exor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 το 3d ειναι το καλυτερο πραγμα που εχει συμβει ποτε και απιστευτα ωραιο και εντυπωσιακο to passive .. το ενεργητικο απλα δεν, το ειχα σε samsung , poly σκοτεινο και κουραστικο ενω σε 4κ passive που δειχνει 2 1080 εικονες kai upscaled μαλιστα δεν παιζεται απλα ο περισοτερος κοσμος δεν καταλαβαινει πως να το χρησιμοποιησει , δεν ξερει ουτε και το θεωρει ευκολο δεν ειναι εμπορικο ισως ..αλλα σε 65αρα 4κ lg απο καλο αρχειο ειναι απλα μαγικο και πολυ ξεκουραστο 2
Andreas_FrenzY Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Κριμα και εχω 2 2tb δισκους σε sbs ripakia. Στα αζήτητα πλέον δηλαδή...
Misokatsu64 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οταν ηρθε το 3D στην αρχη μας εντυπωσιασε σαν feature και λεγαμε wow ενα πραμα αλλα με τον καιρο αμα χρησιμοποιουσες πολυ σε κουραζε απιστευτα κατι που σε εκανε να το παρατησεις. Οσον αφορα το 3D στα video games το θεωρουσα πραγματικο καρκινο. Ο λογος; Εβλεπες χαμηλης αναλυσης γραφικα και frame drops.
mrmasave Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όταν είδα πρώτη φορά 4κ sample σε αντίστοιχη τούμπανη curved τηλεόραση, κατάλαβα ότι ήρθε το τέλος του "ψέμα" 3Δ με γυαλιά.
drakoulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αντε να πάρει σειρά το vr που δεν μου αρέσει και πάρα πολύ, ας βγάλουν κατι καλύτερο και λιγότερο κουραστικό σε καμια 10ετια που τα πράγματα θα είναι καλύτερα τεχνολογικά.
Stamer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το 3d είναι το μόνο πράγμα που μου θυμίζει την αιώνια διένεξη (νομίζω έχει εκλείψει πλέον) μεταξύ αυτών που προτιμούσαν το cd/mp3 και αυτών που προτιμούσαν το βυνίλιο... Όπως και να'χει πόσο κόμπλεξ έχεις να λες οτι το 3d είναι χάλια, είναι έτσι, είναι αλλιώς! Ένα απλό "δεν μου αρέσει" ή "δεν μου ταιριάζει" είναι υπεραρκετό! Ξεχάστε το hd, το full hd, το Ultra, το 4κ, το oled κ.λ.π. Πάντα θα υπάρχει κάτι νέο. Είναι στον καθένα τι γουστάρει. Έχουν γίνει όλοι ειδικοί τώρα! 2
djmikekat Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αντε και το vr σιγα σιγα να σκονιζεται.4 χρονι maximum
ELMastas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ οτι καιρός ήταν ποτέ δεν πίστεψα στο συγκεκριμένο φορμάτ και τις λιγες φορές που το δοκίμασα δεν μου καθότανε καλά και απο ολους τους φίλους που έχουνε δει μόνο μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ταινίες θα πούνε οτι έλεγαν κάτι σε 3D και σε αυτές μόνο κάποιες σκηνές. Τα λέγαμε αρκετοί εδω και πολύ καιρό οτι δεν θα κρατήσει πολύ αυτή η μόδα,τουλάχιστον οχι μέχρι να βγει σε πρακτικά λογικό κόστος Ενα πραγματικά ποιοτικό 3D με ποιότητα εικόνας, εφάμιλη με τις συμβατικές και να υποστηριχτεί σωστά και οχι με gimmicks ψευτο 3D τα οποία σε πολλούς σε πιάνει πονοκέφαλος μετά απο λίγο και να γίνονται τα μάτια σου σαν της κουκουβάγιας στο τέλος της ταινίας ..
MrTL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ωχ προβλεπω πολλες "συλλεκτικες" 3D τηλεορασεις προς πωληση στις σελιδες του ινσομνια....
Krateros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Σε 10-15 χρονάκια θα το ξαναφέρουν και ισως τοτε να ειναι και hologram. Αυτο γίνεται με την τρισδιαστατη απεικόνιση 30 χρόνια τώρα. Ερχεται, καθεται λιγο, φευγει, ξαναερχεται κοκ
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οχι ρε γαμωτο , πανω που αρχισα να το σκεφτομαι
djmikekat Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Χαχαχα εχω 55αρα lg .Σε λιγους μηνες αγγελια χαχααχαχ συλλεκτικο κιετσι
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Σε 10-15 χρονάκια θα το ξαναφέρουν και ισως τοτε να ειναι και hologram. Αυτο γίνεται με την τρισδιαστατη απεικόνιση 30 χρόνια τώρα. Ερχεται, καθεται λιγο, φευγει, ξαναερχεται κοκ Ετσι... ετσι... Οταν θα ερθει το 3d η΄ οπως αλλιως θα το λενε τοτε,που δεν θα σε πονανε ουτε τα ματια ,ουτε το κεφαλι, θα υπαρχει απλετο υλικο για να ευχαριστηθεις και θα απαγορευεται αυστηρα σε καρδιακους και θα υπαρχει ιατρικο προσωπικο σε καθε αιθουσα σινεμα, ειδικα σε θριλερ, και θα υπογραφεις και χαρτι που απαλλασει την εταιρια απο καθε ατυχημα, εμφραγμα, εγκεφαλικο, λυποθυμια κτλ..., ε τοτε θα ειναι πετυχημενο!!!
Avatar_GR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μόνο αν δείτε 3D τσόντα θα καταλάβετε την πραγματική αξία του 3D... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα