Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

το laptop μου HP G62 μετα απο αναβάθμιση στα wind 7 ultimate δεν ενεργοποιεί το hdmi.

Στην διαχείριση συσκευών μου βγάζει σφάλμα AMD Mobility radeon hd 5000 series. Του εκανα ενημέρωση αλλά δεν αλλάζει τίποτα.

Αυτο είναι το προβλημα η χρειαζεται καποια άλλη εγκτατάσταση; 

Ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα ,ναι τους δοκίμασα τους κατεβασα απο την επισημη ιστοσελιδα της HP.

Οταν βάζω το βισμα τρεμοπαιζει για  μισο δευτερο η οθονη του υπολογιστη, αλλα ειναι ασυγκινητη η οθονη της τηλεορασης.

Οποιοδήποτε άλλο laptop συνδεθεί βγαινει κανονικα στην τηλεοραση.

Δημοσ.

Ποιό HP G62 έχεις, ποιά κάρτα γραφικών έχει, δώσε περισσότερα στοιχεία αν θες βοήθεια, ή εγκατέστησε κανένα προγραμματάκι να σου εγκαταστήσει αυτό τους κατάλληλους drivers. πχ slimdrivers, driver talent κτλπ.  Απεγκατάσταση τους παλιούς οδηγούς της κάρτας και εγκατάσταση τους νέους, και ενημέρωση τα windows.

Δημοσ.

Δοκίμασε να πατήσεις κάποιο πλήκτρο πάνω στα f που να ενεργοποιεί την εξωτερική οθόνη. Μάλλον θα έχει κάποιο σύμβολο με ένα τετράγωνο και κάτι που να μοιάζει με ανοιχτό λάπτοπ. Μπορεί να θέλει να πατηθεί σε συνδυασμό με το πλήκτρο Fn ή σκέτο.

Δημοσ.

καλησπερα για να δουμε μου εχει σπασει τα νευρα εχω κατεβασει ολους τους οδηγους κλπ...

Στις ρυθμισεις οθονης βγαζει την ένδειξη 1/2 οθονες αλλά στην τηλεοραση τιποτα,συνδεω το αλλο λαπτοπ μια χαρα....

Δημοσ.

Βρες το πλήκτρο (αν έχει) για επιλογή οθόνης Βγάλε μια φωτογραφία αν θέλεις να φαίνεται καθαρά η σειρά με τα πλήκτρα F1-F12 και ανέβασε την εδώ (στο αρχικό μέγεθος για να φαίνονται τα εικονίδια) να δούμε αν έχει τέτοιο πλήκτρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...