Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε ολο το team. Καθώς ήμουν για αγορά του mate 9, αφού είχα ψαχτει λίγο είδα ότι θα έβγαινε και προ, οπότε θα περίμενα την Κυκλοφορία του προ για να αγορασω. Σήμερα όμως πληροφοριθηκα από την Ίδια την Huawei Hellas ότι το πρό δεν θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας. Ερώτηση 1η: Θα το φέρουν σκρουτζομαγαζα; Γιατί το έχουν στον κατάλογο σαν "αναμένεται να κυκλοφορήσει" Ερώτηση 2η: διάβασα ότι θα κυκλοφορήσει και το απλό mate 9 με 6 γίγα ραμ, ξέρουμε αν αληθεύει κάτι τέτοιο; Ερώτηση 3η: αξίζει να πάω στα 6 γίγα ραμ από τα 4 που έχει το άλλο; Ερώτηση 4η: αν τελικά το φέρουν σκρουτζομαγαζα θα έχω εγγύηση εντός της χώρας; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε ολο το team. Καθώς ήμουν για αγορά του mate 9, αφού είχα ψαχτει λίγο είδα ότι θα έβγαινε και προ, οπότε θα περίμενα την Κυκλοφορία του προ για να αγορασω. Σήμερα όμως πληροφοριθηκα από την Ίδια την Huawei Hellas ότι το πρό δεν θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας. Ερώτηση 1η: Θα το φέρουν σκρουτζομαγαζα; Γιατί το έχουν στον κατάλογο σαν "αναμένεται να κυκλοφορήσει" Ερώτηση 2η: διάβασα ότι θα κυκλοφορήσει και το απλό mate 9 με 6 γίγα ραμ, ξέρουμε αν αληθεύει κάτι τέτοιο; Ερώτηση 3η: αξίζει να πάω στα 6 γίγα ραμ από τα 4 που έχει το άλλο; Ερώτηση 5η: αν τελικά το φέρουν σκρουτζομαγαζα θα έχω εγγύηση εντός της χώρας; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Για το 2 και το 5 γιατι δεν ρωτας την Huawei που θα ξερει και καλυτερα η ιδια? Για το 1 που να γνωριζουμε αγαπητε αν το φερουν ή οχι?Ισως να το φερουν ορισμενα αλλα να κοστιζει πανακριβα(οπως το galaxy S7 duos σε σχεση με το απλο) Για το 3 μια απο τα ιδια.
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Για το 2 και το 5 γιατι δεν ρωτας την Huawei που θα ξερει και καλυτερα η ιδια? Για το 1 που να γνωριζουμε αγαπητε αν το φερουν ή οχι?Ισως να το φερουν ορισμενα αλλα να κοστιζει πανακριβα(οπως το galaxy S7 duos σε σχεση με το απλο) Για το 3 μια απο τα ιδια. Ρώτησα κ μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν. Για το 1 σίγουρα κάτι τέτοιο θα ισχύει , γτ αυτό σκεφτόμουν και γω.. Υγ. Από το 3 πήγα κατευθείαν στο 5 ???? λάθος μου και το διόρθωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα