drdedus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Στο μαγαζί του τίτλου -15% σε αρκετά προϊόντα. Discount: 15% off (1/25-1/27), 10% off (1/28-2/3) https://www.fasttech.com/forums/promotions/t/2360832/fasttech-chinese-new-year-sale-clearance-sale Special notices: 1. The coupon code can not be used with drop shipping orders. 2. Offer valid: January 25, 2017 to February 3, 2017 (US central time) 3. This offer is not stackable with other offers and discounts. 4. Code "REDPACKET" is not applicable on Clearance Sale items. 5. OVMS products are not included in this promotion offer. Ενδεικτικά κοιτάζω για αυτήν την ip 2k h265 camera https://www.fasttech.com/products/5605902 (Off-topic πάνω που το σκεφτόμουν να την πάρω είδα και αυτή στα 71$ με τα μεταφορικά,http://www.seculife.com/details/cotier-3-0mp-3-6mm-lens-2048x1536p-hd-ip-camera-built-in-poe-module-support-p2p-onvif-tv-633h3-ip-poe-eu-plug-sku88010161a.html αλλά δεν ξέρω ούτε το μαγαζί ουτε την εταιρία) Το νου σας αν αξίζουν γενικότερα γιατί έχουμε και τελωνεία τώρα τελευταία σε αρκετές παραγγελίες. 5
katcos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Απο το συγκεκριμένο site , εχω παραγγείλει δεκάδες φορές τα τελευταια χρονια (ειδη ηλ.τσιγάρου) και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα. 2
drdedus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ αρκετά ευχαριστημένος αν εξαιρέσεις ότι θα ήθελα καλύτερη συσκευασία. Βλέπω ότι έχει επιλογή για σκληρό κουτί και τυλιγμα σαν δώρο. Το τελευταίο πως ακούγετε σε σχέση με τα τελευταία μέτρα?
ziaba Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Στο Facebook στη σελίδα τους αρκετοί τους βρίζουν πάντως
gkarabid Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εχω κανει μεχρι τωρα 10 παραγγελιες και ηταν ολες στην ωρα τους ....(ολα εχουν σχεση με ηλεκτρονικο τσιγαρο) Αυτήν την στιγμη πιστευω οτι εχει της ποιο γρηγορες αποστολες για Ελλαδα με μεσο χρονο 13 ημερες.
vdeseris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ούτε από εδώ μπορούμε να παραγγείλουμε μπαταρίες λιθίου ή κάνω κάτι λάθος?
drdedus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Στο Facebook στη σελίδα τους αρκετοί τους βρίζουν πάντωςκαι που δεν βρίζουν.. ακόμα και στο Amazon.Είσαι σίγουρος ότι κοιτάς το fasttech και όχι το fastcardtech? Το δεύτερο είναι για τον..... μακριά. 1
lorentzos323 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Είναι καλό site με απίστευτη ποικιλία για είδη ηλεκτρονικών τσιγάρων και με πολύ κόσμο που κάνει πραγματικά reviews και σχόλια για κάθε προιον. επίσης έχει άπειρους κλώνους πολλοί από αυτούς πάρα πολύ καλης ποιότητας. όταν κατι λέει πως είναι original είναι original. όταν λεει styled είναι κλώνος. Συνήθως λαμβάνω σε 2 με 3 βδομάδες. Από gearbest βρίσκεις συχνά καλές προσφορές με καλύτερες τιμές και σε μένα φτάνουν πιο γρήγορα αλλά η ποικιλία είναι πάρα πολύ μικρή σε σχεση με το fasttech. Για μπαταριες λιθίου δε νομίζω να στέλνει κανένα απο τα 2 Ελλάδα. Αξίζει το nkon.nl το οποίο είναι based στην ολλανδία.
livaspy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 ...Αργεί λίγο η αποστολή αλλά έχω φέρει 2 κινητά και διάφορα gadget χωρίς κανένα πρόβλημα...μάλιστα οι τύποι σου φωτογραφίζουν το δέμα πριν την αποστολή... 1
panos7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 ...Αργεί λίγο η αποστολή αλλά έχω φέρει 2 κινητά και διάφορα gadget χωρίς κανένα πρόβλημα...μάλιστα οι τύποι σου φωτογραφίζουν το δέμα πριν την αποστολή... ολοι στελνουν και ειδικα αν πληρωσεις με paypal δεν χανεις ποτε! το θεμα ειναι σε περιπτωση που πρεπει να σε καλυψει η εγγυηση τι γινεται; τους βρισκεις ευκολα; η κανουν την παπια; 1
nyne Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω τον ts το τιμησα!Exω παρει απο αυτους πριν χρονια(ηλ.τσιγαρο)ολα αψογα αν κ αργουν λιγο.
saul32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 παιδια με το τελωνειο τι γινεται ξερει κανεις; λενε πως πλεον περνανε ολα ,εχω παραγγειλει κατι αντιστασεις και υγρα και 2 μηνες τωρα δεν μου εχουν ερθει ενω ειναι απο της 13 ελλαδα
Billator Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 παιδια με το τελωνειο τι γινεται ξερει κανεις; λενε πως πλεον περνανε ολα ,εχω παραγγειλει κατι αντιστασεις και υγρα και 2 μηνες τωρα δεν μου εχουν ερθει ενω ειναι απο της 13 ελλαδα Ειδικά αυτά που έχεις δεν πρόκειται να μπουν, αλλά πες άντε κ κάνουν εισαγωγή στο τελωνείο θα κοστολογηθούν κάτω από 20 ευρώ οπότε θα πληρώσεις ένα 3 ευρώ που είναι για την είσοδο στο τελωνείο. 1
saul32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ειδικά αυτά που έχεις δεν πρόκειται να μπουν, αλλά πες άντε κ κάνουν εισαγωγή στο τελωνείο θα κοστολογηθούν κάτω από 20 ευρώ οπότε θα πληρώσεις ένα 3 ευρώ που είναι για την είσοδο στο τελωνείο. να σε καλα γιατι πρωτη φορα καθυστερησε τοσο πολυ και ανησυχησα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα