Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθότι μη σχετικός. Έχω πάρει tablet με 16GB και του έχω βάλει κάρτα με άλλα 16GB. Στην κάρτα τι μπορώ να βάλω? Απ ότι κατάλαβα, εφαρμογές όχι. Φωτογραφίες βίντεο κλπ? Πρώτη μέρα και έχουν καλυφθεί ήδη τα 10 από τα 16GB του tablet.

Αν δε μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα, δεν καταλαβαίνω το νόημα της έξτρα κάρτας ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φωτο, ταινιες/βιντεο, μουσικη, downloads
Εφαρμογες μπορεις επισης αν το ροοταρεις

δεν ειναι και ασχημα, τωρα εχεις 6gb εσωτερικα για εφαρμογες και 16gb για τα υπολοιπα, με αστειο κοστος (της sd)

Επεξ/σία από bc00l
Δημοσ.

Ποιο Android? Στο 6.0 είναι ενοποιημένος ο χώρος με την κάρτα. Στο 4.0 ή 4.4 μπορείς να μεταφέρεις και εφαρμογές.

Δημοσ.

Νομιζω στο 6.0+ ειναι ιδιος ο χωρος rom + καρτας

Αν έχει το 6 όταν βάζεις την κάρτα μπορείς να κανεις ενοποίηση ,όχι παντα λ.χ. Η Samsung το έχει κλειδωμένο απ την άλλη δεν ειναι και το καλυτερο γιατι φόρμαρεις την κάρτα όποτε σε άλλο μηχάνημα δεν την βλέπει επισης χάνεις και απο ταχύτητα

Καθότι μη σχετικός. Έχω πάρει tablet με 16GB και του έχω βάλει κάρτα με άλλα 16GB. Στην κάρτα τι μπορώ να βάλω? Απ ότι κατάλαβα, εφαρμογές όχι. Φωτογραφίες βίντεο κλπ? Πρώτη μέρα και έχουν καλυφθεί ήδη τα 10 από τα 16GB του tablet.

Αν δε μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα, δεν καταλαβαίνω το νόημα της έξτρα κάρτας ...

Το 16 αρι θα το εχεις μονο για εφαρμογές και την κάρτα για ολα τα αρχεία φωτο, ταινιες/βιντεο, μουσικη, downloads ,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...