Προς το περιεχόμενο

For Honor [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ κ αλλες ερωτησεις, βασικα εχει ενα map που μοαιζει με arathi basin απο wow γι αυτο τρελαινομαι, καθε ποσa levels ξεκλειδωνεις skills? και ποσο πανω κατω κραταει ενα average game ? σορρυ για το spam  :P

+ υπαρχει ranking ?

edit το παρηγγειλα τελικα απο αμαζον στα 49, τελη του μηνος θα το αρχισω μιας κ τρεχουν εξεταστικες  :cry:

Σε κάθε λέβελ παίρνεις και κάτι αν δεν κάνω λάθος. επίσης το κάθε game διαρκεί απο 15 με 20 - αλλα αν παίξεις 2v2 σαφώς είναι πιο γρήγορο. Εξαρτάται τι mode παίζεις. Στείλε psn: Kyriarxos να μπείς και στο community μας.

Αν βαλει μελλοντικα σπαρτιατες μεσα το παιχνιδι(παιζει και να ασχοληθω) :P

Κοίτα θα βάλουν Centurion απο ότι είδα, τώρα αν δεν βάλουν Σπαρτιάτη πιστεύω θα παίξει κάτι ανάλογο. Αλλα και οι Vikings πολύ καλοί! Valhalla Μόνο!

Όλα καλά ρε Daemonos αλλα pre-order από Ubi?! Με στεναχωρείς :(

Review σε PS.

https://www.youtube.com/watch?v=jxi490kp7xU&t=300s

χαχαχα ε ναι το ξέρω ξέρω, την έχω πατήσει αλλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σου πω, ήμουν και στην closed και στην open beta. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος με την αγορά που έκανα και δεν έχω μετανιώσει, επίσης μου αρέσει πάρα πολύ το παιχνίδι, 

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικη αποψη.....ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και αγορασετε την GOLD EDITION.....απλα δεν αξιζει...παθουσα!!!!

Σ εοτι αφορα το παιχνιδι (σε XBOX ONE)....πολυ ωραια γραφικα, καταπληκτικος ηχος, το story στο single player (οσο εχω παιξει) καλο, ΟΧΙ τουλαχιστον το χαλι που περιμενα να δω απο τα περισσοτερα reviews που διαβασα, μια χαρα εξηγει την ιστορια, τουλαχιστον, με τον ιπποτη που ξεκινησα να παιζω, (κραταω μια πισινη για το ποια θα ειναι και εαν θα εχει διαφορετικη ιστορια για τον σαμουραι και τον βικινγκ), εχει ικανοποιητικη παραμετροποιηση του avatar που φτιαχνετε (πχ επιλογη αντρα-γυναικας, αλλαγη χρωματων στολης, αλλαγη στολης (κομματι-κομματι), οπλου κλπ το multi λιγο που επαιξα εχθες μου φανηκε επισης καλο και χωρις τα προβληματα αναμονης και αποσυνδεσεων οπως επισης διαβαζα στα περισσοτερα reviews, το μονο που με χαλαει και εμενα το always online.....απο εκει και περα επιμενω στη ΜΗ ΑΓΟΡΑ της GOLD EDITION (εαν δεν την ειχα αγορασει στα 59.99 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα εκλαιγα τα 99.99 που ζηταει).

Δημοσ.

Όποιος θέλει να πάρει και το season pass Γιατί να μην αγοράσει το gold? Το παιχνίδι είναι πολύ καλό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, καταρχήν δε νομιζω να ειδες πουθενα να γραφω πως το παιχνιδι  δεν είναι καλο.....

Προτροπή να μην κλαψει κανεις τα λεφτα του με την αγορα της GOLD και κατ'επεκταση του season pass κανω....εκτος και εάν εσυ θες να ξοδεψεις 30~40Ε (αναλόγως ποσο αγορασες το παιχνιδι) στα παρακατω.....

Here’s what the For Honor Season Pass includes:

• Six all-new Heroes available seven days before released to all players. (ενταξει 7 ημερες νωρίτερα ουαου. KAI OXI ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΛΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αλλα 2 τη φορα σε κάθε νεα season του fraction war...)
  • Six elite outfits to customize the new Heroes. (εδώ γελαμε...40Ε για ρουχαλάκια)
  • Day One War Pack. (το οποιο είναι το 30day champion status που αναφέρεται και παρακατω απλα επιλεξαν να στο αοριστοποιησουν για να προσθεσουν ακομα μια προταση στο ανουσιο SEASON PASS.....)
  • One exclusive sunbeam effect on emotes for all Heroes. (αληθεια? αληθεια τωρα αυτό αξιζει τα παραπανω 40Ε ?)
  • Three exclusive emblem outlines. (ή αυτό αξιζει τα παραπανω 40Ε ?)
  • Three scavenger crates to unlock additional gear. (εδώ και εάν γελασα.....level 3 αντικείμενα δινει και αυτά όχι της προκοπης!!!!)
  • 30-day Champion Status that gives XP boosts to friends, more XP from crafting and additional end-match loot. (ΟΚ εάν εισαι διατεθειμενος  να δωσεις 40Ε για ένα μπουσταρισμα και αυτό ΟΧΙ της προκοπης.....χαλαλι αλλωστε δικα σου είναι τα λεφτα!!!!)

KAΙ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!

Additional post-launch content, including new maps, modes and gear, will be available for free to all players

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΛΑ και όταν γραφω όλα ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ μπορεις να τα "κανεις δικα σου" απλα και μονο παιζοντας το παιχνιδι και μαζεύοντας χρηματα-μεταλλο....ετσι απλα!!!!)

Εάν πραγματικα συνεχιζεις να πιστευεις ότι αξιζει το ποσο της διαφορας για την GOLD EDITIOΝ (η οποια δεν περιεχει ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ STEELBOOK ή μια  φιγουρα) τοτε....μαλλον σου περισσευουν ΕΞΤΡΑ 40Ε από οσα εδωσες για το παιχνιδι και επειδη δεν εχεις που να τα χαλασεις, λες δεν αγοραζω το season pass ή ακομα καλυτερα την GOLD EDITION του FOR HONOR!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ειλικρινα προτιμω να τα φαω καραμελες να μου μεινει και η γλυκα παρα να τα δωσω στην UBISOFT!!!!!!!!

Ειλικρινα θα προτιμουσα να δωσω τα 140Ε που ζητανε για αυτή τη συλλεκτικη http://store.ubi.com/eu/for-honor-tm----collector-s-case/578f2365adc724086e8b4567.html  ή τα 220$ που θελουν για αυτή την συλλεκτικη http://www.gamespot.com/articles/220-for-honor-collectors-edition-comes-with-14-inc/1100-6446544/ ΠΑΡΑ τα 100 που ζητανε για την ΑΠΑΤΗ που ονομασαν GOLD!!!!!!!

Επεξ/σία από spinemm
Δημοσ.

pre-order από Ubi?! Με στεναχωρείς :(

Να ταν η πρωτη φορα που γινεται αυτο στο forum να ελεγα παει στο καλο.Να σου θυμισω ποσοι κραζανε την ΕΑ λογω BF4 και ποσοι τρεξανε day one τελικα και το πηραν?:P

Τωρα θα μου πεις αναφορα θα δινει ο καθενας τι αγοραζει day one και τι οχι?Προφανως και οχι.Απλα γιαυτο ελεγα και πιο παλια οτι καλο ειναι να λειπουν δηλωσεις τυπου''κατω τα pre order'' ''δεν ξανααγοραζω παιχνιδι της χ εταιρειας'' κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Κυριοι καλημερα ψαχνω για 5αδα,εχω παιξει και στα 2 βετα αρκετες ωρες,main heroes peace keeper warden,το παιχνιδι για τους moba funs ειναι αρκετα καλο.PSN vigilantegr  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...