vounisios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας.εδω & μερικες μερες,το ThePirateBay,δεν σε αφηνει να κατεβασεις αρχεια που θελεις,ενω ανοιγει κανονικα,βρισκεις το αρχειο κλικαρεις κανονικα αλλα μετα στην επομενη σελιδα[παραθυρο]σου ζηταει εγγραφη σαν Free...μηπως το πανε για κλεισιμο ? Αν γνωριζει κανεις φιλος εδω,ας μας κανει καποια ενημερωση.ευχαριστω.
corsair04 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας.εδω & μερικες μερες,το ThePirateBay,δεν σε αφηνει να κατεβασεις αρχεια που θελεις,ενω ανοιγει κανονικα,βρισκεις το αρχειο κλικαρεις κανονικα αλλα μετα στην επομενη σελιδα[παραθυρο]σου ζηταει εγγραφη σαν Free...μηπως το πανε για κλεισιμο ? Αν γνωριζει κανεις φιλος εδω,ας μας κανει καποια ενημερωση.ευχαριστω. μόλις το δοκίμασα και κατεβάζει κανονικά μηπως ειναι καποια διαφημηση που δεν την πιανει το adblock
vounisios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 μόλις το δοκίμασα και κατεβάζει κανονικά μηπως ειναι καποια διαφημηση που δεν την πιανει το adblock Σοβαρα··καλη ειδηση μου δινεις....τι να κανω ρε γαμωτο· πως βαζω μια φωτο εδω γι αυτο που μου βγαζει ?
corsair04 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Σοβαρα··καλη ειδηση μου δινεις....τι να κανω ρε γαμωτο· Βαζω μια φωτο αυτο που μου βγαζει.... δεν ανοιγει Σοβαρα··καλη ειδηση μου δινεις....τι να κανω ρε γαμωτο· πως βαζω μια φωτο εδω γι αυτο που μου βγαζει ? περισσότερες επιλογές απάντησης ->επισύναψη αρχείων
vounisios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Για να δουμε.... Για να δουμε. Την ξαναβαζω.... Τελικα κατι εγινε....εκανα & τα εξης-->μπηκα με ιντερνετ explorer & ανοιγει κανονικα...μονο στο Μοζιλλα εχω το προβλημα.... Για να δουμε.... Την ξαναβαζω....ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.jpg Τελικα κατι εγινε....εκανα & τα εξης-->μπηκα με ιντερνετ explorer & ανοιγει κανονικα...μονο στο Μοζιλλα εχω το προβλημα.... Τωρα βλεπω πως & στον INTERNET EXPLORER,γραφει αυτο-->Only registered users can use the tracker.Please subscribe to get instant access.Only €3.99 EUR per year.....Αλλαζουν τα πραγματα...θελουν χρημα....
corsair04 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Για να δουμε.... Την ξαναβαζω....ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.jpg Τελικα κατι εγινε....εκανα & τα εξης-->μπηκα με ιντερνετ explorer & ανοιγει κανονικα...μονο στο Μοζιλλα εχω το προβλημα.... Τωρα βλεπω πως & στον INTERNET EXPLORER,γραφει αυτο-->Only registered users can use the tracker. Please subscribe to get instant access. Only €3.99 EUR per year.....Αλλαζουν τα πραγματα...θελουν χρημα.... το esc δεν πιάνει adblock υπάρχει κάνε ένα scan το σύστημα σου με antimalware και adware cleaner
vounisios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 δυστυχως ολα τα εκανα,αλλα τιποτα...δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε...τι συνδρομες & βλακειες ζηταει.....αυτη τη φωτο τη βγαζει ο IE....... την δεξια φωτο....
corsair04 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 δυστυχως ολα τα εκανα,αλλα τιποτα...δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε...τι συνδρομες & βλακειες ζηταει.....αυτη τη φωτο τη βγαζει ο IE....... δυστυχως ολα τα εκανα,αλλα τιποτα...δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε...τι συνδρομες & βλακειες ζηταει.....αυτη τη φωτο τη βγαζει ο IE....... σε ποιο λινκ μπαινεις
vounisios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 http://thepiratebay.se.com/ Σε αυτο εδω για Mozilla......
corsair04 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) http://thepiratebay.se.com/ Σε αυτο εδω για Mozilla...... το site είναι , χρησιμοποιείσαι άλλο Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2017 από corsair04
tsofras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Φίλε μου μάλλον πατάς λάθος κουμπί παραπληνητικο και ανοίγει άλλη σελίδα για πρόσεξε το και ψάξε το σωστό
vounisios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εχετε απολυτο δικιο παιδια....δεν ξερω που στην ευχη προχτες,βρηκα το Link που δοκιμαζω ολη μερα σημερα & με πεταει για εγγραφες & τετοια...Επιτελους εφτιαξε....εβαλα αυτο με την καταληξη .org που μου εδωσε ο φιλος ποιο πανω και ειναι οκ τωρα...Πριν λιγη ωρα το εψαχνα να δω τι γινεται επιτελους και δεν μπορω να κατεβασω....να φανταστειτε,εκανα και επαναφορα πριν 2 μερες,αλλα τιποτα....εβαζα λαθος το Link...αυτο ηταν....Να ειστε καλα φιλοι μου...πολυτιμη η βοηθεια σας...σας κουρασα σημερα με τις βλακειες τις δικες μου...σας ευχομαι καλη χρονια με υγεια.καλο σας βραδυ. το site είναι , χρησιμοποιείσαι άλλο Σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα