αποθηκεύονται σε προστατευόμενη διαδρομή του κινητού σου. Αυτό για να αποκτήσεις πρόσβαση πρέπει να κάνεις root το κινητό σου.. 

Δες αρχικά αν βλέπεις την διαδρομή αυτή.

/dbdata/databases/com.android.providers.telephony/mmssms.db

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα ανάγνωσης μηνυμάτων έτσι όταν το κάνεις εγκατάσταση να κάνει ξανά search την βάση δεδομένων μήπως το ξανά βρει. Λέω για το ενδεχόμενο που έχει κολλήσει η εφαρμογή και δεν το δείχνει. 

Πάντως για να χαθεί έτσι δεν χάνεται και τα μηνύματα αποθηκεύονται στην συσκευή, ούτε σε sim ούτε σε sd.

Δημοσ.

Το μηνυμα ήταν draft και δεν παίζει root για το G4c. Πολύ δύσκολα να το βρεις...

Τσέκαρε πάντως στις ρυθμίσεις μήπως δεν εμφανίζονται τα μηνυματα της sim.

Δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα επαναφοράς μηνυμάτων που να μην θέλει root. Τα sms αποθηκεύονται σε προστατευόμενη διαδρομή του κινητού σου. Αυτό για να αποκτήσεις πρόσβαση πρέπει να κάνεις root το κινητό σου.. 

Δες αρχικά αν βλέπεις την διαδρομή αυτή.

/dbdata/databases/com.android.providers.telephony/mmssms.db

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα ανάγνωσης μηνυμάτων έτσι όταν το κάνεις εγκατάσταση να κάνει ξανά search την βάση δεδομένων μήπως το ξανά βρει. Λέω για το ενδεχόμενο που έχει κολλήσει η εφαρμογή και δεν το δείχνει. 

Πάντως για να χαθεί έτσι δεν χάνεται και τα μηνύματα αποθηκεύονται στην συσκευή, ούτε σε sim ούτε σε sd.

SMS αποθηκεύονατι και στη sim... 

Δημοσ.

Το μηνυμα ήταν draft και δεν παίζει root για το G4c. Πολύ δύσκολα να το βρεις...

Τσέκαρε πάντως στις ρυθμίσεις μήπως δεν εμφανίζονται τα μηνυματα της sim.

SMS αποθηκεύονατι και στη sim... 

Δεν αποθηκεύονται από το εργοστάσιο, πρέπει να το επιλέξεις. 

Δημοσ.

Δεν αποθηκεύονται από το εργοστάσιο, πρέπει να το επιλέξεις. 

εχω lg g3 με android 6.0, δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση και όμως τα μηνύματα αποθηκεύονται και στη sim...

Δημοσ.

τα μυνηματα απο default αποθηκευονται στην συσκευη.εχει και επιλογη να τα βαλεις στην sd card.κατα τα αλλα lg g4c.το πιο αθλιο κινητο που εχω παρει.

root δεν γινεται οπως φαινεται.το tethering απο default δεν λειτουργει.

Δημοσ.

Εχω το πιο πανω σαραβαλο κινητο στο οποιο ειχα γραψει κατι σημειωσεις σε ενα sms.Οταν εβγαλα την sd και ξεκινησα το κινητο χωρις αυτην και μετα την κουμπωσα ξανα ως δια μαγειας τα sms εξαφανιστηκαν.

Τωρα πως σχετιζεται η αφαιρεση της sd που χαθηκαν τα μυνηματα δεν ξερω αφου τα sms λογικα πανε στην συσκευη.

Βρηκα προγραμματα για recovery sms οπως πχ dr fone for android αλλα θελουν root. Και για την εκδοση 6 του android δεν βλεπω ουτε στο xda κατι να γραφουν για root.

Αραγε υπαρχει καποιο προγραμμα δοκιμασμενο που να μην θελει root για recovery sms ή καποιος τροπος να γινει root το κινητο?

εκτος αν τα μυνηματα εχουν παει καπου που μου διαφευγει.

draft μυνημα ηταν.

Δοκιμασε αυτο για ρουτ μπορει να εισαι τυχερος

http://www.doctorandroid.gr/2016/01/root-lg-g4c.html?m=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...