TheVideoMaster Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γεια σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν Site: αυτή η ψήκτρα χωράει στο κουτί μου χωρίς να μπλοκάρει τις RAM και την PCI-E. Case: Phanteks Enthoo Evolv ITXCPU: Intel Core I5 6600Motherboard: MSI Z170I Gaming Pro ACGPU: MSI R9 380 Gaming 4GRAM: 1* Hyperx hx421c14fb/8
La_MoRt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γιατί συγκεκριμένα αυτή τη ψύκτρα από τη στιγμή που δεν έχεις ξεκλείδωτο επεξεργαστή και δε κάνεις OC;
HotShot84 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Στα 50 ευρω βαζεις υδροψυξη της corsair αλλα δες και το βιντεο
TheVideoMaster Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Υδρόψυξη δεν θέλω να βάλω. Ίσως η Dark Rock Pro 3 είναι υπερβολική για ένα mini-itx σύστημα. Μήπως μπορώ να βάλω την Dark Rock 3 ή έστω την Dark Rock Advanced?
La_MoRt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να μας πεις αν θέλεις μέχρι τι θερμοκρασίες έχεις δει το ανώτερο; Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι τέτοιες γομαρόψυκτρες για το μηχάνημα σου μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με πιο μικρές από αυτές.
TheVideoMaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Συνήθως με την stock ψήκτρα της intel βλέπω θερμοκρασίες μέχρι και 75 βαθμούς. Να μη μιλήσω για το rendering των video. Απλά προτιμώ τις ψύκτρες της σειράς Dark Rock της be quiet! γιατί είναι οι μόνες που έχουν μαύρο χρώμα.
Alexlooker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 συμφωνα με ολες τις διαστασεις που διαβασα, ναι χωραει.
TheVideoMaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ψήκτρα που να έχει παρόμοιες επιδόσεις με την Dark Rock Pro 3 ή να την αγοράσω?
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Η μνήμη σου είναι σχεδόν low profile και θα την χωρέσει. Ίσως να χρειαστεί να σηκώσεις λίιιιιγο πιο πάνω τον ανεμιστήρα. Όμως η ψύκτρα είναι μεγάλη και το κουτί μικρό και θα πιάσει όλο τον χώρο. Με την Dart Rock Advanced δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα. Σαφώς μικρότερη. Καλή ψύκτρα και την έχω δουλέψει. Όποια ψύκτρα και να βάλεις σαν αυτές που είναι πολύ καλές θα δεις μεγάλη διαφορά. Δεν έχουν καμμία σχέση με την Ιντελ που έχεις.
TheVideoMaster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Τότε λέω να πάρω την Dark Rock Advanced και αργότερα μπορεί να βάλω και υδρόψυξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα