Jiakometi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ ένα iPhone 6s και ένα iPhone 4. Τα τελευταία δύο χρόνια πέρασαν από τα χέρια μου τρία Bluetooth hands free. Δύο Samsung και ένα Sony. Και τα τρία ήταν απαράδεκτα, και δεν βλέπω στην αγορά ούτε από κάποιον έχω σύσταση για κάτι πραγματικά καλύτερο. Σκεπτόμουν λοιπόν να πάρω τα Air Pods, αλλά καθαρά για χρήση hands free σε κλήσεις και ελάχιστη χρήση ως ακουστικά για μουσική. Υπάρχει κάποιος που να τα έχει δοκιμάσει σε αυτή την χρήση ? Μπορεί να δώσει λεπτομέρειες και εμπειρίες ?.... Διάρκεια μπαταρίας, χρηστικότητα gestures κλπ. Να πω ότι μιλάω πάνω από τρεις ώρες την ημέρα συνολικά, και με αρκετά μεγάλο αριθμό κλήσεων..... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 1
kriosgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για να ακούς σίγουρα κάνουν. Το θέμα είναι πως θα ακούει ο άλλος τι του λες εσύ. Δεν νομίζω να έχουν μικρόφωνο.
Papakaliati Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Για να ακούς σίγουρα κάνουν. Το θέμα είναι πως θα ακούει ο άλλος τι του λες εσύ. Δεν νομίζω να έχουν μικρόφωνο. Προφανώς και έχουνε μικρόφωνο, με εξαιρετική μάλιστα ποιότητα. Λες να βγαζανε wireless headphones για το κινητό χωρίς μικρόφωνο; 1
wired_1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Σε Plantronics εχεις δοκιμασει κατι ? Και συγκεκριμενα voyager edge.. απο τα καλυτερα που εχω παρει. Πολυ καλο noise cancelation και καθαρος ηχος, θηκη που λειτουργει και ως φορτιστης, φωνητικες εντολες και αλλα +++ Το χρησιμοποιησα σε περιβαλλον με πολυ βαβουρα (επαγγελματιας οδηγος) και δεν ειχα κανενα παραπονο. 2
haHa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν το θελεις μονο για κλησεις, θα σε βολευει που ειναι δυο τα ακουστικα ή μηπως θα ηταν καλυτερα να εχεις ενα ακουστικο οπως τα περισσοτερα bluetooth? Δες σε Plantronics. 2
georgeadams Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Θα μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο το ένα ακουστικό από τα air-pods (σε αυτήν την περίπτωση ο ήχος γυρίζει αυτόματα σε mono αντί για stereo). Μάλιστα, μπορεί να έχει το άλλο στη θήκη να φορτίζει και να τα χρησιμοποιεί εναλλάξ. 4
Jiakometi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ακολουθώντας την συμβουλή σας έριξα μια ματιά σε Plantronics. Φαίνονται ποιοτικά και με πολύ καλές κριτικές. Εντός των επομένων ημερών θα αγοράσω το Voyager Edge. Θα ενημερώσω με εντυπώσεις μόλις το πάρω. Σας ευχαριστώ Η ιδέα της χρήσης των Air Pods ήταν ακριβώς όπως την περιγράφει ο georgeadams παραπάνω 1
Runner25 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 και εγω της plantronics εχω το edge για το iphone 6 plus μου πολυ καλο αλλα τα λεφτα που πληρωνεις ειναι νομιζω για τους αισθητηρες και κατι χαζους αυτοματισμους που εχει αν θες δες το προηγουμενο μοντελο που για μενα εχει την ουσια ααα και πολυ ευαισθητα τα ρημαδια να ξερεις
taslikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Είναι εξαιρετικά και κάνουν για την δουλειά που τα θες. Καλό θα είναι να προσέξεις την τιμή τους μιας και είναι τσιμπημένη. Ωστόσο να έχεις στο νου σου ότι δεν δουλεύουν με iPhone 4. Θέλουν από iPhone 5 και πάνω. Δεν θα συνιστούσα να κοιτάξεις άλλη μάρκα ακουστικών αφού έχεις iPhone είναι τα καλύτερα που μπορείς να επιλέξεις από άποψη υποστήριξης με συσκευή κλπ.. Θέματα μπαταρίας δεν θα έχεις αφού όπως προαναφέρθηκε μπορείς να τα βάζεις εναλλάξ, και πάντα λογικά θα έχεις την θήκη κοντά που δίνει άλλες 25 ώρες ακόμη... αν η τιμή δεν είναι θέμα τσίμπησε τα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα