Προς το περιεχόμενο

LG 23MP68VQ-P ή DELL se2717h ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι λίγο ανορθόδοξη η σύγκριση της 23αρας με την 27αρα το ξέρω, απλά έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά καί το dell έχει μόνο 40 ευρώ περισσότερα.

Παρήγγειλα την LG χτες αλλά μετά έπεσα πάνω στο dell.Ίσως να μπορώ να κάνω την αλλαγή στην παραγγελία, όμως με κρατάει το ότι το πάνελ του lg είναι χιλιοδοκιμασμένο και με καλύπτει πλήρως σε αυτά που θέλω και από την άλλη για το dell δεν μπορώ να βρω πολλά video που να δείχνουν ποιότητα χρωμάτων κτλπ.Ακόμη διαβάζω ότι εξαιτίας της μικρής ανάλυσης για τις 27 ίντσες, παρατηρείται pixelιασμα.

Η χρήση που το θέλω είναι κυρίως gaming (όχι competitive) και browsing.Θα είναι η κυρία οθόνη του pc.

Δημοσ.

έχω την p2717h (που αν δεν κάνω λάθος φοράει ίδιο πάνελ με την Se2717h). Πολύ καλή οθονούλα, πιξελιασμα δεν έχω παρατηρήσει.

Προσωπικά δεν θα πήγαινα στην Se γιατί δεν έχει ρύθμιση ύψους (σημαντικότατο για εμένα)

Δημοσ.

έχω την p2717h (που αν δεν κάνω λάθος φοράει ίδιο πάνελ με την Se2717h). Πολύ καλή οθονούλα, πιξελιασμα δεν έχω παρατηρήσει.

Προσωπικά δεν θα πήγαινα στην Se γιατί δεν έχει ρύθμιση ύψους (σημαντικότατο για εμένα)

Παίζεις καθόλου παιχνίδια σε αυτό το monitor φίλε μου?

Δημοσ.

Η dell είναι άριστη οθόνη σύμφωνα με καλό review του toms hardware. Τυπικά είναι λίγο καλύτερη από την LG, αλλά πρακτικά πάρε αυτή που προτιμάς με βάση το μέγεθος. Για παιχνίδια η μικρή ανάλυση δεν πειράζει, για browsing ίσως να προτιμάς την μεγαλύτερη πυκνότητα pixels της LG.

Η p2717h πιο πιθανό να φοράει το αναλογο panel της p2417h, το οποίο έχει διαφορετική συμπεριφορά. Είναι pls panel με λίγο glow αλλά και μικρότερη κάλυψη του srgb και επομένως λιγότερο ακριβή και ζωντανά χρώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...