Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι οτι θα κλαψω που φευγει το 3D, αλλα οσοι το κατακρινετε αμφιβαλλω αν εισασταν ποτε κατοχοι 3D TV. Η εμπειρια μου απο μια Samsung 48" 3D με αναπαραγωγη απο pc και ενεργητικου τυπoυ, ηταν παραπανω απο φανταστικη.

• Like 6
Δημοσ.

Οχι οτι θα κλαψω που φευγει το 3D, αλλα οσοι το κατακρινετε αμφιβαλλω αν εισασταν ποτε κατοχοι 3D TV. 

Αυτο κατι λεει, ετσι δεν ειναι ? Το μονο που μας εμεινε απο το 3d..ειναι η καζουρα  :-D

Δημοσ.

Εγω ακομα βλεπω διαμαντια 3d σε passive μονο σε lg και 55 ιντσες αν και εχω και 3d προτζεκτορα για πιο μεγαλο αλλα με to active τα παιζω λιγο.παντα σε σωστα rips ανω των 15 gb η γνησια bluvray.και ναι εγινε λογος να μην πουλησω ever την tv.ποιος ο λογος για 4κ αν δεν εχεις να δεις κατι κ ιδιως αν καθεσαι στα 4 μετρα? ΥΓ.χωρις παρεξηγηση δεχομαι τα 3d γυαλια σε οποιον καθονται και δεν τα χρησιμοποιει.τα δικα μου ταωχω λιωσει

• Like 3
Δημοσ.

RIP stereo vision TVs.

Θα περιμένουμε να έρθουν οι πραγματικές συσκευές απεικόνισης 3D (ολογράμματα) όταν ωριμάσει η τεχνολογία. Μέχρι τότε αναμονή.

Δημοσ.

Αν βγάζανε περιεχόμενο 3D θα το χρησιμοποιούσε ο κόσμος αλλά αφού δεν υπάρχει υλικό

Μία χαρά υλικό υπάρχει 2tb 3d υλικό έχω με πολλά ντοκιμαντέρ ταινίες και animation.

Δημοσ.

κριμα κριμα γιατι εδω και ενα χρονο το 60% των ταινιων που βλεπω ειναι 3d . αλλες ηταν καλες και αλλες οχι αλλα η εμπειρια ειναι κατι το πολυ διαφορετικο απο την νορμαλ ταινια

Δημοσ.

Ετσι... ετσι...   Οταν θα ερθει το 3d η΄ οπως αλλιως θα το λενε τοτε,που δεν θα σε πονανε ουτε τα ματια ,ουτε το κεφαλι, θα υπαρχει απλετο υλικο για να ευχαριστηθεις και θα απαγορευεται αυστηρα σε καρδιακους και θα υπαρχει ιατρικο προσωπικο σε καθε αιθουσα σινεμα, ειδικα σε θριλερ, και θα υπογραφεις και χαρτι που απαλλασει την εταιρια απο καθε ατυχημα, εμφραγμα, εγκεφαλικο, λυποθυμια κτλ..., ε τοτε θα ειναι πετυχημενο!!!

Το τερματισες φιλος, δεν ξερω που εβλεπες

Δημοσ.

Αν και ψηνόμουν από το 2009 για αγορά τηλεόρασης μεγαλυτερης των 40'' παρολα αυτα περιμενα υπομονετικα μεχρι και το γαμο το 2012 οπου τελικα κατεληξα σε μια lg 49 ιντσων.Η διαφορα να πας απο crt σε φλατ οθονη ανεβαζοντας παραλληλα τοσο πολυ τις ιντσες ηταν θεαματικη!!!προσβαση στο ιντερνετ skype και αυτο το 3d ηταν βρε  παιδακι μου αλλο πραγμα!!!παραλληλα ομως αρχισαν και τα πρωτα ξενερωματα....Η digea αργουσε και ανεβαλε την εκπομπη στις κυκλαδες οι οποιες ενσωματωθηκαν τελευταιες στο πακετο και η παρακολουθηση αναλογικου προγραμματος σε τετοια τηλεοραση ηταν απλως αθλια και καθιστουσαν μονοδρομο την συνδρομη σε νοβα η οτε για να απολαυσεις καλυτερη ποιοτητα εικονας.Επιπλεον οταν ο ενθουσιασμος κοπασε καταλαβα οτι η εμπειρια περιηγησης στο ιντερνετ απο την τι βι ηταν επισης αθλια.Δυσκολα ενα τηλεκοντρολ γινεται πληκτρολογιο και ποτε μια τηλεοραση απο μονη της δεν γινεται υπολογιστης.Τα σκαμπιλια συνεχιστηκαν με το 3d που ειναι και το θεμα μας οπου οταν ειδαμε το avatar και τις δυνατοτητες που εχει το 3d εκτοτε δεν ξαναειδαμε τιποτα παρομοιο και οτι σχετικο υπηρχε ηταν επιεικος απαραδεκτο.Ξενερωματος συνεχεια ειναι οτι προσφατα διεκοπη και η υπηρεσια skype(οχι οτι την δουλεψα ποτε)αλλα ηταν ενα απο τα καλουδια που πληρωσα για να αποκτησω την τι βι.Βλεποντας επισης οτι σημερα και ενω εχουν περασει μονο 4 χρονια η αξια της εχει σχεδον εξευτελιστει καταλαβα ποσο χαζος ημουν που πληρωσα για smart,skype,3d.\

ps ελπιζω τουλαχιστον να μην μου καει 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ακομα βλεπω διαμαντια 3d σε passive μονο σε lg και 55 ιντσες αν και εχω και 3d προτζεκτορα για πιο μεγαλο αλλα με to active τα παιζω λιγο.παντα σε σωστα rips ανω των 15 gb η γνησια bluvray.και ναι εγινε λογος να μην πουλησω ever την tv.ποιος ο λογος για 4κ αν δεν εχεις να δεις κατι κ ιδιως αν καθεσαι στα 4 μετρα? ΥΓ.χωρις παρεξηγηση δεχομαι τα 3d γυαλια σε οποιον καθονται και δεν τα χρησιμοποιει.τα δικα μου ταωχω λιωσει

+1

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αυτό συνοψίζει το ρεζουμέ της υπόθεσης και το γιατί οι 3d τηλεοράσεις δε μπήκαν δυναμικά στα σπίτια.

Τα half sbs rips είναι χάλια, ιδίως πάνω από 45 ίντσες και τα σωστά rips ήταν τεράστια για τις ταχύτητες ενός μέσου σπιτιού και μιλάω για την εποχή που βγήκανε οι πρώτες 3d. Ακόμα και τώρα δεν έχουν όλοι 50άρες γραμμές.

Επίσης τα bd players ήταν ακριβά και στην πορεία η sony έβαλε πάλι το δάχτυλο της και τα κλείδωσε με το cinavia ώστε να μην μπορείς να δεις bd rips από usb stick.

Τέλος το θέμα με τα γυαλιά όντως από κάποιο σημείο και μετά σου προκαλούσαν πονοκέφαλο και ήταν λίγο πρόβλημα για κάποιον που φορούσε ήδη γυαλιά, συν το ότι οι 3d tv ήταν πολύ ακριβές όταν ξεκίνησαν και το ότι οι υπότιτλοι ήθελαν δουλειά από τον επίδοξο θεατή κατέστησαν το 3d εντός σπιτιού μια πολυτέλεια που απλά δεν άξιζε τον κόπο.

Όσο για το 4k, πιστεύω ότι κι αυτό θα πάει άπατο εκτός κι αν εμφανιστεί πληθώρα υλικού σύντομα.

Το curved panel; ΧΑΧΑΧΑΧΑ Πρέπει να κάθεσαι στο 1,5-2 μέτρα για να το απολαύσεις. Από μακριά, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι χάλια. Για ένα gaming monitor σε συνδυασμό με το 4k panel και το 3d, όντως είναι κάτι που ίσως να αξίζει, αν περισσεύει κανά 500άρι για μόνιτορ!

Το μόνο που θα ήθελα να δω σε τηλεοράσεις είναι το hdr. Αυτό πιστεύω ότι μπορεί να αξίζει και είναι μια τεχνολογία που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα σε οποιαδήποτε ταινία (οπότε δεν υπάρχει θέμα υλικού) και να δώσει νέα πνοή στις τηλεοράσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο αν δείτε 3D τσόντα θα καταλάβετε την πραγματική αξία του 3D...

Το καλυτερο 3D σε τσοντα, ειναι  να πηδας εσυ :-D .Ολα τα αλλα εινα  για τα ματια, η για το πεντακυλιδρο χερι.

• Like 2
Δημοσ.

Πόσοι από εσάς που κράζετε το 3D σε τηλεόραση έχετε δει 3D ταινία από αυθεντικό BluRay δισκάκι και όχι rip της κακιάς ώρας...? 

• Like 6
Δημοσ.

Πόσοι από εσάς που κράζετε το 3D σε τηλεόραση έχετε δει 3D ταινία από αυθεντικό BluRay δισκάκι και όχι rip της κακιάς ώρας...? 

Οπως ειπωθηκε ηδη , το μεγαλυτερο θεμα  ειναι η διαδικασια.Η διαδικασια να κατσεις να ψαξεις τις τεχνολογιες των διαφορων γυαλιων , τι βγαζει η καθε εταιρεια, να τα πληρωσεις και μετα να ανησυχεις αν θα κουραστεις, ζαλιστεις , αν εχεις προβλημα με τα γυαλια.Επισης δεν εχουν ολη μεγαλη τηλεοραση.Τι 3d να δεις οταν εχεις μια 32-40'' σε αποσταση 3 μετρων ? Δεν ειναι pc να χωσεις την μουρη σου στην οθονη και να ''ζεις'' το παιχνιδι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...