Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες έγινε αναβάθμιση της γραμμής μου από ADSL24, σε VDSL30. Όμως παρόλο που το Η ταχύτητα του upload ανέβηκε το download έμεινε ίδιο(16 Mbps). Πήρα τηλέφωνο, δήλωσα βλάβη και πριν μισή ώρα ήρθε ο τεχνικός, έκανε μετρήσεις και μου είπε πως η απόσταση μου είναι πάνω από 800μετρα (1χλμ) και δεν γίνεται το VDSL να "παίξει" καλύτερα.

Μάλλον θα πάω πάλι σε ADSL. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι με την ADSL σύνδεση είχα attenuation 20.5 ενώ με το VDSL έχω 25.5. Επίσης με το παλιό φούτερ ZTE108NS είχα κάνει λίγο snr tweak και κλείδωμα σταθερά 18-19Mbps. Κρίμα που οι καινούργιες τεχνολογίες είναι τόσο ευαίσθητες σε θέματα απόστασης. Καλή σας μέρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί τι άλλαξε πέρα από το brandname? :P

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

Το θέμα ήταν ότι δεν έπρεπε εξαρχής να του βγάλει διαθεσιμότητα για VDSL. Τα 20.5 db attenuation είναι σχεδόν 1500 μέτρα καλωδιακής απόστασης.

Σε VDSL αυξάνεται το νούμερο γιατί το modem διαβάζει διαφορετικές συχνότητες από αυτές του ADSL.

• Like 2
Δημοσ.

Μου πρότειναν την αναβάθμιση με +1 ευρώ στον λογαριασμό γι' αυτό και το έβαλα. Αλλά ναι, θα μπορούσαν να δουν τα στατιστικά της γραμμής μου πριν μου το προτείνουν.

Δημοσ.

μην ακουτε τους εξυπνους εδω μεσα και τους πονηριδες!!!

εχω απο τον οτε vdsl 30 και συχρονιζει τοσο στα 30! το θεμα ειναι οτι ο τεχνικος που μετρησε μου λεει ποιανεις και 50αρι αν θες! λογω αποστασης μου το εδειξε στις μετρησεις στο σπιτι μου μεσα! οχι στο καφαο η στον καταναμετη εξω μεσα!!!!

ε τους πηρα για αναβαθμιση 50ari και τι μου λενε οτι εμπορικα δεν το δινουμε ενω καλυπτομαι !!!! αν τους παρω να φυγω να παω αλλου που εκανα ερευνα αγορας και ταχυτητας! γιατι υποπτευομαι οτι θα μου το δωσουν?

εχε χαρη που δεν θελω να χασω το ote tv!

Δημοσ.

Εγω σκέφτομαι να φυγω φιλε γτ μπορει να πιανω καλα αλλα κσι πανάκριβος κσι ολο χαλάει το ρουτερ

Οσο για οτε τβ εγβ δεν εχω αν και με εχουν πριξει τελευταία στα τηλεφωνα να βαλω

• Super Moderators
Δημοσ.

Vdsl 30 να μην παίρνετε, είναι ελληνική πατέντα επειδή δεν μπορούν να δώσουν την 50αρα που είναι το κανονικό vdsl από τα καφαο οπτικών ινών

Μια χαρά δίνει 30αρι κι απο καφάου οπτικών ινών ο ΟΤΕ. Δεν είναι σαν τους εναλλακτικούς που δίνουν μόνο 50αρι...

Εγω σκέφτομαι να φυγω φιλε γτ μπορει να πιανω καλα αλλα κσι πανάκριβος κσι ολο χαλάει το ρουτερ

Οσο για οτε τβ εγβ δεν εχω αν και με εχουν πριξει τελευταία στα τηλεφωνα να βαλω

Όταν λες χαλάει το router τι εννοείς? 

Δημοσ.

Οτι ετυχε μετα απο πολυ καιρο να χαλασει πσιρνω μου εγκριναν αντικατάσταση πηγα πηρα απο το κατάστημα ενα το οπιο ηταν διαλυμενο μετα μου εστειλαν απο τα κεντρικα νεο αλλα το συνδεσα και είναι τελειως νεκρο

Δημοσ.

Μου πρότειναν την αναβάθμιση με +1 ευρώ στον λογαριασμό γι' αυτό και το έβαλα. Αλλά ναι, θα μπορούσαν να δουν τα στατιστικά της γραμμής μου πριν μου το προτείνουν.

Τι προσφορα ειναι αυτη με μονο +1 ευρω;

Ειμαι χρονια στον ΟΤΕ, σταθερο-ιντερνετ-ΟΤΕ TV και 2 νουμερα κινητης... Και δεν μου εχουν κανει καμια τετοια προσφορα ποτε! :P :(

Δημοσ.

Εγώ πάντως που με ADSL24 συγχρόνιζα στα 8 :S , με το που έβαλα VDSL30 (και τα 2 OTE) είναι σταθερός στα 30.

Προφανώς είναι καινούριο ΚΑΦΑΟ με οπτική και είμαι κοντά. Ούτε αποσυνδέσεις , ούτε θέμα με το router ούτε τίποτα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος είναι η μέρα με τη νύχτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...