{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 2-3 πρώτους μήνες Εγώ πάλι λέω το πολύ 2-3 βδομάδες, άμα δεν ήταν της Ubisoft το game είχε μια ελπίδα.
Daemonos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάλι λέω το πολύ 2-3 βδομάδες, άμα δεν ήταν της Ubisoft το game είχε μια ελπίδα. Η Ubisoft έχει δείξει να συμμορφώνεται, παρόλα αυτά φαίνεται οτι έχουν σκάσει χρήμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και έχουν αρκετά ενδιαφέροντα πλάνα για το μέλλον. Αν τελικά το δούμε και στα e sports θα είναι μεγάλη επιτυχία για την Ubi. Αυτό που λές δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι η την εταιρία, έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, εάν βαριέσαι τα moba παιχνίδια, εάν δεν είσαι και τόσο του pvp ή του medieval skill based combat τότε ναί, θα το βαρεθείς. Οι εντυπώσεις απο την κλειστή beta είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλές. Γενικά πιστεύω οτι είναι ενα παιχνίδι στο οποίο αν βάλεις σωστές βάσεις (οι οποίες μπήκαν) you can't go wrong. Τα περισσότερα παράπονα που έχει ο κόσμος απο την Ubi ήταν για τα down graded γραφικά στο release του παιχνιδιού, και αυτό αφορούσε κυρίως open world games (assasins creed, watch dogs, division, και μάλλον θα γίνει και με το Ghost recon), σε αντίθεση με το FH. Επίσης μου έκανε μεγάλη έκπληξη το οτι είναι αρκετά balanced. Που σημαίνει, ότι πανοπλία και να φοράς, αν δεν ξέρεις τον χαρακτήρα σου, you are dead. Είμαι αντίθετος με την νοοτροπία των season pass και των dlc, απλά σας παραθέτω για να δείτε περίπου τι παίζει για το μέλλον. Και ένα bonus
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Συμμορφώνετε πως?! Όλα τα τελευταία games ήταν μέτρια στην καλύτερη (copy/paste) και για αυτό πάτωσαν, βλέπε WD2 πρόσφατα (αργά η γρήγορα ο κόσμος ξυπνάει μετά από τόσο ψέμα). Ναι ok το συγκεριμένο είναι κάτι διαφορετικό, παρόλα αυτά ξεκίνησε με κλίση στο "realism" και το γυρίσανε στο arcade με buffs, ranged κτλ. Τώρα για το balance νομίζω πρέπει να ξανά παίξεις το game, στην πρώτη Alpha ήταν πολύ πιο balanced από τώρα, δεν ήταν τυχαίο που είχαν κλειδώσει classes. Άμα έρθεις στο thread του PC ζήτημα 2 άτομα να γούσταραν το game. Στην αρχή θα έχει κόσμο φυσικά βλέποντας τα pre-orders στο steam (pre-order rly?!) αλλα τα kids θα την κάνουν γρήγορα και θα μείνουν οι "elite" που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να παίξουν και θα σφάζουν τους newcomers. Ναι ok θα έχει free DLC αλλα wgaf όταν δεν θα παίζει κανεις. Επίσης το matchmaking και οι servers της Ubisoft είναι κλασσικά gtp. Μακάρι να βγω λάθος αλλα δύσκολο το κόβω μιας και έχω "κόψει" την πορεία παίζοντας από την πρώτη Alpha. p.s. Φυσικά ανούσιο να argue taste αλλα άμα υπάρχει μια εταιρία στο κόσμο που δεν εμπιστεύομαι αυτή είναι η Ubisoft.
Daemonos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Συμμορφώνετε πως?! Όλα τα τελευταία games ήταν μέτρια στην καλύτερη (copy/paste) και για αυτό πάτωσαν, βλέπε WD2 πρόσφατα (αργά η γρήγορα ο κόσμος ξυπνάει μετά από τόσο ψέμα). Ναι ok το συγκεριμένο είναι κάτι διαφορετικό, παρόλα αυτά ξεκίνησε με κλίση στο "realism" και το γυρίσανε στο arcade με buffs, ranged κτλ. Τώρα για το balance νομίζω πρέπει να ξανά παίξεις το game, στην πρώτη Alpha ήταν πολύ πιο balanced από τώρα, δεν ήταν τυχαίο που είχαν κλειδώσει classes. Άμα έρθεις στο thread του PC ζήτημα 2 άτομα να γούσταραν το game. Στην αρχή θα έχει κόσμο φυσικά βλέποντας τα pre-orders στο steam (pre-order rly?!) αλλα τα kids θα την κάνουν γρήγορα και θα μείνουν οι "elite" που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να παίξουν και θα σφάζουν τους newcomers. Ναι ok θα έχει free DLC αλλα wgaf όταν δεν θα παίζει κανεις. Επίσης το matchmaking και οι servers της Ubisoft είναι κλασσικά gtp. Μακάρι να βγω λάθος αλλα δύσκολο το κόβω μιας και έχω "κόψει" την πορεία παίζοντας από την πρώτη Alpha. p.s. Φυσικά ανούσιο να argue taste αλλα άμα υπάρχει μια εταιρία στο κόσμο που δεν εμπιστεύομαι αυτή είναι η Ubisoft. 100% μαζί σου εδώ Παρόλα αυτά, έπαιξα πάρα πολύ την κλειστή beta, εντάξει κλείδωσαν τα classes για θέμα marketing, προσωπικά το βρήκα πολύ balance το παιχνίδι -- τα buffs κτλ έχουν να κάνουν με τα moba elements γιατι πολύ απλά εαν δεν το έκαναν και λίγο arcade δεν θα πουλούσε καθώς το κοινό που θα απευθύνονταν το παιχνίδι θα ήταν πολύ περιορισμένο, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα και θεωρώ οτι χρειάζεται skill για να παίξεις, πράγμα που αποθαρρύνει τα πιτσιρίκια αφού τα περισσότερα θέλουν να πατάνε ενα κουμπί και να τα κάνουν όλα!! Προσωπικά θα ήθελα να δώ και ένα capture the flag ή king of the hill τύπους παιχνιδιού, θα ταίριαζε. Επίσης σε αυτούς που δεν άρεσε πόσο έπαιξαν? και πώς? το παιχνίδι θέλει controller! τέλος! δεν γίνεται να παίξεις με πληκτρολόγιο και ποντίκι. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πρέπει να αφιερώσεις καμια ώρα να εξοικειωθείς με εναν ήρωα και όχι να αλλάζεις συνέχεια, καθώς υπάρχει ενα αρκετά μεγάλο learning curve, εκεί είναι που οι περισσότεροι το παρατάνε, περιμένουν μασημένη τροφή. Εάν το περάσεις αυτό, τότε παίρνει αξία το παιχνίδι και το καταλαβαίνεις. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Χώσαμε πολλές ώρες συνολικά σε όλα τα phases, εγώ προτιμώ gamepad αλλα το mouse είναι πιο γρήγορο για αλλαγή στάσεων και ειδικά όταν παίζεις deflect, parry, counter, επίσης με το gamepad έχεις ένα delay γιατί ο αντίχειρας χειρίζεται και stance και κουμπιά. Εγώ συνεχίζω να παίζω με gamepad αλλα ο κολλητός που είναι κατά πολύ καλύτερος έχοντας παίξει αρκετά με gamepad στην αρχή το γύρισε σε mouse και έμεινε εκεί. Δοκίμασε και τα δυο για μέρες για να είσαι σίγουρος 1
Daemonos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Χώσαμε πολλές ώρες συνολικά σε όλα τα phases, εγώ προτιμώ gamepad αλλα το mouse είναι πιο γρήγορο για αλλαγή στάσεων και ειδικά όταν παίζεις deflect, parry, counter, επίσης με το gamepad έχεις ένα delay γιατί ο αντίχειρας χειρίζεται και stance και κουμπιά. Εγώ συνεχίζω να παίζω με gamepad αλλα ο κολλητός που είναι κατά πολύ καλύτερος έχοντας παίξει αρκετά με gamepad στην αρχή το γύρισε σε mouse και έμεινε εκεί. Δοκίμασε και τα δυο για μέρες για να είσαι σίγουρος Είμαι στο Ps4 οπότε δεν έχω επιλογή, αλλα με βολεύει αρκετά το μοχλός, έτσι και αλλιώς παίζω Berserker, απλά δεν κάνω block! χαχαχα 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το παιχνιδι μου φαινετε θα παει απατο.Αν ειναι να χαλασω 2 μοχλους για να πιασω ενα skill αστο.
Daemonos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το παιχνιδι μου φαινετε θα παει απατο.Αν ειναι να χαλασω 2 μοχλους για να πιασω ενα skill αστο. χαχαχα προπόνηση θέλεις ρε, θα το μάθεις
Daemonos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Άνοιξαν οι servers χθες το βράδυ μεσάνυχτα. Για την full έκδοση έχει: 3 νέες πίστες, 3 νέοι ήρωες, πολλά ornaments, απο 1 καινούργιο execution για κάθε ήρωα, emotions, visual effects, όλα τα modes και στο custom match.
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ειναι καλο ? πως το βλεπεις ? το ψηνω να πω αληθεια για πσ4, δωστε εντυπωσεις
Daemonos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ειναι καλο ? πως το βλεπεις ? το ψηνω να πω αληθεια για πσ4, δωστε εντυπωσεις Είναι πολύ δυνατό παιχνίδι και μου αρέσει πολύ. Το έχω στο ps4 και έχουμε φτιάξει και ομάδα. Αν έχεις καμία ερώτηση πες μου. Κάθε ήρωας έχει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού, έχει πολλά πράγματα να ξεκλειδώσεις, το war of factions που κάνανε είναι σαν το επιτραπέζιο Risk, δίνει βάθος στο παιχνίδι, κάθε μάτς είναι διαφορετικό - το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό και οι μονομαχίες τρομερά εντυπωσιακές. Επίσης υπάρχουν πολλά πράγματα να ξεκλειδώσεις για τους χαρακτήρες και να αλλάξεις την εμφάνιση τους, τα όπλα τους, τις πανοπλίες κτλ. Έχει επίσης διάφορα emotes καθώς και τρομερά executions 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ειδα αρκετα stream ειναι η αληθεια, μου αρεσει το concept παρα πολυ, τα αρνητικα που ειδα οτι δεν εχει dedicated σερβερς και δουλευει με p2p, κατι αλλο δεν προσεξα να με χαλαει, ( αν και παιζω cod οποτε κλαιν) τι modes εχει γενικα ? ειδα με capture the point φαση, γενικα εχει gear να μασεις ?
Daemonos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ειδα αρκετα stream ειναι η αληθεια, μου αρεσει το concept παρα πολυ, τα αρνητικα που ειδα οτι δεν εχει dedicated σερβερς και δουλευει με p2p, κατι αλλο δεν προσεξα να με χαλαει, ( αν και παιζω cod οποτε κλαιν) τι modes εχει γενικα ? ειδα με capture the point φαση, γενικα εχει gear να μασεις ? Κοίτα, όσο αναφορά τους servers γενικά δεν έχουμε πρόβλημα με το lag η οτιδήποτε, επίσης το παιχνίδι κάπου διάβασα οτι εξισορροπεί την ταχύτητα της σύνδεσής σου με άλλους έτσι ώστε στο παιχνίδι να μην έχει κάποιος πλεονέκτημα η οτιδήποτε. Έχει προς παρών τα modes Dominion 1v1 2v2 4v4 Skirmish 4v4 Elimination Προσωπικά έδωσα 70ε (που δεν μου περισεύανε) και το προπαράγγειλα και δεν το έχω μετανιώσει, βέβαια ήμουν τόσο στην κλειστή όσο και στην ανοιχτή beta 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 οκ κ αλλες ερωτησεις, βασικα εχει ενα map που μοαιζει με arathi basin απο wow γι αυτο τρελαινομαι, καθε ποσa levels ξεκλειδωνεις skills? και ποσο πανω κατω κραταει ενα average game ? σορρυ για το spam + υπαρχει ranking ? edit το παρηγγειλα τελικα απο αμαζον στα 49, τελη του μηνος θα το αρχισω μιας κ τρεχουν εξεταστικες
spartan29gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αν βαλει μελλοντικα σπαρτιατες μεσα το παιχνιδι(παιζει και να ασχοληθω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα