JohnMik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επισης να ξέρετε οτι αλλαξε ο νόμος για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και απαγορεύεται η εισαγωγή σχετικών προϊόντων. Αυτό σημαίνει πως ΑΝ σταμάτησει το πακέτο τελωνείο μπορεί να κατασχεθει η να πληρώσετε προστιμο η αν δεν ξέρει ο τελωνης τι είναι να μη γίνει τίποτα... 1
Antman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επισης να ξέρετε οτι αλλαξε ο νόμος για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και απαγορεύεται η εισαγωγή σχετικών προϊόντων. Αυτό σημαίνει πως ΑΝ σταμάτησει το πακέτο τελωνείο μπορεί να κατασχεθει η να πληρώσετε προστιμο η αν δεν ξέρει ο τελωνης τι είναι να μη γίνει τίποτα... Ισχύει και για ατμοποιητές αυτό? Ξέρεις?
JohnMik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ισχύει και για ατμοποιητές αυτό? Ξέρεις? Ναι και για ατμοποιητές! προσωπικά εγώ ακόμη παραγγέλνω ατμοποιητές μιας και λόγω μεγέθους είναι σχεδόν απίθανο να σου το ανοίξουν το πακέτο. και εννοείται οτι σπάμε τις μεγάλες παραγγελίες σε μικρότερα πακέτα... 1
drdedus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 έτσι τα κάνω και εγω αλλά πρεπει κάτι να βρούμε για αντικείμενα που δεν σπάνε
postfire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Απο το συγκεκριμένο site , εχω παραγγείλει δεκάδες φορές τα τελευταια χρονια (ειδη ηλ.τσιγάρου) και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα. δικο μας παιδι εισαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα