eftakmakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σαςΘα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, κάποιο site η τέλος πάντων κάποιο online κατάστημα που να έχει "καλύτερες" τιμές σε ανταλλακτικά tablet και κινητών.Στην προκειμένη περίπτωση ενδιαφέρομαι για οθόνη του -Tablet LG 8.0 V480 4G- Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
stivi1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 με μια προχειρη ματια ειδα οτι ακομη και απο κινα η οθονη+touch για το συγκεκριμενο εχει πανω απο 50-60 ευρω... οποτε λογικα ειναι ασυμφορο....γνωμη μου παντα...αν καποιο μελος ξερεις κατι αλλο ας ποσταρει... !!!!
eftakmakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 με μια προχειρη ματια ειδα οτι ακομη και απο κινα η οθονη+touch για το συγκεκριμενο εχει πανω απο 50-60 ευρω... οποτε λογικα ειναι ασυμφορο....γνωμη μου παντα...αν καποιο μελος ξερεις κατι αλλο ας ποσταρει... !!!! se euxaristw poly ...
life is music Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 se euxaristw poly ... υπαρχει ενα μαγαζι φθηνο στο περιστερι π επισκευαζει ταμπετ κινητα και υπλογιστες σε πολυ καλες τιμες λεγεται igarage γ ρίξε μια ματια φιλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα