takatakaros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας! Έχω ένα samsung galaxy A3 που λέει ότι έχει κάμερα 13MP. Αυτό λοιπόν χρησιμοποιώ για να βγάζω φωτογραφίες σε ταξίδια,διάφορες εκδηλώσεις κλπ. Μια και δεν έχω γνώσεις από φωτογραφικές μηχανές κλπ θα άξιζε να πάρω μια φωτογραφική μηχανή είτε DSLR είτε Compact ώστε να χρησιμοποιώ αυτή αντί του κινητού ; Τι παραπάνω θα μου προσφέρει έναντι του κινητού ; Αν μπορεί κάποιος ας μου προτείνει κάποια αξιοπρεπής για budget 150-200€. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Για ουσιαστική αναβάθμιση από κινητό κοιτάς σε mirrorless ή dslr όχι κάτι σε compact. Μόνο μεταχειρισμένες κάμερες μπορείς να προσεγγίσεις με τα χρήματα που διαθέτεις και αυτό με δυσκολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ψάξε λίγο να βρείς καμια μεταχειρισμένη Sony RX 100 mark i με κανα 250άρι που χωράει σε τσάντες-τσέπες-παλάμες κτλ, και μετά πάρε ένα καρφί και χώστο στην κάμερα του A3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το minimum budget πόσο είναι δηλαδή για μια αξιοπρεπή mirrorless ή dslr ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καινούργια η μεταχειρισμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καινούρια. Ας πούμε αυτή εδώ είναι η φθηνότερη επιλογή; Site: NikonD3300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Απο θέμα φορητότητας πως είσαι; Μια DSLR με έναν σταθερό φακό χρειάζεται σίγουρα τσάντα και προσοχή στη μεταφορά. Αν θες να κουβαλάς μεγάλους ζουμ φακούς, ή δεύτερους φακούς το πράγμα δυσκολεύει και άλλο. Η 3300 είναι καλή για αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Απο θέμα φορητότητας πως είσαι; Μια DSLR με έναν σταθερό φακό χρειάζεται σίγουρα τσάντα και προσοχή στη μεταφορά. Αν θες να κουβαλάς μεγάλους ζουμ φακούς, ή δεύτερους φακούς το πράγμα δυσκολεύει και άλλο. Η 3300 είναι καλή για αρχή. Δεν θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά απλώς μια και τραβάω μπόλικες φωτογραφίες στα ταξίδια κλπ θα ήθελα να αναβαθμιστώ κάπως από το κινητό. Οπότε μου αρκεί πιστεύω μια DSLR με έναν σταθερό φακό. Τι άλλο υπάρχει στα λεφτά της 3300 αλλά να είναι πιο εύκολη στην μεταφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δες τη Sony a5000 http://www.skroutz.gr/s/4507420/Sony-α5000-Kit-16-50-PZ-OSS.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δες τη Sony a5000 http://www.skroutz.gr/s/4507420/Sony-α5000-Kit-16-50-PZ-OSS.html Επειδή όπως είπα είμαι άσχετος, η συγκεκριμένη μου φαίνεται καλή που έστειλες. Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα. Πριν την αγοράσω λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχουν οι mirrorless από τις dslr. Ok κερδίζω σε μέγεθος και μεταφορά αλλά τι χάνω σε σχέση με μια DSLR? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Mirrorless https://www.skroutz.gr/c/1914/Mirrorless.html?from=cat-match&o=mirrorless DSLRs https://www.skroutz.gr/c/434/DSLR.html?from=cat-match&o=dslr Στις mirrorless δεν υπάρχει ο καθρέπτης μεταξύ αισθητήρα και φακού εξ ου και mirrorless και ο μειωμένος όγκος τους συγκριτικά. Σε φακούς πλεονεκτούν οι dslr σε επιλογές και τιμολογιακά είναι φθηνότεροι. Να φαίνονται και οι δύο μαζί σύμπτωση http://www.tomsguide.com/us/dslr-vs-mirrorless-cameras,news-17736.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα αγοράσω μάλλον την sony a5000. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι να την αγοράσω τώρα ή να περιμένω μήπως βγει σε προσφορά. Βγαίνουν συχνά προσφορές; Επίσης υπάρχουν μαγαζιά στην Ελλάδα που πουλάνε εφεδρικές μπαταρίες; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από takatakaros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τους τελευταίους μήνες ανεβαίνουν οι τιμές δεν πέφτουν. Αν τη θες άμεσα ψώνισε τωρα. Αλλιώς περίμενε πάλι προς τα Χριστούγεννα του χρόνου,νομίζω ότι πέφτει λίγο μακριά Στο Σκρουτζ θα βρεις μπαταρίες. Έχουν και τα Sony centers λογικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ωραία. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CostasGrinder Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις με κλειστά μάτια αυτήν εδώ μια και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να αναβαθμιστείς σε σχέση με την κάμερα του κινητού σου: http://www.skroutz.gr/s/4333863/Sony-Cyber-shot-W830.html Τραβάει τέλειες φωτογραφίες, είναι πάρα πολύ μικρή, απόλυτα φορητή και αν θες να εκτυπώσεις κάτι μπορείς χωρίς πρόβλημα να το κάνεις και σε μέγεθος αφίσας χωρίς να σου βγάλει noise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα