Προς το περιεχόμενο

Canon i865 printer.Λεει οτι εκτυπωνει CD-R. Τι γνωμη εχετε?

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελεγα να αγορασω ενα εκτυπωτη και επεσε το ματι μου στον Canon i865. Εκτος οτι ειναι γενικα καλος και γρηγορος λεει οτι εκτυπωνει και σε CD-R, οποτε μαλλον και σε DVD-R.

Τι γνωμη εχετε για αυτον? Τον εχει δοκιμασει κανεις? Εχει δοκιμασει κανεις εκτυπωσεις σε CD?

Επσης πρεπει να παιρνω και ειδικα δισκακια να εκτυπωνονται ή κανουν ολα τα δισκακια αρκει να ειναι χωρις σηματακια και αναγλυφα για να μπορει να εκτυπωθει.

http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Bubble_Jet/i865/

να και ενα review που βρηκα

http://www.photo-i.co.uk/Reviews/interactive/Canon%20i865/page_9.htm

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να μην παίξεις με εκτυπώσεις σε cd/dvd καθώς μπορεί να γίνουν πολλές στραβές, η πολύ απλά να μειώσεις κατακόρυφα τη ζωή των cd/dvd σου.

Από την άλλη αν το έχεις αποφασίσει, απλά ζητάς δισκάκια για εκτύπωση

(όχι δεν κάνουν όλα), από εκεί που αγοράζεις.

sc

Δημοσ.

Sorry re paidia giati einai "epikyndino" ??? Ego exo akousei edo kai xronia gia ektypotes ths canon pou ektyponoun apeutheias se cd, kai den exo akousei parapona. Ego pantos tha akolouthousa kai ton poio eukolo tropo: Dld na ektyposo tis eidikes etiketes kai na tis kolisei ek twn ysterwn sto cd.

Δημοσ.

Οι ετικέτες είναι πιό επίφοβες. Η κόλλα μπορεί να έχει (μακροπρόθεσμα) βλαβερές επιπτώσεις στην επίστρωση (και κατ' επέκταση στα δεδομένα) του CD. Εκτός αυτού, αν δεν κεντραριστεί καλά, θα καταπονεί περισσότερο το Drive όπως θα περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα χωρίς να έχει σωστά κατανεμημένο το βάρος του.

Από την άλλη, τα "Printable" δισκάκια έχουν ειδική επίστρωση στο πάνω μέρος και πρέπει να έχουν λιγότερα (έως καθόλου) προβλήματα...

Δημοσ.

Καλά οι ετικέτες είναι σαν να διακοσμείς από πριν το σουβέρ σου, να ταιριάζει με την διακόσμηση του σαλονιού σου.

sc

Δημοσ.

Nai an pas kai agoraseis tpt moufes pou exoun megalo paxos... logiko. Exo dei kati gamates pou einai san diafaneia polly leptes oi opoies einai koryfi. Mono pou autes den ksero pou tis vriskeis edo ellada.

Η κόλλα μπορεί να έχει (μακροπρόθεσμα) βλαβερές επιπτώσεις στην επίστρωση (και κατ' επέκταση στα δεδομένα) του CD.

Den thelo na se prosvalo alla ligo ypervoliko akougete. To drive safos tha kataponithei, an to koliseis lathos omos.

Καλά οι ετικέτες είναι σαν να διακοσμείς από πριν το σουβέρ σου, να ταιριάζει με την διακόσμηση του σαλονιού σου.

Giati gia thn ektyposi ti tha kaneis ? Den tha to sxediaseis prota kai meta tha to ektyposeis. Aploeitai i diadikasia aplos. Dld den yparxei to endiameso stadio pou kollas tis etiketes.

Δημοσ.

Oxi oti ksero tpt giro apo auto ,alla auta peri kollas pano sto cd mou akougontai eleeina. Oxi mono os pros sto drive ...alla pes re paidi mou oti kseftizei apo ena meros ..tha ksekolisei mazi kai i epistrosi tou cd, kai meta asta na pan .

Ego protimo ta markadorakia mou .Kai sto finale an exo xrono gia xasimo kai de ksero ti na kano ,rixno kai mia zografia apo pano gia na perasei i ora :D

Δημοσ.
Nai an pas kai agoraseis tpt moufes pou exoun megalo paxos... logiko. Exo dei kati gamates pou einai san diafaneia polly leptes oi opoies einai koryfi. Mono pou autes den ksero pou tis vriskeis edo ellada.

Η κόλλα μπορεί να έχει (μακροπρόθεσμα) βλαβερές επιπτώσεις στην επίστρωση (και κατ' επέκταση στα δεδομένα) του CD.

Den thelo na se prosvalo alla ligo ypervoliko akougete. To drive safos tha kataponithei' date=' an to koliseis lathos omos.[/quote']

Δεν το έχω διαπιστώσει ο ίδιος (δεν χρησιμοποιώ αυτοκόλλητα στα CD μου) το διάβασα όμως σε αξιόπιστο (κατά τη γνώμη μου) site (http://www.langa.com/newsletters/2003/2003-11-06.htm#1) γι' αυτό και το ανέφερα...

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής όντως τυπώνει σε cd/dvd .Όσον αφορά τα Cd δεν θα στο συνιστούσα γιατί έτσι και αλλιώς έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής αλλα πίστεψε με για DVD είναι τέλειος. Πρέπει όμως τα δισκάκια να είναι εκτυπώσιμα (άσπρα με πωρώδες επιφάνεια). Εγώ χρησιμοποιώ τα Datawrite τα οποία είναι και φ8ηνά και εώς τώρα μου έχουν παίξει παντού, γραάφω και με LG. Όσοι λένε ότι η εκτύπωση στο δισκάκι μειώνει το χρόνο ζωής του κάνουν μέγα λάθος. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...