mai1519 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας, έχουμε δημιουργήσει μία σελίδα με Wordpress και θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο μπορώ αυτόματα να εντoπίσω κλεμμένο περιεχόμενο (εικόνες, κείμενο) από τη σελίδα μου, το οποίο χρησιμοποιούν άλλοι στο ιντερνετ.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν μπορεις να συμβιβαστείς με αυτό σταμάτα να γράφεις στο ιντερνετ
xristos antwnakis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν μπορεις να συμβιβαστείς με αυτό σταμάτα να γράφεις στο ιντερνετ Εισαι σοβαρος??? του λες να συμβιβαστει με την λογοκλοπη κειμενου???? καλα κανει και το ψαχνει θα βοηθεισει και αλλους οχι να κανει μαγκες κατι εξυπνακιδες α δεν παμε καλα! αν δεν μπορεις να γραψεις κατι ουσιωδες τουλαχιστον μην τρολαρρεις....!!!! και δεν ειδα να απαντησες αν υπαρχει αυτο που ζηταει ως εφαρμογη .....
jardan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι προγράμματα που χρησιμοποιούν σε πανεπιστήμια για να ελέγχουν τις εργασίες. Μάλλον θα κάνει αυτό που θες, τουλάχιστον όσον αφορά το κείμενο. Δεν έχω υπόψιν κάποιο συγκεκριμένο, απλά ψάξε στο google (plagiarism checker) και δοκίμασε. https://www.google.pl/search?q=plagiarism+checker&oq=plagiarism+&aqs=chrome.1.69i57j0l5.4295j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Τώρα, όσον αφορά τις φωτογραφίες, βάλε ένα υδατογράφημα ή κάτι ανάλογο, ώστε ακόμα και αν χρησιμοποιηθούν, τουλάχιστον παίρνεις αναγνώριση... Αλλά κακά τα ψέματα, στις μέρες μας, ότι θες μπορείς να "κλέψεις" από το ίντερνετ, με διάφορους τρόπους. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να το ελέγξεις...
micos000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Για τις εικόνες μπορείς να ψάξεις στο google για εικόνες που να μοιάζουν με κάποια που θα του υποδείξεις και να δεις αν σου βγάλει αποτελέσματα. Θα πρέπει όμως να βάλεις υδατογράφημα και να κρατάς τις ίδιες εικόνες σε υψηλή ανάλυση εκτός site γιατί αλλιώς δεν μπορείς να αποδείξεις τίνος είναι τα δικαιώματα. Για το κείμενο, πάλι στο google μπορείς να ψάχνεις για συγκεκριμένες φράσεις. Άλλος τρόπος δε νομίζω να υπάρχει ή να αναζητείς με κάποιο plagiarism checker που είπε ο jordan. Δες και μερικά αποτελέσματα στο google για προστασία πνευματικών δικαιωμάτων. https://www.google.gr/#q=protect+wordpress+against+copyright+infringement
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα