sokratesGR Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Ππαοδες είχε κανείς πρόβλημα με το NAT type σε vdsl? Γη δεν βγάζω ακρη
TitanX Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Στο Ps4 χρειάζεται να έχω συνδρομη στο Ps plus για να παιξω το multiplayer?
Daemonos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Στο Ps4 χρειάζεται να έχω συνδρομη στο Ps plus για να παιξω το multiplayer? Ε ναι, όπως σε όλα.
TitanX Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Είναι λίγο άσχετο με το θέμα όμως θα ήθελα να ξεκαθαρίσω καποιες απορίες που έχω με το ps plus. Μωλις πριν 1 μηνα αγόρασα ενα Ps4 pro, εβαλα την free ps plus περιοδο που μου δινει και κατεβασα καποια παιχνιδια απο το Ps store τα οποία ηταν στα free του μηνα. Οταν έληξε το 15ημερο της free ps plus περιοδου σταματησα και να εχω πρόσβαση στα παχνιδια που δινονταν μαζι με το ps plus για το μηνα Απριλιο. Νομιζω γιατι δεν ειμαι στο ps μπροστα τωρα οτι εβγαζε μηνυμα πως το παιχνιδι ειναι Locked κατι τετοιο. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι γινετε με αυτα τα free games που δινονται μαζι με το ps+ ? Δηλαδη μωλις σταματησω να εχω συνδρομη σταματα να εχω προσβαση και στα παιχνίδια?
Daemonos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Είναι λίγο άσχετο με το θέμα όμως θα ήθελα να ξεκαθαρίσω καποιες απορίες που έχω με το ps plus. Μωλις πριν 1 μηνα αγόρασα ενα Ps4 pro, εβαλα την free ps plus περιοδο που μου δινει και κατεβασα καποια παιχνιδια απο το Ps store τα οποία ηταν στα free του μηνα. Οταν έληξε το 15ημερο της free ps plus περιοδου σταματησα και να εχω πρόσβαση στα παχνιδια που δινονταν μαζι με το ps plus για το μηνα Απριλιο. Νομιζω γιατι δεν ειμαι στο ps μπροστα τωρα οτι εβγαζε μηνυμα πως το παιχνιδι ειναι Locked κατι τετοιο. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι γινετε με αυτα τα free games που δινονται μαζι με το ps+ ? Δηλαδη μωλις σταματησω να εχω συνδρομη σταματα να εχω προσβαση και στα παιχνίδια? Είσαι εκτός θέματος, καθώς εδώ μιλάμε μόνο για το For Honor συγκεκριμένα, αλλα θα σου απαντήσω. Ένα απο τα benefits του psplus είναι και το να έχεις δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα. Προφανώς και πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το Plus προκειμένου να τα παίξεις. Αν σε άφηνε εκτός του οτι θα ήταν άδικο για αυτούς που πληρώνουν, δεν θα είχες και το κίνητρο να ανανεώσεις.
keropi Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 καλά άδικο δε θα ήταν, όποιος ανανεώνει θα έπαιρνε και τα καινούρια παιχνίδια. Κίνητρο αν παίζεις online έχεις, δε περιμένεις τα free για να ανανεώσεις
Daemonos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 καλά άδικο δε θα ήταν, όποιος ανανεώνει θα έπαιρνε και τα καινούρια παιχνίδια. Κίνητρο αν παίζεις online έχεις, δε περιμένεις τα free για να ανανεώσεις Γιατι τα free είναι συνήθως μάπα, αν και τώρα με το Alienation κάτι γίνεται!
Daemonos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μάγκες SEASON 5 και μπήκα ξανά!! καμία σχέση το game έχει γίνει πολύ καλύτερο, αρκετό υλικό και ήρωες επίσης, game modes και τώρα με τους dedicated servers ακόμα καλύτερα!! Παίζω σε κονσόλα οπότε όποιος θέλει ας μου πει να παίξουμε παρέα!
Lilmztrouble Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Πρόβλημα με FOR HONOR Xbox One S Καλησπέρα, έχω αγοράσει το For Honor και δεν μπορώ να συνδεθώ online για να παίξω. Με βάζει στο mach making και μένει εκεί. Δεν προχωράει ποτέ.. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει;
Lilmztrouble Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μα πρώτη φορά παίζω σε αυτό.. Σε άλλα games παίζω κανονικά.. άρα δεν φταίει η σύνδεσή μου στο internet. Μου βγάζει κάποια ένδειξη κανονικά, ότι είναι down οι severs ; Ή απλά δεν μπαίνει; Πόσο συχνά συμβαίνει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα