kanesaxo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ηταν απατεωνες υπο την εννοια, πως αυτο που κερδιζαν δεν το απεδιδαν υπο μορφή εκπτωσης στον πελατη... Κατα τ αλλα συμφωνω μαζι σου. Το κρατος ειναι ο 1ος κλεφτης.
BoullyBoy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 αρχικά συγνώμη που αργώ να απαντήσω απλά λόγο δουλειών δεν προλαβαίνω να δω υπολογιστή. πέρασα απο το τελωνείο και αυτό που μου είπε η γυναίκα (φαινόταν εξυπηρετική) είναι πως η διαδικασία είναι να αγοράσω το αυτοκίνητο και να το πάω στο τελωνείο με τα χαρτιά που θα έχω πάρει απο τον έμπορα με μια ειδική υπογραφή (αμα θα είναι απο χέρι θα πρέπει να πάρω υπογραφή και απο το προξενείο) και εκεί να ξεκινήσει η διαδικασάια, θα στείλουν αυτοί τα χαρτιά Θεσσαλονίκη για να βγάλουν την αξία του οχήματος και με την διαφορά χρονολογίας και χμ μπλα μπλα μπλα θα βγεί η τιμή που θα πρέπει να πληρώσω. Απο μέσα μου λέω δεν γαμιέται να τα δώσω τα 2000 παραπάνω γιατί πολύ μπέρδεμα, δεν έχω ρωτήσει ακόμα όμως κανέναν εκτελωνιστή αλλα μόλις βρώ χρόνο και αυτό θα το κάνω.
dollyyy19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 ξερεις τι σημαινει αυτο?θα αγορασεις το οχημα,και θα πας τελωνειο χωρις να ξερεις ουτε στο περιπου το κοστουμι?οι τυποι δεν εχουν μπεσα.αν την στιγμη που θα πας,τους λειπουν 5 χηνες,θα την πληρωσεις εσυ την νυφη.στην ελλαδα,βρωμαει ο τοπος απο αυτοκινητα,σε ξεφτιλα τιμες.γιατι δεν παιρνεις απο δω? 2
Knight of Mercy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 αρχικά συγνώμη που αργώ να απαντήσω απλά λόγο δουλειών δεν προλαβαίνω να δω υπολογιστή. πέρασα απο το τελωνείο και αυτό που μου είπε η γυναίκα (φαινόταν εξυπηρετική) είναι πως η διαδικασία είναι να αγοράσω το αυτοκίνητο και να το πάω στο τελωνείο με τα χαρτιά που θα έχω πάρει απο τον έμπορα με μια ειδική υπογραφή (αμα θα είναι απο χέρι θα πρέπει να πάρω υπογραφή και απο το προξενείο) και εκεί να ξεκινήσει η διαδικασάια, θα στείλουν αυτοί τα χαρτιά Θεσσαλονίκη για να βγάλουν την αξία του οχήματος και με την διαφορά χρονολογίας και χμ μπλα μπλα μπλα θα βγεί η τιμή που θα πρέπει να πληρώσω. Απο μέσα μου λέω δεν γαμιέται να τα δώσω τα 2000 παραπάνω γιατί πολύ μπέρδεμα, δεν έχω ρωτήσει ακόμα όμως κανέναν εκτελωνιστή αλλα μόλις βρώ χρόνο και αυτό θα το κάνω. Τσακάλι η "εξυπηρετική" υπάλληλος, κρίμα που δεν κράτησες και το όνομά της για να απευθυνόμαστε σε αυτή κάθε φορά που θα έχουμε παρόμοιες απορίες. Ψάξε εκτελωνιστή ή ξέχασέ το θέμα εντελώς.
kanesaxo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ψάξε εκτελωνιστή ή ξέχασέ το θέμα εντελώς. Αυτό που σου είπα κι εγώ. Εντόπισε το όχημα που θες, τύπωσε τα χαρακτηριστικά του, δώστον στον εκτελωνιστή. Θα σου πεί με πολυ μεγάλη ακρίβεια το κόστος του τελωνείου. (σε μένα "έπεσε" έξω 50-100ε-κι ούτε) + την αμοιβή του.
vb23 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ είμαι τς άποψης οτι συμφέρει μόνο σε μεγάλου κυβισμού και ακριβές μάρκες. Δεν εχει λογική να πας να πάρεις ένα αμαξι στα 4.000€ απο εκει για κατι που μπορείς να πάρεις απο εδω με 6.000€+ . Έξοδα για να πας να το δεις και να το φέρεις Ελλαδα ποσά χρήματα θελεις; Σκέψου οτι απο εκει για εδω θέλει πινακίδες και αςφαλεια με πράσινη κάρτα.Τελωνείο εδω μαζι με τέλη κτεο μεταβίβαση θελεις περίπου 1.500€+. Σύνολο δηλαδή θα εισαι περίπου στα 5.500+. Γιατί να πάρεις το ρίσκο να πας σε μια ξένη χώρα που δεν ξερεις εαν θα ειναι και καλό το αυτοκίνητο ; Διαλέγεις κατι απο εδω, το πας στο συνεργείο σου για έλεγχο για να πάρεις και γνώμη ειδικού και εαν επιλέξεις έμπορα αυτοκινήτων θα εχεις εγγύηση μηχανική απο 6 μήνες έως 1 χρόνο ανάλογα την συμφωνία. 1
userone Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αυτή η εφαρμογή http://www.rx8antiforum.gr/t877-topic και αυτή http://carsburg.com/index.php/el/faq-frequently-asked-questions/ipologismos-eisagogikon-dasmon-kai-foron-gia-autokinita-stin-ellada μπορεί να βοηθήσει τουλάχιστον για να βγάλεις μια άκρη, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι η πρώτη ισχύει ακριβώς έτσι σήμερα γιατί είναι του 2013 και από τότε έχουν αλλάξει αρκετά στο θέμα αυτό. Για μεταχειρισμένα από όλη την Ευρώπη δες σε https://www.autoscout24.com και http://www.mobile.de Οι μαντράδες προτιμούν την Ιταλία, ίσως και για λόγους λιγότερων εξόδων μεταφοράς, πέραν του αλατιού που έχουν τα αυτοκίνητα από τις χώρες με βαρύ χειμώνα.
corsax10xe Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Το ξαναανοιγω για να μας δωσει καποιος που εκτελωνισε πληροφοριες... Υπαρχει κανεις;
lofi Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 https://www.ektelonistika.gr/view_cat.php?cat_id=531
Olsi13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα.. Εγώ βρήκα από Βουλγαρία ένα BMW 320 μοντέλο του 07 κυβικά 2.000 με 220.000 χιλ στην τιμή 8.000 λευβα περίπου 4.000 ευρώ ...μήπως ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει το τελωνείο ..Ευχαριστώ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Olsi13 είπε Καλησπέρα στην ομάδα.. Εγώ βρήκα από Βουλγαρία ένα BMW 320 μοντέλο του 07 κυβικά 2.000 με 220.000 χιλ στην τιμή 8.000 λευβα περίπου 4.000 ευρώ ...μήπως ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει το τελωνείο ..Ευχαριστώ ΞΕχνα το.Βάλε άλλα τόσα χλμ και αφαίρεσε 50κιλά για τις σκουριές. 1
THESPYROS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Έχει τελώνιο ; Λόγου ότι η Βουλγαρία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης
RVgtr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, THESPYROS είπε Έχει τελώνιο ; Λόγου ότι η Βουλγαρία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης Ολα τα αυτοκίνητα εχουν τελωνείο και οχι μονο, και ας ειναι εε 1
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, THESPYROS είπε Έχει τελώνιο ; Λόγου ότι η Βουλγαρία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης Έχει, απλά το ποσό που πληρώνεις αντί για δασμό (που δεν προβλέπεται λόγω ΕΕ) το βαφτίζουν "τέλος ταξινόμησης".
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, THESPYROS είπε Έχει τελώνιο ; Λόγου ότι η Βουλγαρία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης Αν αγοράσεις ένα ηχοσυστημα και home cinema πολλών χιλιάδων ευρώ από χώρα Ε.Ε. δεν έχει τελωνείο.Και εκεί δεν πληρώνεις μετά ούτε ένα ευρώ. Αν αγοράσεις ένα αμάξι μερικών χιλιάδων ευρώ που θα πληρώνεις κάθε χρόνο τέλη κυκλοφορίας,ΦΠΑ καυσίμου,service,ασφάλεια,διόδια κλπ θα πληρώσεις εκτελωνισμο.Συν την αμοιβή του εκτελωνιστη. Από εκεί και πέρα πολύ καλό έλεγχο,με άτομο που γνωρίζει τα κόλπα των εμπόρων αλλά και των ιδιωτών. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα