Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξερω αλλα ψιλοσυνδεονται σαν ενοιες , ποια καρτα ηχου να παρω μεχρι 120 euros απο eshop γιατι περιμενω αυτες τις μερες πιστωτικο απο μια καρτα γραφικων ;

Δημοσ.

απο μεριας καλωδιων τα ελεξα ειναι ολα καλα κουμπωμενα , ναι στην εισοδο pc , τα δοκιμασα και στο aux αλλα δ βλεπω διαφορα

ελληνικα ξενα ποπ και ντισκο 

τα χω σε δωματιο περιπου 10 τμ

Μαλλων εχουν προβλημα.

Τα δικα μου εχουν βγαλει παρτακι σε 35τμ(οχι ανετα αλλα σχετικα οκ) εαν δεν εχεις τιποτα αλλο να τσεκαρεις επικοινωνησε με το καταστημα που τα πηρες.Σε 10 τμ θα επρεπε να "ριχνουν" τους τοιχους..

Μην ψαχνεσαι με εξτρα καρτες ηχου κτλ.

Υ.γ Δοκιμασε μια να τα συνδεσεις κ στο κινητο σου για να αποκλεισουμε εντελως το ενδεχομενο του να φταιει το pc σου.

τα Watt ειναι ισχυς, και οχι ενταση ηχου

Εφοσων μιλαμε για ιδια εταιρια/εφαμιλλη σειρα/σχεδιασμο/ενισχυτη (με τα r1700bt που εχω) πιστευω πως ειναι μια ενδειξη.Δηλαδη δεν γινετε τα δικα μου με 66watt να ακουγοντε αρκετα δυνατα κ τα r1800 με 70watt να μην βγαζουν καθολου ενταση.

Εαν συζητουσαμε για αλλη εταιρια/σχεδιασμο/ohm πασο..

Υ.γ Εδω τα χω δει να παιζουν μουσικη σε μαγαζι (~40τμ με~8μ υψος-ανοιχτο διπατο-) που εχει 30 καρεκλες μεσα και αποτι μου ειπε ο ιδιοκτητης ειναι τρομερα ευχαριστημενος σε ενταση.

Δημοσ.

Μαλλων εχουν προβλημα.

Τα δικα μου εχουν βγαλει παρτακι σε 35τμ(οχι ανετα αλλα σχετικα οκ) εαν δεν εχεις τιποτα αλλο να τσεκαρεις επικοινωνησε με το καταστημα που τα πηρες.Σε 10 τμ θα επρεπε να "ριχνουν" τους τοιχους..

Μην ψαχνεσαι με εξτρα καρτες ηχου κτλ.

Υ.γ Δοκιμασε μια να τα συνδεσεις κ στο κινητο σου για να αποκλεισουμε εντελως το ενδεχομενο του να φταιει το pc σου.

στο κινητο παιζουν ακομη πιο χαμηλα οπως και με τα προηγουμενα ηχεια

Δημοσ.

το ξερω αλλα ψιλοσυνδεονται σαν ενοιες , ποια καρτα ηχου να παρω μεχρι 120 euros απο eshop γιατι περιμενω αυτες τις μερες πιστωτικο απο μια καρτα γραφικων ;

Πεταμενα λεφτα ειναι, σχεδον καμια διαφορα δεν θα κανει η καρτα ηχου.

Την διαφορα την κανουν τα ηχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...