Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, εχω ενα zte smartphone οπου η καμερα του δεν ειναι και σόι. Προσφατα χαλασε ενα samsung j5 της αδερφής μου οπότε αναρωτιέμαι. Αν πάρω τη κάμερα απο το j5 και τη βάλω (σε περίπτωση που ειναι ιδιο το κουμπωμα) στο zte υπάρχει περίπτωση να δουλέψει ? Υπάρχει περίπτωση να γινει καποια αλλη ζημια? 

Δημοσ.

Καλημέρα,

Δεν θα έχει drivers για να την οδηγήσει, ακόμα και να καταφέρεις να την κολήσεις πάνω.

Λίγο που το είχα ψάξει παλιότερα, δεν γινότανε.

Αν ήταν απο sammy σε sammy, θα μπορούσε πιθανόν να δουλεύει, τώρα, απίθανο.

Δημοσ.

Ολα γίνονται αλλά δεν αξίζει να ασχοληθείς ούτε να σπαταλήσεις το χρήμα γιατί θα πρέπει να πληρώσεις αν δεν έχεις γνώσεις να το κανείς

Δημοσ.

Γνωσεις τι εννοεις ? αν μπορω να το ανοιξω να βγαλω και να βαλω τη κάμερα? αυτο το χω, τωρα αμα θελει drivers οπως ειπε ο φιλος παραπάνω, οχι δεν εχω. Απλα ειχα απορία αν πετύχει. Εγω μπορω να δοκιμάσω απο περιέργια να δω τι θα γινει :D

Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό που θέλεις δυστυχώς. Όπως λέει και ο Seogorath το κινητό είναι σαν τον υπολογιστή. Για οτιδήποτε έχει πάνω του χρειάζεται drivers, οι οποίοι όμως δεν είναι προσβάσιμοι σε εμάς σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

Γνωσεις τι εννοεις ? αν μπορω να το ανοιξω να βγαλω και να βαλω τη κάμερα? αυτο το χω, τωρα αμα θελει drivers οπως ειπε ο φιλος παραπάνω, οχι δεν εχω. Απλα ειχα απορία αν πετύχει. Εγω μπορω να δοκιμάσω απο περιέργια να δω τι θα γινει :D

Αν έχεις τις γνώσεις για να επέμβεις στο λογισμικό του ζτε για να δουλέψει η κάμερα του σαμσουγκ και πρώτ απ ολα να την ταιριάξεις πάνω στην μητρική του Κινέζου σίγουρα δεν θα μπει έτσι απλά θα χρειαστεί κάποια πατέντα στην σύνδεση και καλώδιοταινία (από θέμα μάκρος κτλ)

Υ.γ το ζτε ποιο ακριβώς είναι να δούμε τι φακό φοράει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...