Προς το περιεχόμενο

For Honor [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιρνας το κλειδι που σου δινουν σαν reedem code και σου ανοιγει την beta για κατεβασμα απο χθες.εμενα κατεβηκε 26 gb.ακομα δεν κάνει συνδεση με σερβερ.οποτε πρωι και μετα

Δημοσ.

Κατέβασα αλλά θα μπώ το απόγευμα μετά την δουλεία.

Υποτίθεται οτι μπορώ να κάνω invite 3 φίλους για xbox one, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τους έχω friends στο UPlay. αν ενδιάφερεται κανένας (uplay: silindez)

Δημοσ.

Έλιωσα χθές όλο το απόγευμα, Πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε το παιχνίδι, αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα έχει διάρκεια σε βάθος χρόνου, κάτι πρέπει να κάνουν για αυτό. Δηλαδή απο την στιγμή που βγάζεις ενα war game/moba πρέπει να έχει πράγματα να σε κρατήσουν, βέβαια είναι νορίς ακόμα να τα λέω αυτά αλλα επειδή είναι Ubi ποτέ δεν ξέρεις.

Τώρα στο παιχνίδι δεν παρατήρησα κάποιος να έχει πλεονέκτημα εναντι σε κάποιον άλλο, είναι καθαρά θέμα skill. Θα προτιμούσα περισσότερα combo σε κάθε χαρακτήρα, και περισσότερη ποικιλία στο πεδίο της μάχης.

Μου άρεσε το 2v2 αρκετά.

Έπαιξα με Vikings κυρίως. Raider, Warlord και Berserker... παίζω ΜΟΝΟ berserket τώρα. (τον αγάπησα)

Δημοσ.

Εχω παιξει και εγω καποια ματσακια.λοιπον το game εχει παρα πολυ καλα γραφικα ,τελιοι χαρακτηρες,φτιαχνεις τα οπλα,τις πανοπλιες τις σπεσιαλ κινησεις.μπορω να πω με αρκετη λςπτομερια.πχ το τσεκουρι του αλλαζεις κεφαλες ,πιασιματα,κονταρια,ακρες ,και το καθενα δινει διαφορετικα στατιστικα,στο αρμορ φτιαχνεις και εκει με καλη λεπτομερια οπως δεξι ωμο ,αριστερο,κρανη,κατω μερος κτλπ.στο gameplay τωρα η αμυνα μαρεσει,πχ αν σε βαραει καποιος δεξια πρεπει να αμυνθεις δεξια,αριστερα η πανω,να του σπασεις την αμυνα,να τον ριξεις κατω.στα gamemode τωρα με χαλασε λιγο.πιο πολυ ευχαριστηθηκα οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω το 2vs2 παρα το dominion που ειναι και το βασικοτερο mode.κατι με χαλαει στο dominion 4vs4.ισως τα πολλα bot..

Δημοσ.

Μια ερωτηση για τα παιδια που εχουν παιξει την μπετα.Το παιχνιδι παιζετε μονο με τους αναλογικους?η εχει και επιλογη μαχης κανονικα με τα κουμπια του dual schock 4

Δημοσ.

Λοιπον επαιξα λιγο και σημερα το παιχνιδι.. μεχρι καποια ωρα ειναι ευχαριστο,μολις περασει καμια ωριτσα ξεκιναει και γινεται λιγο μονοτονικο,ιδιες κινησεις ιδια mode .ktlp. Για μενα λειπει ειδικα διαμορφομενη πιστα,πιο μεγαλη δηλαδη με team deathmatch.δεν ξερω πως αλλα ας εβρισκαν εναν τροπο να διαμορφοσουν και ενα τετιο mode με 12 παικτες.θελει οπωςδηποτε πιο πολλες κινησεις ο παιχτης,δηλαδη τωρα εχει αμυνα πανω δεξια αριστερα,και κτυπηματα με r1 (γρηγορο κτυπημα). R2 αργο δυνατο,τετραγωνο σπας αμυνα,και διαφορα special abilites με τον σταυρο οταν γεμισουν.το περιμενα πως και πως αυτο το game.τωρα που το δοκιμασα και ειδα οτι αν δεν γινουν αλλαγες και πιο πολλες επιλογες ειδα οτι δεν εχει βαθος χρονου,μια ωριτσα και κλεισιμο.ας δουμε αν το υποστηριξουν

Να συμπληρωσω οτι η μαχη δεν ειναι ετσι απλη οσο την περιγραφω πιο πανω,εχει ωραια μαχη απλα λειπου κανα 2 κινησουλες ακομα για να ειναι τελεια,δεν ειναι απλα r1 r2.πρεπει να εχεις στρατηγικη,δηλαδη αν επιτιθεσαι και κρατησει σωστη αμυνα ο αλλος ,,με 3-4 κτυπηματα κουραζεσαι και γινεσαι ευαλωτος,η μαχη ειναι απροβλεπτη..δηλαδη μπορει να τον εχεις τσακισει και να θελει μονο ενα hit για να πεσει και ξαφνικα να βρισκεσε εσυ ψωφιος.μου ετυχε πολλες φορες δηλαδη.μπορει ακομα να σε ριξει σε χαντακωμα η γκρεμο σπαζοντας σου την αμυνα και κουβαλοντας σε στους ωμους και να σε πεταει.

Δημοσ.

Ωραία γραφικά αλλά δεν αρκεί πλέον.

Μονότονο από ένα σημεία και μετά.

Μια φορά το έπαιξα για κάποια ώρα μετά το έκλεισα και δεν βρήκα κανένα ενδιαφέρον να το ξαναπαίξω.

Ίσως βέβαια απλά δεν μου αρέσουν εμένα τέτοια games ...

Δημοσ.

Νομιζω πως ενα story να το παιξεις με το παρτι σου π.χ Destiny πρεπει να το βαλουν.

Ολο pvp δε λεει.

φαντασου ενα τετιο game  με αυτα τα γραφικα ,τους χαρακτηρες ,και τις κινησεις σε ενα open world  co.op, αντιμετωπος με ενα σωρο αλλους κτηνωδεις χαρακτηρες  οπως τους vikings, boss  κτλπ..μιλαμε ο ορισμος του κλεισου σπιτι και βγες του χρονου,

δεν ξερω η εμεις εχουμε πιο πολλες ιδεες απο τους developers  η δεν μπορουν να τις πραγματοποιησουν.

Ωραία γραφικά αλλά δεν αρκεί πλέον.

Μονότονο από ένα σημεία και μετά.

Μια φορά το έπαιξα για κάποια ώρα μετά το έκλεισα και δεν βρήκα κανένα ενδιαφέρον να το ξαναπαίξω.

Ίσως βέβαια απλά δεν μου αρέσουν εμένα τέτοια games ...

ακομα και για τους λατρεις του ειδους ειναι  μονοτονο και σαυτο δεν φταινε ουτε τα γραφικα ουτε οι χαρακτηρες ουτε το συστημα μαχης κτλπ.φταινε αποκλειστηκα τα game  modes  που εχουν βαλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...