Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί συγκεκριμένα αυτή τη ψύκτρα από τη στιγμή που δεν έχεις ξεκλείδωτο επεξεργαστή και δε κάνεις OC;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Υδρόψυξη δεν θέλω να βάλω. Ίσως η Dark Rock Pro 3 είναι υπερβολική για ένα mini-itx σύστημα. Μήπως μπορώ να βάλω την Dark Rock 3 ή έστω την Dark Rock Advanced?

Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις αν θέλεις μέχρι τι θερμοκρασίες έχεις δει το ανώτερο; Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι τέτοιες γομαρόψυκτρες για το μηχάνημα σου μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με πιο μικρές από αυτές.

Δημοσ.

Συνήθως με την stock ψήκτρα της intel βλέπω θερμοκρασίες μέχρι και 75 βαθμούς. Να μη μιλήσω για το rendering των video. Απλά προτιμώ τις ψύκτρες της σειράς Dark Rock της be quiet! γιατί είναι οι μόνες που έχουν μαύρο χρώμα.

Δημοσ.

Η μνήμη σου είναι σχεδόν low profile και θα την χωρέσει. Ίσως να χρειαστεί να σηκώσεις λίιιιιγο πιο πάνω τον ανεμιστήρα. Όμως η ψύκτρα είναι μεγάλη και το κουτί μικρό και θα πιάσει όλο τον χώρο.

Με την Dart Rock Advanced δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα. Σαφώς μικρότερη. Καλή ψύκτρα και την έχω δουλέψει. Όποια ψύκτρα και να βάλεις σαν αυτές που είναι πολύ καλές θα δεις μεγάλη διαφορά. Δεν έχουν καμμία σχέση με την Ιντελ που έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...