Conan2046 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν κατάλαβα καλά οποιοδήποτε μηχάνημα θα μπορεί να βγάλει το συγκεκριμένο drive. Αυτό που δεν θα μπορεί να κάνει είναι να αναπαράγει το συγκεκριμένο φορμάτ. Για μένα η είδηση είναι αδιάφορη. Γιατί μου φαίνεται παράλογο να θέλει να δει κάποιος μια ταινία (πραγματικά) καλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης σε οθόνη υπολογιστή. Θα πρέπει να υπάρχει μια καλή τηλεόραση (και ίσως και ένα καλό ηχοσύστημα) και σ' αυτήν την περίπτωση μπορεί κάποιος άνετα να αγοράσει και ένα blu-ray player. Γι' αυτούς που θέλουν ντε και καλά να την δουν μέσω υπολογιστή είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα βρεθεί τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δισκάκια, LOL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί εγώ όποτε δοκίμασα να παίξω 4κ με 24άρα σύνδεση κολλούσε.Ο 4k encoder έχει 10 χιλιάρικα, δεν έχει τέτοιο μπάτζετ το studio μου για να κάνω δοκιμές πάνω σε h265 Δεν θυμάμαι κιόλας αν υπάρχουν streaming πλατφόρμες σε h265! Μακάρι να πέσει η τιμή στην άδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 το καλο 10bit 4k hevc ειναι πολυ βαρυ αυτη τη στιγμη ..μονο τοπ επεξεργαστες overclocked multithreaded .. και παλι ενας ι5 ή core quad overclocked και οι δυο φυσικα παιζουν στο 100% για ενα καλο 4κ αρχειο το τελειο για αναπαραγωγη 4κ υψηλου bitrate 10bit ua einai to rysen me 16 thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δισκάκια, LOL. 25 δισκάκια των 25 GB = 625 GB κοστίζουν 14€. Κόστος αποθήκευσης = 0.0224 €/GB. Σκληρός δίσκος, 70€/1ΤΒ, κόστος 0.07 €/GB. Αν έχεις όγκο να αποθηκεύεις χωρίς να τα χρεάζεσαι άμεσα (π.χ. 1080 ταινίες) είναι ΜΑΚΡΑΝ το οικονομικότερο και ασφαλέστερο μέσο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 υπαρχουν και δισκακια 100gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 εγω παλι λεω να βαλω το κινητο να παιζει το 4K.... και να το βλεπω στην τηλεοραση...........!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrmerfeor4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τι να το κανεις οταν σχεδων κανενας δεν εχει 4κ οθονες λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 το 4k στη πλειοψηφία παίζει με h265. h265 = ίδιο bitrate με το τότε 1080p(h264), παίζεις εύκολα 4k χωρίς να χάσεις ποιότητα. Αν το YouTube γυρίσει σε h265, θα μπορείς και με τη σύνδεση που έχεις ήδη, να βλέπεις 4k όπως έβλεπες 1080p. πλεον χρησιμοποιει VP9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Κατάρα στα δισκάκια. Μπα για σημαντικά δεδομένα backup ακόμη καλά είναι (M-disc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 25 δισκάκια των 25 GB = 625 GB κοστίζουν 14€. Κόστος αποθήκευσης = 0.0224 €/GB. Σκληρός δίσκος, 70€/1ΤΒ, κόστος 0.07 €/GB. Αν έχεις όγκο να αποθηκεύεις χωρίς να τα χρεάζεσαι άμεσα (π.χ. 1080 ταινίες) είναι ΜΑΚΡΑΝ το οικονομικότερο και ασφαλέστερο μέσο. Δίσκος 140Ευρώ/4TB δίσκος, κόστος 0,035Ευρώ/GB Συμφωνώ ότι το blu ray είναι οικονομικό σαν αποθήκευση. Αν το αρχείο υπερβαίνει τα 25GB, εκεί ζορίζουν τα πράγματα. θα μάρεσε πολύ να ήταν σε θήκη από μόνο του όπως τα Mini disk της sony, είχαν το πλεονέκτημα ότι δεν φοβόσουν ότι θα γραντζουνιστεί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Γι αυτο απλα βλεπεις οτι απ αυτα θες σε μια smart 4k/hdr τηλεοραση και καθαρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petroudis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Έχω ένα LG blu-ray drive στο παλιό pc μου και δεν νομίζω να το χρησιμοποίησα από τότε που έκανα εγκατάσταση τα windows 7, καλά που μου το θυμίσατε για να το βάλω στις αγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δίσκος 140Ευρώ/4TB δίσκος, κόστος 0,035Ευρώ/GB Συμφωνώ ότι το blu ray είναι οικονομικό σαν αποθήκευση. Αν το αρχείο υπερβαίνει τα 25GB, εκεί ζορίζουν τα πράγματα. θα μάρεσε πολύ να ήταν σε θήκη από μόνο του όπως τα Mini disk της sony, είχαν το πλεονέκτημα ότι δεν φοβόσουν ότι θα γραντζουνιστεί. Και σου χτυπαει και κλαις τα απλετα tb σου.Και μην μου πεις για backup, γιατι πρεπει να κρατας το backup, του backup ωωω backup.Ενω σου χτυπαει ενα δισκακι(δεν μου εγινε ποτε ακομα και 10ετιων) και κλαις πολυ λιγοτερα δεδομενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν και το blu-ray recorder που έχω στον υπολογιστή μου είναι pioneer με συγχωρείτε αλλά δεν θα το τιμήσω. Εκτός του ότι θεωρώ άχρηστη πλέον την απόκτηση του μου την σπάει το νταβατζιλίκι με τις προδιαγραφές. Σιγά να μην αγοράσω και supercomputer για να δω μια ταινία. Θα τους προλάβουν πάλι οι εξελίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα