Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , υπάρχει περίπτωση Με ανταπτορα από jack 3.5 σε usb και μετά σύνδεση στο ραδιοσιντι του αυτοκινήτου στο aux να παίξει μουσικη? Το ραδιοσιντι μου δεν έχει υποδοχή για στικακι και προκειμένου να πάρω ολόκληρο cdplayer σκέφτομαι η αυτή λυση , η αναγκαστικά πλέον fm transmitter.

Δημοσ.

Αν το ραδιο εχει υποδοχη 3,5 γιατι δεν παιρνεις ενα καλωδιο 3,5->3,5 ωστε να το συνδεεις στην εξοδο ακοθστικων του τηλεφωνου και στην υποδοχη του radiocd;

Δημοσ.

Και να παίζει τα τραγούδια του κινητού εννοείς . Αυτό με περιορίζει λίγο όμως για διάφορους λόγους.

1. Ο χειρισμός πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από το κινητό για αλλαγή τραγουδιού , άρα επικίνδυνο!

2. Πρέπει να δεσμεύσω αρκετό χώρο στη μνήμη του κινητού περνώντας τα τραγούδια που θέλω

3.λιώσιμο της μπαταρίας του κινητού!

Δημοσ.

Οταν συνδεουμε κατι στο aux αυτο δεχεται τον ηχο που αναπαραγει μια αλλη πηγη.οταν το radiocd εχει θυρα usb τοτε το radiocd διαβαζει τα αρχεια και τα αναπαραγει.

Αν λοιπον συνδεσεις το στικακι με τον τροπο που λες δεν θα ακους τπτ γιατι το στικακι δεν αναπαραγει τα τραγουδια, απλα τα περιεχει.

Μπορεις να φορτιζεις το κινητο με φορτιστη αυτοκινητου και να εχεις ετοιμες λιστες μεσα του για να μην ασχολεισαι με αυτο.

Κοιτα και αυτη τη λυση

http://www.insomnia.gr/topic/630990-bluetooth-receiver-για-ακουστικα-κινητου/

Δημοσ.

Κατάλαβα ,λογικο να μην παίξει αφου δεν υπάρχει τρόπος για αναπαραγωγή από το στικ έχεις δίκιο.Θα δοκιμάσω για αρχή αυτό που λες με το Jack to Jack με το κινητό αν με βολέψει, που είναι λύση τους 1€ ! Κ βλέπω.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το διάβασα όλο το θέμα. Λοιπόν αν πίσω από το player έχει υποδοχή aux (κόκκινο/άσπρο) τότε θα πάρεις αυτό το καλώδιο και είσαι οκ. Συνδέεις κάτι που να έχει θύρα 3.5 jack και παράγει ήχο (πχ κινητό) και περνάει στα ηχεία. Υπόψιν πως άμα παράλληλα το φορτίζεις μάλλον θα ακούς και τις στροφές του κινητήρα (λόγο δυναμό). Όχι κάτι έντονο αλλά το ακούς. 

Εγώ έτσι το λειτουργώ εδώ και 2 σχεδόν χρόνια. 

Επεξ/σία από evoracing
Δημοσ.

με μπέρδεψες τώρα . Έχει υποδοχή aux πίσω , αλλά έχει και μπροστά με jack 3.5 .Δεν μπορώ να το συνδέσω στη μπροστά (προκειμένου να γλυτώσω το βάλε βγάλε του ραδιοσιντι )? την ίδια δουλεία δε θα κάνει ?  

• Like 1
Δημοσ.

με μπέρδεψες τώρα . Έχει υποδοχή aux πίσω , αλλά έχει και μπροστά με jack 3.5 .Δεν μπορώ να το συνδέσω στη μπροστά (προκειμένου να γλυτώσω το βάλε βγάλε του ραδιοσιντι )? την ίδια δουλεία δε θα κάνει ?  

Δοκίμασε το, πάρε και τα 2 καλώδια αν τα πάρεις από το ebay (νταξει 2€..) και βλέπεις. Πάντως να ξέρεις εγώ δεν το έβγαλα σε εμένα έχει στα πόδια του συνοδηγού καπάκι που βγαίνει και έχεις πρόσβαση πίσω από την κονσόλα, να φανταστώ όλα έτσι θα είναι. Οπτικά σίγουρα αυτό που σου λέω θα είναι καλύτερο. Εγώ το καλώδιο το πέρασα σε αυτό που βάζεις πράγματα κάτω από το χειρόφρενο :P 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δεν είναι έτσι πρέπει να αφαιρεθεί το ραδιοσιντι και μετα να βρώ τρόπο να περάσω τα καλώδια από το πίσω μέρος του , μπροστά . Είναι λίγο μανίκι . παρήγγειλα και τα 2 καλώδια πάντως από E-shop 3 € , σήμερα θα τα έχω και θα δούμε , θα ενημερώσω !

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δεν είναι έτσι πρέπει να αφαιρεθεί το ραδιοσιντι και μετα να βρώ τρόπο να περάσω τα καλώδια από το πίσω μέρος του , μπροστά . Είναι λίγο μανίκι . παρήγγειλα και τα 2 καλώδια πάντως από E-shop 3 € , σήμερα θα τα έχω και θα δούμε , θα ενημερώσω !

Saxo έχεις? 

Δημοσ.

Όχι πλέον ! Τώρα έχω ibiza. Το δοκίμασα λοιπόν στην μπροστά έξοδο ,δουλεύει κανονικά. Ελαφρώς μειωμένη η ένταση σε σχέση με το όταν παίζω cd αλλά δεν ειναι πρόβλημα αυτό. Ισχύει ότι αν βάλω ταυτόχρονα το κινητό στη φόρτωση ακούγεται θόρυβος. Μάλλον όμως δε θα το υιοθετήσω το σύστημα ,δε βολεύει ιδιαίτερα. Μάλλον θα καταφύγω στη λύση του fm transmitter

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...