Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι στον ΟΤΕ μου κουμπώσαν χθες την VDSL.

Τα στοιχεία από τη σύνδεση τα παραθέτω.

Πιστεύεται ότι μπορώ να πάω καλύτερα δλδ να συγχρωνίσω ψηλότερα;

Αν να τι να τους πω στο τηλέφωνο;

Screen_Shot_2017_01_25_at_17_07_19.png

Δημοσ.

το βασικο ποση αποσταση εχεις απο το dslam σου ειπαν?

Φιλε τους ρώτησα πόση είναι από το ΚΑΦΑΟ μου είπε δεν συνδέομαι σε καφαο αλλα στο Κεντρικό του ΟΤΕ στην αγιας σοφιας. να μαι κάνα 100μέτρα ξέρω γω;

να πάρω τηλέφωνο θες να ρωτήσω;

Δημοσ.

Ζήτα να σε βάλουν σε 6αρι προφιλ. Η ταχύτητα θα αυξηθεί αλλά ίσως να χεις που και που αποσυνδέσεις γιατί θα έχει γίνει πιο "ευαίσθητη" η γραμμή.

Πες τους δλδ να σου βάλουν το snr σε 6

Δημοσ.

Ζήτα να σε βάλουν σε 6αρι προφιλ. Η ταχύτητα θα αυξηθεί αλλά ίσως να χεις που και που αποσυνδέσεις γιατί θα έχει γίνει πιο "ευαίσθητη" η γραμμή.

Πες τους δλδ να σου βάλουν το snr σε 6

στη φωτό που έβαλα που δείχνει το SNR???

• Super Moderators
Δημοσ.

Φιλε τους ρώτησα πόση είναι από το ΚΑΦΑΟ μου είπε δεν συνδέομαι σε καφαο αλλα στο Κεντρικό του ΟΤΕ στην αγιας σοφιας. να μαι κάνα 100μέτρα ξέρω γω;

να πάρω τηλέφωνο θες να ρωτήσω;

Αν ήσουν στα 100μ θα έπαιζες και σε 50Mbps, όχι τώρα που δεν πιάνει 29999... :P

Στο 1km είσαι πάνω κάτω...

στη φωτό που έβαλα που δείχνει το SNR???

Εκεί που λέει Noise Margin

Δημοσ.

Αν ήσουν στα 100μ θα έπαιζες και σε 50Mbps, όχι τώρα που δεν πιάνει 29999... :P

Στο 1km είσαι πάνω κάτω...

Εκεί που λέει Noise Margin

124 μέτρα είμαι σύμφωνα με το  google distance calculator, εκτός αν δεν εννωουν το κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ..

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατά 99.99% δεν είναι αυτό που λες.

Το 19.5 db (Down) Line Attenuation που λέει το modem σου αντιστοιχεί σε 1km καλωδιακής απόστασης με το DSLAM του Αστικού σου Κέντρου...

http://fttxgr.eu/map?

Ψάξε κι εδώ και δες που είναι...

Δημοσ.

Κατά 99.99% δεν είναι αυτό που λες.

Το 19.5 db (Down) Line Attenuation που λέει το modem σου αντιστοιχεί σε 1km καλωδιακής απόστασης με το DSLAM του Αστικού σου Κέντρου...

http://fttxgr.eu/map?

Ψάξε κι εδώ και δες που είναι...

2-3 τετράγωνα ειμαι

τελικά η απόσταση είναι: (με point to point γραμμή)  (πριν το είχα αλλου το σημείο δεν ήξερα ακριβώς που ήταν.)

230 μέτρα

αυτό με το χιλιόμετρο δεν ισχίει εκτός αν κάνουν τα καλώδια γύρω γύρω όλοι από τα τετράγωνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχεις το modem/router στην πρώτη/κεντρική πρίζα του σπιτιού? Αν όχι δοκίμασε εκεί με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (max 1-2m) και χωρίς splitter και βγάλε όλες τις άλλες συσκευές από τις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού.

Αν δεν δεις βελτίωση τότε θα πρέπει να ελέγξεις συγχρονισμό στον κατανεμητή κι αν παραμείνει ίδιος τότε σημαίνει ότι η καλωδιακή απόσταση είναι εκεί που λέω...

Δημοσ.

να ελέγξεις συγχρονισμό στον κατανεμητή

το ρουτερ εννωεις κατανεμητή..

τι να σου πω ρε Thresher, τώρα να βγω να περπατήσω σε 1.5 λεπτό θα είμαι εκεί.

αυτό που τους είπα να μου κατεβάσουν τον θόρυβο στα 6 πως το κώβεις;

τώρα με τα καλώδια παίζει θέμα γιατί τα έχω καρφωμένα.. 1-1μέτρο είναι το καλώδιο.)

Δημοσ.

Ειτε δεν εισαι 100 μετρα μακρια απο το ΑΚ οπως λες, η υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα στην καλωδιωση της οικοδομης σου. Αν παρεις ενα τηλ και ζητησεις αλλαγη ωστε να παιρνεις απο καφαο? (αν εχουν περασει καινουργια)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

το ρουτερ εννωεις κατανεμητή..

Router είναι δρομολογητής.

Κατανεμητής είναι πχ αυτό το κουτί που έχουν οι πολυκατοικίες στο οποίο φτάνουν οι γραμμές του ΟΤΕ και κατανέμονται ανά διαμέρισμα. Κάνοντας την μέτρηση εκεί αποκλείεις οποιοδήποτε πρόβλημα εσωτερικής καλωδίωσης του διαμερίσματος. 

Αν μένεις σε μονοκατοικία τότε θα υπάρχει κάποια χωνευτή που θα ενώνεται το καλώδιο του ΟΤΕ με την εσωτερική σου καλωδίωση. Εκεί επίσης θα πρέπει να γίνει έλεγχος.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.είμαι στον οτε.
πως βλέπετε την γραμμή μου,και θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι είναι αυτο το output power και γιατι είναι -1.1

τα στοιχεια της σύνδεσης μου είναι αυτά.

post-103751-0-70266100-1485433173_thumb.png

Δημοσ.

Εδω που τα λεμε δεν εισαι και ασχημα αν ειχες  καλυτερο ρουτερ θα ανεβαινες σιγουρα και αλλο,και εγω εχω 30αρα με το ρουτερ του οτε ημουν στα 24 και με το assus που πηρα 29,4 με snr 8 (το 6 πιστευω θα εχεις θεματακια) 1200 μετρα μακρυα απο το καφαο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...