Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες να το πας οικονομικα το deepcool ειναι οτι πιο αξιοπιστο προτεινε ο sheo στα λιγοτερα χρηματα..Στα 30+ ευρω υπαρχουν αρκετα..

Δεν αξιζει κουτι ετοιμο με τροφοδοτικο.

Ισως αυτο να αξιζει μονο στα λεφτα του αλλα και παλι θα προτιμουσα ξεχωριστα.  https://www.skroutz.gr/s/6917784/Aerocool-V3X-with-400W-PSU.html

Οσο για την καρτα γιατι το ψαχνεις ακομα?

Αφου ειναι προτιμοτερη η περιπτωση με τα ενσωματωμενα γραφικα..

Στην τελικη πουλα την και βαλε εναν https://www.skroutz.gr/s/10787774/Intel-Pentium-Dual-Core-G4600-Box.html

να εχεις τα γραφικα τα hd 630  οπου θεωρω και την καλυτερη λυση στην περιπτωση σου απο το να βαλεις την καρτα..

• Like 3
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Cougar Spike (αν σου αρέσει) και το Deepcool DE380. Για να μην ψάχνεις για τροφοδοτικό σε κανα εξάμηνο, ή ακόμα καλύτερα υπολογιστή ολόκληρο...

Αν μπορείς να δώσεις τα 13 ευρώ παραπάνω, πας εδώ, για eye candy και λίγο καλύτερη κατασκευή. https://www.skroutz.gr/s/9042501/Aerocool-Cruisestar.html

Δημοσ.

Το Cougar Spike (αν σου αρέσει) και το Deepcool DE380. Για να μην ψάχνεις για τροφοδοτικό σε κανα εξάμηνο, ή ακόμα καλύτερα υπολογιστή ολόκληρο...

Αν μπορείς να δώσεις τα 13 ευρώ παραπάνω, πας εδώ, για eye candy και λίγο καλύτερη κατασκευή. https://www.skroutz.gr/s/9042501/Aerocool-Cruisestar.html

εχω ενα κουτι στην ακρη λιγο αρχαιο ομως... μηπως να κρατησω αυτο και να τα "σκασω" για τροφοδοτικο? Το deepcool ειναι εμπιστο, δεν παιζει να μου βγαλει θεμα?

επισης η καρτα ειναι η 6750, οχι η 6570 δικο μου λαθος

Δημοσ.

εχω ενα κουτι στην ακρη λιγο αρχαιο ομως... μηπως να κρατησω αυτο και να τα "σκασω" για τροφοδοτικο? Το deepcool ειναι εμπιστο, δεν παιζει να μου βγαλει θεμα?

Ειδικα με την χρηση σου ,οχι δεν εχεις θεμα..

Πιο κουτι εχεις στην ακρη?

Ποσο ειναι ολο το ποσο που διαθετεις?

Δημοσ.

Ειδικα με την χρηση σου ,οχι δεν εχεις θεμα..

Πιο κουτι εχεις στην ακρη?

Ποσο ειναι ολο το ποσο που διαθετεις?

εκει στα 230, οχι παραπανω. browsing θελω χωρις κολληματα, και κανα παιχνιδι φαση LoL, Paladins. Πιστευω ειναι υπεραρκετα για τετοια χρηση.

Τωρα που αλλαξαμε σε 6750, μηπως ειναι καλυτερη απο τα intergrated? :P

για το κουτι ειναι ενα παλιο της infoQuest φαση 10ετιας... δεν βρισκω καν φωτο στο ιντερνετ θα το βγαλω μια οταν παω σπιτι 

Δημοσ.

Ωραιος!!! Μια τρυπα στο νερο τοση ωρα δηλαδη! παμε απο την αρχη! Bye bye deepcool psu...

Δημοσ.

εκει στα 230, οχι παραπανω. browsing θελω χωρις κολληματα, και κανα παιχνιδι φαση LoL, Paladins. Πιστευω ειναι υπεραρκετα για τετοια χρηση.

Τωρα που αλλαξαμε σε 6750, μηπως ειναι καλυτερη απο τα intergrated? :P

για το κουτι ειναι ενα παλιο της infoQuest φαση 10ετιας... δεν βρισκω καν φωτο στο ιντερνετ θα το βγαλω μια οταν παω σπιτι 

Τα hd 630 καλυτερα αλλα οχι τα hd 610 σε σχεση με την καρτα σου.

Λοιπον, κανε ερωτηση στο link που παρεθεσα πριν, ποσο την δινεις την καρτα, και παμε μετα για μια προταση 230+

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβως αυτο... Στην ουσια μπορει να βγαλει και 20 ευρουλια πιο πανω απο την αλλη που ειπε λαθος το παιδι και να καλυτερεψει ισως το τροφοδοτικο η΄ κατι αλλο...

Ειναι οντως καλυτερα τα 630 απο την 6750 ρε Κωστα? Δεν τα χω ψαξει να σου πω την αληθεια και πολυ τωρα τελευταια..

Δημοσ.

Ακριβως αυτο... Στην ουσια μπορει να βγαλει και 20 ευρουλια πιο πανω απο την αλλη που ειπε λαθος το παιδι και να καλυτερεψει ισως το τροφοδοτικο η΄ κατι αλλο...

Ειναι οντως καλυτερα τα 630 απο την 6750 ρε Κωστα? Δεν τα χω ψαξει να σου πω την αληθεια και πολυ τωρα τελευταια..

Βαση benchs  και ωμης δυναμης ειναι.

Δεν υπαρχει καποια πιο επισιμη αναφορα , αλλα και να ηταν αλλιως, αν αναλογιστεις οτι ανετα παιζει lol και αλλου τυπου παιχνιδια, συν την χαμηλη καταναλωση δεν νομιζω οτι θελει να σκεφτουμε κατι παραπανω..

• Like 2
Δημοσ.

Βαση benchs  και ωμης δυναμης ειναι.

Δεν υπαρχει καποια πιο επισιμη αναφορα , αλλα και να ηταν αλλιως, αν αναλογιστεις οτι ανετα παιζει lol και αλλου τυπου παιχνιδια, συν την χαμηλη καταναλωση δεν νομιζω οτι θελει να σκεφτουμε κατι παραπανω..

Ωραια αρα εγω που εχω την 5750 και παιζω μονο πολυ παλια παιχν.    κι ελαχιστα πιο καινουργια με χαμηλα-μεσαια θα ειμαι πολυ πιο ανετος με 630... Ας βγουν οι zen πρωτα γιατι πολλα σκεφτομαι και τιποτα δεν θα κανω στο τελος...

Δημοσ.

Ωραια αρα εγω που εχω την 5750 και παιζω μονο πολυ παλια παιχν.    κι ελαχιστα πιο καινουργια με χαμηλα-μεσαια θα ειμαι πολυ πιο ανετος με 630... Ας βγουν οι zen πρωτα γιατι πολλα σκεφτομαι και τιποτα δεν θα κανω στο τελος...

Στο οτι παιζεις βεβαια μονο παλια παιχνιδια δεν ειμαι σιγουρος αν θα ηταν καλυτερα απο θεμα επιδοσεων..

Υπομονη να δουμε τι παιζει κι απο ζεν

Δημοσ.

Στο οτι παιζεις βεβαια μονο παλια παιχνιδια δεν ειμαι σιγουρος αν θα ηταν καλυτερα απο θεμα επιδοσεων..

Υπομονη να δουμε τι παιζει κι απο ζεν

Ε ναι μωρε αλλα παιζω και με medium στα 720p ας πουμε χωρις θεμα αρα ειμαι πιο ανετος και σε καποια πιο καινουργια.. Ας πουμε τα wolfenstein που βγηκαν πριν κανα 2 χρονια τα παιζω σε medium 720p αρα και κατι που θα βγει τωρα θα ψιλοπαιζει με 630.. Καπως  ετσι... Αλλα βλεπουμε ,,, Καιρο εχουμε, καλα ναμαστε..! :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...