costanostra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Λοιπόν λέμε τώρα ότι αγοράζεις το αμάξι. Το πρώτο πράγμα πού έχεις να κανείς είναι να έχεις 1000 ευρό έτοιμα για τον εκτελωνισμό, εκτός αν θέλεις να περιμένεις 2 με 3ς μήνες μέχρι να βγει η αξία του αυτοκινήτου. Όταν σε ενημερώσουν για την άξια του αυτοκίνητου, για παράδειγμα 800 ευρό, θα πάρεις 200 ευρο πίσω και είσαι έτοιμος. Υπολόγισε περίπου 100 με 150 ? ευρό για να σου φέρουν το αυτοκίνητο μέχρι το σπίτι σού, εκτός και αν θέλεις να φας το τράβηγμα να βγάλεις προσωρινές πινακίδες και το φέρεις εσύ, αν το φέρεις εσύ είναι επικίνδυνο γιατί δεν ξέρεις πόσο καιρό έχει να κάνει service . Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν πιστεύω να πληρώσεις περισσότερα από 800 ευρό.
nik0laus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Με τα ίδια συνολικά χρήματα πανω κάτω το βρίσκεις και στην Ελλάδα χωρίς σκουριές και με τα ίδια ή και λιγότερα χλμ (που ενδεχεται να είναι και πραγματικά). Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από nik0laus
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, nik0laus είπε Με τα ίδια συνολικά χρήματα πανω κάτω το βρίσκεις και στην Ελλάδα χωρίς σκουριές και με τα ίδια ή και λιγότερα χλμ (που ενδεχεται να είναι και πραγματικά). Το πρόβλημα με Ελλάδα είναι τέτοια αυτοκίνητα είναι απειροελάχιστα εδώ. Χαρακτηριστικά στο car.gr Bmw 320,βενζίνη,μοντέλο 2007-2008, μέχρι 200.000χλμ,και μέχρι 6.000 ευρω,ώστε να έχει και το τελωνείο μέσα, υπάρχουν μόλις 4 αγγελίες,όπου το ένα θέλει μερικά χιλιάρικα για να κυκλοφορήσει,τα αλλά δύο με ασαφής πληροφορίες και μόνο ένα χωρίς καμμία περιγραφή,από έμπορο. Εκτός αν βρει κάποιον ιδιώτη,πολύ δύσκολο.
nik0laus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Ενώ το "βουλγάρικο" δε θα θέλει κανά δυο χιλιάρικα απλά για να έρθει στα ίσα του..... Θα είναι έτοιμο για 24h trackday στο Nordschleife. 1
ziaba Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Στις 5/1/2020 στις 6:19 ΜΜ, Olsi13 είπε Καλησπέρα στην ομάδα.. Εγώ βρήκα από Βουλγαρία ένα BMW 320 μοντέλο του 07 κυβικά 2.000 με 220.000 χιλ στην τιμή 8.000 λευβα περίπου 4.000 ευρώ ...μήπως ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει το τελωνείο ..Ευχαριστώ ψάξε γιατί είχαν θέματά με πολλαπλασιαστές και ρετάρισματα ... είχα πεμβε τότε που πρωτοβγήκαν τα ε90 και θυμάμαι έχουν φάει πολύ κράξιμο στο φόρουμ ... επίσης είναι 2λίτρο κανονικά θα πρέπει να σου πληρώσουν 4000€ για να το πάρεις και να το χεις εδώ στο Ελλάντα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nik0laus είπε Ενώ το "βουλγάρικο" δε θα θέλει κανά δυο χιλιάρικα απλά για να έρθει στα ίσα του..... Θα είναι έτοιμο για 24h trackday στο Nordschleife. Πιθανόν να θέλει και το βουλγαρικό όπως σωστα λες καποια πραγματα,αλλά το θέμα δεν είναι αυτό,είναι ότι οι επιλογές εδώ για τέτοιο αμάξι σε αυτά τα χρήματα είναι σχεδόν μηδαμινές. Επίσης δεν είπε ο φίλος αν μιλάει για coupe ή λιμουζίνα ή cabrio,βενζίνη ή πετρέλαιο. Για κουπέ ή κάμπριο δεν υπάρχει τίποτα Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα σε τέτοιο αμάξι,όποτε αναγκαστικά μόνο από έξω αν θέλει κάτι τέτοιο. Δυστυχώς πάρα πολλές επιλογές για τέτοιο αμάξι υπάρχουν μόνο Γερμανία, Βουλγαρία δεν ξέρω αν έχει πιο πολλά από εδώ. Όλα αυτά βέβαια θα τα σκεφτεί σε κάνα 3μηνο τουλαχιστον λόγω του ιού.Ισως μέχρι τότε υπάρχουν και εδώ περισσότερες επιλογές. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από jmmys
nik0laus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Στη Βουλγαρία όλες οι αντίστοιχες Μπέμπες παίζουν στα περί τα 4000 ευρώ ή αυτή που βρέθηκε είναι κι εκεί από τις φθηνότερες ; Μήπως δεν αλλάζει ο Μανωλιός επειδή φοράει τα ρούχα του αλλιώς ;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Υπάρχουν πολλά μοντέλα BMW 320, coupe,cabrio,limo,kombi και βενζίνη ή ντίζελ.Ας διευκρινίσει ο φίλος που βρήκε το βουλγαρικο για τι πρόκειται. 19 λεπτά πριν, nik0laus είπε Στη Βουλγαρία όλες οι αντίστοιχες Μπέμπες παίζουν στα περί τα 4000 ευρώ
nik0laus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) @jmmys Παρακαλώ όταν κάνεις παράθεση σε κάτι που έγραψα να μην παραποιείς τα λεγόμενά μου. Ερώτηση έκανα σχετικά με την τιμή των ΒΜW 320 στην εκ βορρά γείτονα χώρα και όχι διαπίστωση (μου έφαγες το ερωτηματικό) Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από nik0laus
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Ναι βρε οκ,δεν είχα σκοπό να παραποίησω τίποτα,😁
konstantinosha Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 καλησπερα παιδια ευχομαι να ειστε υγιεις, διαβασα τις 3 σελιδες του θεματος και απο οτι καταλαβα η μονη λυση ειναι εκτελωνιστης, παρολαυτα θα ηθελα να μου πει καποιος εαν γνωριζει πανω κατω αν αξιζει η εισαγωγη bmw 116 f20 βενζινη, ειναι τα μοντελα μετα το 2011 μεχρι 2014 βουλγαρια η γερμανια εδω παιζει 12κ και πανω ειχαριστω εκ των προτερων!
yansta Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Να ξεθάψω εγω το θέμα πάλι… Τελικα προχώρησε κανείς σε αγορά από Βουλγαρία ? Για να μοιραστεί κάτι από την όλη εμπειρία.
Xrhstos19960 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα καλό μήνα σε όλους. Με ενδιαφέρει να φέρω αυτοκίνητο από Βουλγαρία γνωρίζεις κάποιος ποια βήματα πρέπει να κάνω πριν πω εκεί; Πάω στους μαντράδες και μου δείχνουν η πρέπει να το έχω βρει από πριν; Επίσης τι αξία έχει το ευρώ στην Βουλγαρία ;
epp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 τωρα σοβαρα ρωτας σε ενα φορουμ την ισοτιμια ευρω-λεβα αντι να το γκουγκλαρεις ; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα