papafigos84 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Παιδια, πουλαω αυριο το beverly μου. Ο αγοραστης θελει να μου δωσει τα χρηματα στο χερι. Μια χαρα παιδι φαινεται αλλα ανησυχω μη φορτωθω τιποτα πλαστα. Τι μπορω να κανω για να ειμαι καλυμμενος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Παιρνεις ενα στυλο απο το πλαισιο που σου δειχνει αν ειναι πλαστα.Νομιζω κανα 2ευρω εχει φυσικα δεν τα πιανει ολα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πατα_το_QQ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καταθεση στην τραπεζα ειναι η καλυτερη λυση.Πατε μαζι στην τραπεζα και στα καταθετει επιτοπου.Ουτε με χρηματα θα κυκλοφορεις μετα ουτε αγχος θα εχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Βρωμάει λίγο η ιστορία. Πες του να τα βάλει σε PayKiosk σε λογαριασμό σου. Σχεδόν όλες οι τράπεζες έχουν. Δεν είναι εποχές για παιχνίδια. Πας, πουλάς το μηχανάκι, παίρνεις π.χ. 1000€ κασέρι και 10 μέτρα πιο κάτω σε περιμένουν για ανάληψη. Και πολλά άλλα τέτοια σενάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Βρωμάει λίγο η ιστορία. Σιγά βρε άνθρωπε... Κι εγώ έδωσα πρόπερσυ κάμποσα χιλιάρικα χεράτα, δεν έπαθε τίποτα ο άνθρωπος που του τα 'δωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν έχεις λίγο παραπάνω χρόνο στη διάθεσή σου, μπες στο www.moto.gr ή στο www.mybike.gr και διάβασε πως κλέβουν δίκυκλα που είναι προς πώληση. Λίγη προσοχή χρειάζεται και να είσαι πάντα υποψιασμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι παράλογο αλλά κρύβει κινδύνους , προσωπικά όλες τις φορες έιχα δώσει χρήματα στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 καλυτερα και απο εμενα να μπουν σε τραπεζικο λογαριασμο... και οι δυο διασφαλιζεστε ετσι εναντι κάθε κινδυνου... επισης πρωτα λεφτα και μετα μεταβιβαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papafigos84 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Παιδια, σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Τελικα πηγαμε μαζι σε τραπεζα κ τα κατεθεσα σε λογαριασμο μου. Ολα καλα με το παιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα