spy94 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Οταν δεν προκειται για σενα και κανεις εξυπηρετηση(και δεν εχει χρειαστει να κανω ποτε για να πω την αληθεια να πω οτι ξερεις το χω) δεν το ρισκαρεις.Αλλα και για μενα να ταν ηδη η διαφορα ειναι οριακη περιπου 15 ευρω οποτε το ψιλοσκεφτεσαι.Ειδα οτι σε καποιες περιπτωσεις γινεται χωρις επεξεργαστη,ισως το ψαξω καλυτερα 1
countass Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ρε μάγκες, τέτοια ενημέρωση από ίντερνετ υπάρχει, ψαχτειτε να κάνετε μόνοι σας το update.. Και ότι δυσκολία υπάρχει θα βρεθεί λύση Μήπως έχεις υπ'όψιν σου κάποια από αυτές τις φτηνές μητρικές υποστηρίζουν update χωρίς cpu? Γιατί κι εγώ που μάλλον θα πάρω τον 4560 για τον άλλο αυτό το πρόβλημα έχω τώρα,πήρα σε ένα κατάστημα και μου λέει πρέπει να ανοίξουμε καινούριο επεξεργαστή για να σου κάνουμε το update και το βλέπω χλωμό. ps. μάλλον απ'ότι διάβασα,θέλει μητρική με q flash plus,τρέχα γύρευε.. Ζητείται Skylake δανεικός!!
countass Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το ask adam κάπου στο θησείο μπορεί να κάνει το update δωρεάν μου είπαν.Υπάρχει μία asus h110m-K στα 57.EDIT: και το mg manager που έχει γενικώς καλές τιμές,στο κέντρο βρίσκεται,κάνει update για όποιον ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2017 από countass 1
Kostas.karras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εκτός αν από εκεί που θα πάρεις τον επεξεργαστή, να πάρεις και την μητρική για να σου κάνουν update
spy94 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εκτός αν από εκεί που θα πάρεις τον επεξεργαστή, να πάρεις και την μητρική για να σου κάνουν update Πάλι δεν αλλάζει κάτι,skylake επεξεργαστή θα χρειαστεί πάλι.Τώρα αν γίνει σαν διευκόλυνση μιας που θα πάρει και περισσότερα,ναι ίσως.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα bios για υποστήριξη 7ης γενιάς κάποιων μητρικών που είδα δεν ήταν και τόσο πρόσφατα δηλαδή πάνω από 2-3 μηνών οπότε αναρωτιέμαι γιατί δεν υποστηρίζουν "εργοστασιακά" kabylake?Παλιό απόθεμα?Σιγά,σιγά δεν φεύγει για να έρθει το φρέσκο? 1
countass Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Πάλι δεν αλλάζει κάτι,skylake επεξεργαστή θα χρειαστεί πάλι.Τώρα αν γίνει σαν διευκόλυνση μιας που θα πάρει και περισσότερα,ναι ίσως.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα bios για υποστήριξη 7ης γενιάς κάποιων μητρικών που είδα δεν ήταν και τόσο πρόσφατα δηλαδή πάνω από 2-3 μηνών οπότε αναρωτιέμαι γιατί δεν υποστηρίζουν "εργοστασιακά" kabylake?Παλιό απόθεμα?Σιγά,σιγά δεν φεύγει για να έρθει το φρέσκο? Καλά δεν έχουμε τρελαθεί όλοι κιόλας να αγοράζουμε 1151.Στην Ελλάδα είσαι,stock θα υπάρχει.Δε συμφέρει πάντως από ένα κατάστημα,τα περισσότερα έχουν καλές τιμές σε 1-2 προιόντα για κράχτες.Ειδικά αν θες τον 4560..
spy94 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Καλά δεν έχουμε τρελαθεί όλοι κιόλας να αγοράζουμε 1151.Στην Ελλάδα είσαι,stock θα υπάρχει.Δε συμφέρει πάντως από ένα κατάστημα,τα περισσότερα έχουν καλές τιμές σε 1-2 προιόντα για κράχτες.Ειδικά αν θες τον 4560.. Δεν έχουμε τρελαθεί να αγοράζουμε 1151 καινούργια αλλά έχουμε τρελαθεί να αγοράζουμε 1150 και 1155 μεταχειρισμένα σε χειρότερες τιμές. Τέσπα μεγάλη κουβέντα.Δεν συμφέρει για σένα που είσαι Αθήνα και έχεις εναλλακτικές. 1
DexterWhite Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον παιδες. MSI B250M PRO-VD G4560 Ballistix 4GB EVGA 430W Αυτη ηταν η αγορα μου στα 210 συνολο. Εχω το εξης θεμα ομως. Τα μπροστα USB ports και jacks δεν δουλευουν. (σε παλαιοτερο ποστ εδω εχω δειξει πιο case εχω, ειναι παλιο) Περασα ολα τα τελευταια drivers, αλλα τιποτα. Οταν παω να συνδεσω ενα USB απο μπροστα ας πουμε μου βγαζει "One of the usb devices attached to your computer has malfunctioned" Επισης, οταν συνδεω ακουστικα απο μπροστα δεν δειχνει καν καποια ενδειξη, σαν να μην δουλευει καν το jack. Δεν ξερω αν φταιει ο τροπος που τα συνδεσα στην motherboard... Εκατσα και εψαξα αναλυτικα με ποια σειρα να τα συνδεσω και που. Αν και δεν ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια οπως τα εβλεπα σε tutorials, πιστευω ειναι κομπλε, θα βγαλω και καποια φωτο οταν γυρισω σπιτι ομως για επιβεβαιωση.. Μπορει να φταιει τιποτα αλλο? Υ.Γ. Να σημειωσω πως ειχα περασμενα παλια τα windows XP και δουλευαν κανονικα. Εκανα φορματ περσυ σε 10 και σταματησαν παλι ολα τα front ports (πριν γινει το upgrade σε hardware). Τι φαση
tanasen01 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά είναι USB 1 και υπάρχει θέμα με τα νέα λειτουργικά. Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξεις καλώδια του USB port ή για πιο σίγουρα να αλλάξεις όλο το port me usb 2.0/3.0. Kαι εγώ έχω θέμα με το ένα port μπροστά (παλιό case κ δεν αναγνωρίζει αρκετές συσκευές π.χ. κινητό) αλλά δεν με ενοχλεί γιατί έχω δεύτερο usb 2.0
DexterWhite Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά είναι USB 1 και υπάρχει θέμα με τα νέα λειτουργικά. Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξεις καλώδια του USB port ή για πιο σίγουρα να αλλάξεις όλο το port me usb 2.0/3.0. Kαι εγώ έχω θέμα με το ένα port μπροστά (παλιό case κ δεν αναγνωρίζει αρκετές συσκευές π.χ. κινητό) αλλά δεν με ενοχλεί γιατί έχω δεύτερο usb 2.0 χμμ μπορει ναι... αν μου το εκανε μονο μετα το hardware upgrade θα ελεγα πως δεν τα συνδεσα σωστα, αλλα μου το εκανε και οταν περασα τα 10 πιο πριν. Οποτε ισως φταιει αυτο. Αρα παμε για αλλο case EDIT: δεν δουλευουν ουτε τα jack ηχου βεβαια..
VasKag Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον παιδες. MSI B250M PRO-VD G4560 Ballistix 4GB EVGA 430W Αυτη ηταν η αγορα μου στα 210 συνολο. Τα αγορασες τελικα απο ενα καταστημα ή εκανες διασπορα?
fallen4ngel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πάρε μεγαλύτερη Ραμ. Απο την άλλη δεν έχει μεγάλη κατανάλωση ραμ στα παιχνίδια που σηκώνει η "κάρτα". Anyway, ότι θες. Καλημέρα αν και το είδα αργά το θέμα για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, έχεις εμπειρικά δει ότι η 6750 είναι ίση με HD630 ή το είδες σε κάποιο site;Εάν είναι το δεύτερο σε ποιό; Ρε μάγκες, τέτοια ενημέρωση από ίντερνετ υπάρχει, ψαχτειτε να κάνετε μόνοι σας το update.. Και ότι δυσκολία υπάρχει θα βρεθεί λύση Μπορείς εσύ να μας δώσεις κάτι έτοιμο; Γιατί εμείς είμαστε τεμπέληδες!!! 1
Kostas.karras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα αν και το είδα αργά το θέμα για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου , έχεις εμπειρικά δει ότι η 6750 είναι ίση με HD630 ή το είδες σε κάποιο site;Εάν είναι το δεύτερο σε ποιό; Μπορείς εσύ να μας δώσεις κάτι έτοιμο; Γιατί εμείς είμαστε τεμπέληδες!!! Δεν αμφβαλλω.. i believe you.. Θα φτιαξεις συστηματακι 1151? Ανοιξε φορμα να σου κανουμε καμια προταση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα