Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χαιρεται!!!!!!!!!!

Εχω ενα προβλημα εδω και εβδομαδες με τον υπολογιστη μου ο οποιος εχει ιο(????????)

Εχω παρατηρηση οτι εκτος απο τα παραθυρα που μου πεταγε πριν λιγες μερες (τωρα οχι,τουλαχιστον οχι ακομα!?!)

Μου παρουσιαζει προβλημα σε φυλλομετρητες-(browsers). Στο mozzilla μεσα στη μπαρα του youtube υπαρχουν

καποιες τελειες-κουκιδες-γραμμες οι οποιες κινουνται και παιχνιδιζουν-τρεμοπαιζουν γρηγορα.

Και στο opera οταν βαζω βιντεο να παιξει στο pop out video σε !!!!καποια!!!! βιντεο μου εμφανιζει κατω στην αριστερη γωνια μεγαλουτσικο διαφανες πρασινο τεραγωνο που τρεμοπαιζει.

Καθε φορα που γινεται νεα εγκατασταση των windows στην αρχη τα προβληματα δεν υπαρχουν.Μετα απο ενα χρονικο διαστημα λεπτων εμφανιζονται. πχ στο chrome παρατηρησα  εκει ποθ εγραφα  οτι οταν πληκτρολογοθουσα στο κειμενακι κυματιζαν τα γραμματα (το κανει για δευτερολεπτα και μετα δεν το κανει ποτε ξανα και ενφανιζονται τα προβληματα τελειες-κουκιδες-γραμμες οι οποιες κινουνται και παιχνιδιζουν-τρεμοπαιζουν γρηγορα στο μοζζιλα και το αλλο προβλημα στο οπερα).

επισης αλλη φορα που χρειαστηκε να κανω επανεγκατασταση (διοτι δοκιμαζοντας να κανω windows recovery καταλαθος τα εσβησα) στο chrome μου τα εμφανιζεολα περιεργα και διαλυμενα(εξαφανιζονταν και επαναενφανιζοταν η μπαρα του chrome και αλλα πολυ χειροτερα, καπως ετσι φανταστειτε το.(στα αλλα browsers δεν ξερω αν το κανει διοτι το εκανε για λιγα λεπτα και μετα ποτε ξανα).

Σαν να ενεργοποιειται ιος βρε παιδια που παραμενει μεσα στον υπολογιστη  και αρχιζει να επαναμεταλλασει το συστημα και δεν φευγει με καθε επανεγκατασταση 

Δοκιμασα 1-2 καθαριστικα αλλα δεν κανουν πολλα

Οταν μου πεταγε παραθυρα ορισμενα ηταν διαφημιστικο.το προγραμμα reimage το οποιο θα εκανε αλλα δεν θελω να δωσω 30$ για να φτιαξει τα windows και να αφεραισει τον ??ιο??

οσο το εψαξα το θεμα διαβασα οτι ειναι δυνατον να παραμενει ιοσ μεσα στον υπολογιστη καπως.

τα windows ειναι απο pirate bay δεν ειναι δυνατον να εχει θεμα μονο σε εμενα

το υπολογιστακι ειναι ολοκαινουργιο (lenovo ideacentre 200)

Την εγκατασταση την κανει ο φιλος μου απο δικο του pc κατεβαζει τα windows και απο δικο του φλασακι τα κανει installation.

Τα προβληματα τα ειχα ακομα απο την παρθενικη εγκατασταση(ο φιλοσ μου) των windows στο pc τα παραθυρα δεν μου τα πεταει τουλαχιστον οχι ακομα! 

βοηθεια παρακαλω!!!!!!!!!!  

Δημοσ.

@ts

πρώτα ξεκαθάρισε αν θέλεις σωστους drivers για κάρτα γραφικών

ή

η κάρτα γραφικών εχει προβλημα (αν ειναι καινουργιο, θα έριχνα περισσότερο βαρος στους drivers)

και μετά σκέψου για ιους

Δημοσ.

Ακόμα όμως δε μας είπες ποια windows έχεις. Θα έλεγα καθαρή εγκατάσταση από επίσημο iso. Τα 10άρια μπορείς να τα κατεβάσεις από την ms σαν iso. Το ίδιο και τα 7άρια (με μερικά κολπάκια).

Καλά όμως θα ήταν να τραβήξεις κανένα βιντεάκι με τη συμπεριφορά αυτή γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς τι εννοείς.

Αν θέλεις δοκίμασε να κατεβάσεις ένα live linux και να μπουτάρεις από το dvd/usb για να δεις αν και εκεί σου κάνει περίεργα κόλπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...