Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το output power ξέρεις γιατί είναι -1.1 είναι πρόβλημα;

slk200gr, on 26 Jan 2017 - 2:25 PM, said:

Εδω που τα λεμε δεν εισαι και ασχημα αν ειχες  καλυτερο ρουτερ θα ανεβαινες σιγουρα και αλλο,και εγω εχω 30αρα με το ρουτερ του οτε ημουν στα 24 και με το assus που πηρα 29,4 με snr 8 (το 6 πιστευω θα εχεις θεματακια) 1200 μετρα μακρυα απο το καφαο

αυτά είναι από το asus dsl-ac68u

post-103751-0-84365400-1485434616_thumb.png

το έχω και αυτο το router,απλά επειδή ο οτε έχει voip δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

το output power -1 είναι πρόβλημα;

Δημοσ.

το output power ξέρεις γιατί είναι -1.1 είναι πρόβλημα;

αυτά είναι από το asus dsl-ac68u

attachicon.gifΣτιγμιότυπο οθόνης (2).png

το έχω και αυτο το router,απλά επειδή ο οτε έχει voip δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

το output power -1 είναι πρόβλημα;

γιατι σε προβληματιζει?φανταζομαι πως δεν ειναι προβλημα,επισης νομιζω πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις και αυτο το ρουτερ,καπου εδω μεσα εχει αναφερθει ,ψαξτο λιγο,βλεπω οτι εχει σημαντικηη διαφορα στην ταχυτητα

Δημοσ.

γιατι σε προβληματιζει?φανταζομαι πως δεν ειναι προβλημα,επισης νομιζω πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις και αυτο το ρουτερ,καπου εδω μεσα εχει αναφερθει ,ψαξτο λιγο,βλεπω οτι εχει σημαντικηη διαφορα στην ταχυτητα

το έχω ψάξει φιλε μου αλλα δεν έχω βγάλει άκρη.

• Super Moderators
Δημοσ.

πως βλέπετε την γραμμή μου,και θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι είναι αυτο το output power και γιατι είναι -1.1

Μπορεί να είναι bug του router. Υπήρχε περίοδος που κάποια δεν έδειχναν σωστά το attenuation.

Εδω που τα λεμε δεν εισαι και ασχημα αν ειχες  καλυτερο ρουτερ θα ανεβαινες σιγουρα και αλλο,και εγω εχω 30αρα με το ρουτερ του οτε ημουν στα 24 και με το assus που πηρα 29,4 με snr 8 (το 6 πιστευω θα εχεις θεματακια) 1200 μετρα μακρυα απο το καφαο

29970 είναι, πόσο πιο πάνω να πάει, 29999? Τι διαφορά θα δει? :P

Δημοσ.

29970 είναι, πόσο πιο πάνω να πάει, 29999? Τι διαφορά θα δει? :P

αυτο ειναι με το assus με του οτε ειναι στ 25

Δημοσ.
slk200gr, on 26 Jan 2017 - 4:28 PM, said:

παιδιά αν μιλάτε για εμενα με του οτε έχω 29970 και με το άσους 29999

απλά με του οτε έχει attainable rate down 63153 kbps ενώ το άσους δίνει 76940kbps

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί κάτι μου λέει ότι είδες το 2499 (upload) και το πέρασες για 24999 (download)?

Δημοσ.

Γιατί κάτι μου λέει ότι είδες το 2499 (upload) και το πέρασες για 24999 (download)?

Sorry παιδεία ,οκ εκανα λάθος ,δεν το ειδα καλα :)

παιδιά αν μιλάτε για εμενα με του οτε έχω 29970 και με το άσους 29999

απλά με του οτε έχει attainable rate down 63153 kbps ενώ το άσους δίνει 76940kbps

Μην το λες σε κανέναν ,τέλεια εισαι

• Super Moderators
Δημοσ.

Και σε 50αρι πακέτο θα ήσουν μια χαρά στα 49999. Τώρα μελλοντικά για μεγαλύτερο (75 ή 100) με vectoring δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για το 100αρι, αλλά μπορεί να σου έδιναν άλλο router...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...