Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τα δικά μου βιώματα στο χωριό και την επαρχία όπου έζησα τα παιδικά μου χρόνια, είναι διαφορετικά από κάθε άποψη. Τιμή και δόξα πάντως στο δισκάδικο της πρωτεύουσας από όπου αγόρασα το πρώτο μου CD (Dream Theater - Awake) που έφερνε και non-mainstream δισκάκια! Δισκάρα μέγιστη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritakii Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ξερει κανεις να μ απαντησει με τον διαγωνισμο του insomnia που εδινε ενα δωρο nes?γιατι δεν εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ξερει κανεις να μ απαντησει με τον διαγωνισμο του insomnia που εδινε ενα δωρο nes?γιατι δεν εγινε? Έγινε. Ο νικητής είναι στη σελίδα του insomnia στο facebook. Αν δεν κάνω λάθος δεν ήταν το δικό σου όνομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ περιμενα αλλά τίποτα xD. Πηρα ενα android box που τα σπαει και εχει και remote για να μην αλληθωριζεις με το κοντο καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubanero Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το NES δεν ειχε εξοδο για scart, μονο antenna. θυμαμαι λαθος; έχει και AV με MONO AUDIO OUT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agerakel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Το νιντεντο νες δεν ειχε μονο εξοδο αντενα ειχε και audio video και μιλαμε για τις ευρωπαικεε εκδοσεις της κονσολας. Η γαλλικη παλι κονσολα του νιντεντο νες ειχε το αρχικο rgb που πιλοτικα εβγαλε η bandai (εταιρεια που εισηγαγε τοτε στη γαλλια τις κονσολες σαν τη παλια ιτοκου) Εγω αν και σχεδον εχω απο τα 370 παιχνιδια για το κλασσικο παλιο (τα 265 μεχρι στιγμης γνησια κασετακια πλαστικα παλια ) το αγορασα το νες μινι. Η αποψη μου ειναι με βαθμολογια 7/10 μπορουσε να το ειχε χειρηστει καλυτερα η μαμα νιντεντο το μινι Btw πολυ καλη η επιλογη των παιχνιδιων μιας και μας εδωσε τη δυνατοτητα να παιξουμε παιχνιδια usa exlcusive σε ευρωπαικο παλ (για οσους δεν ειχαν τη δυνατοτητα να εχουν ntsc usa ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MelinaKorkoli Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οθόνη για το nes τι προτείνετε; Θέλω να το πάρω δώρο στον αδερφό μου! Πόσο μεγάλη; ιδανικά θέλω να είναι οκ και για το ps4 που έχει μιας και η τηλεόραση μονοπωλείται πολλές φορές! Χαχα, πω πω, δεν ξέρω αν έχω αρκετά χρήματα για κάτι τέτοιο! Θα αρκεστώ μάλλον σε μια τέτοια http://www.websupplies.gr/othoni-ypologisti#/specFilters=757m!#-!4428&manFilters=5 η μια τέτοια http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/m/1139/Dell/f/489066/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-26.html?o=dell ώστε να πνίξω τον πόνο μου! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2017 από MelinaKorkoli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 εκτος απο το κυνηγι του $ ποτε δεν καταλαβα το νοημα υπαρξης του mini...ισως επειδη δεν ειμαι fanboy βεβαια ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 εκτος απο το κυνηγι του $ ποτε δεν καταλαβα το νοημα υπαρξης του mini...ισως επειδη δεν ειμαι fanboy βεβαια ;P Δεν είναι δυνατόν όλοι να καταλαβαίνουμε τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasabas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 https://www.easytechnology.gr/konsoles/alles-konsoles/konsoles/nintendo-classic-mini-nes-console Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 https://www.easytechnology.gr/konsoles/alles-konsoles/konsoles/nintendo-classic-mini-nes-console 109 ευρώ? Έχουμε γλαρόσουπα το βράδυ πες τους! https://www.skroutz.gr/s/9526224/Nintendo-NES-Classic-Edition.html?from=catspan&keyphrase=nes+mini+classic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 ρε παιδια εδω ενας μουρλος το πουλαει 100 euro στις αγγελιες...μα ειμαστε καλα???? το εχει βρει καποιος σε καποιο μαγαζι ετοιμοπαραδωτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ρε παιδια εδω ενας μουρλος το πουλαει 100 euro στις αγγελιες...μα ειμαστε καλα???? το εχει βρει καποιος σε καποιο μαγαζι ετοιμοπαραδωτο? Λογικά στα μεγάλα μαγαζιά υπάρχει, public, κωτσόβολο, πλαίσιο. Κωτσόβολο πχ που κοίταξα πρόσφατα στο site έλεγε ετοιμοπαράδοτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrgeorge Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Επένδυση για το μέλλον. 80 τωρα. Σε 20-30 χρόνια .. αξία ανεκτίμητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Με αυτά που άκουσα, λέω να βγάλω για πώληση το nintendo 64 και το sega saturn για 1000ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα