Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο πιθανό είναι απλά να λανσαριστεί με το iOS 11 και να είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές που θα το υποστηρίζουν.

Όσο για τα emoticons ναι το έχουν παραχέσει... Οκ ας τα αναβαθμίζει η apple, ας βγάζει καινούρια emoticons, ας αλλάζει και το design τους αλλά 'ντάξει μην το παρουσιάζει και σαν killer feature έλεος...

Ξέρεις τι γαμάτο Feature είναι να έχεις Emoticon μουσουλμάνας ή Emoticon με νεροπίστολο; Innovation.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ τα έχω εδώ και 2 βδομάδες. Τα παρήγγειλα από MediaMarkt και μου τα έφεραν 2 βδομάδες αφότου είχα κάνει την παραγγελία, ένα κομμάτι ειδικά για εμένα. Δεν χάνετε τίποτα να προσπαθήσετε.

Κανεις πλακα ετσι?Πως εγινε αυτο ?Δεν εχω ακουσει αλλον να παραλαμβανει Ελλαδα .

Μας ξεφτιλισες .

Να παρει θεση ο bildanos   που εχασε την πρωτια ,εγω συνηθισμενος ειμαι πλεον χααχ .

• Like 3
Δημοσ.

Κανεις πλακα ετσι?Πως εγινε αυτο ?Δεν εχω ακουσει αλλον να παραλαμβανει Ελλαδα .

Μας ξεφτιλισες .

Να παρει θεση ο bildanos   που εχασε την πρωτια ,εγω συνηθισμενος ειμαι πλεον χααχ .

Το αρνητικό για εμένα είναι η έλλειψη κουμπιών ή έστω Tapping για αλλαγή τραγουδιού ή ήχου, δεν έχω όρεξη κάθε φορά να λέω Siri turn down the volume, Siri play the next song ενώ περπατάω στον δρόμο.

Δημοσ.

Το αρνητικό για εμένα είναι η έλλειψη κουμπιών ή έστω Tapping για αλλαγή τραγουδιού ή ήχου, δεν έχω όρεξη κάθε φορά να λέω Siri turn down the volume, Siri play the next song ενώ περπατάω στον δρόμο.

Ναι το καταλαβαινω.

Αλλα στην πραξη σε μενα επειδη και το  plantronics ουσιαστικα δεν εχει   εχω συνηθισει να το λειτουργω ετσι οποτε δεν θα κανει καμμια διαφορα.Ομως ειμαι απογοητευμενος απο την ενταση που παιζει  συν οτι εχει μικρυνει αισθητα η διαρκεια ζωης της μπαταριας του  για αυτο θα παρω τα air pods . 

• Like 1
Δημοσ.

Μας ξεφτιλισες .

Κι εγώ έπαθα πλάκα όταν με πήραν τηλ και μου είπαν πως είναι διαθέσιμα για παραλαβή! Και ακόμα περισσότερο όταν μου είπαν πως έφεραν μόνο ένα κομμάτι ειδικά για μένα!!

• 2 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παίρνω πίσω όλα τα αρνητικά που έλεγα για τα airpods! Είχα επηρεαστεί από τα reviews που έλεγαν πως ακούγονται το ίδιο με τα ενσύρματα, ενώ είναι πολύ καλύτερα και με δυνατότερο μπάσο. Και η έντασή τους είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τα απλά ενσύρματα. Η κατασκευή τους και οι λειτουργίες τους είναι άψογα και μου θύμισαν την παλιά καλή apple, που σε έκανε να χαμογελάς όταν άνοιγες το πακέτο! :)

• Like 2
Δημοσ.

Παίρνω πίσω όλα τα αρνητικά που έλεγα για τα airpods! Είχα επηρεαστεί από τα reviews που έλεγαν πως ακούγονται το ίδιο με τα ενσύρματα, ενώ είναι πολύ καλύτερα και με δυνατότερο μπάσο. Και η έντασή τους είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τα απλά ενσύρματα. Η κατασκευή τους και οι λειτουργίες τους είναι άψογα και μου θύμισαν την παλιά καλή apple, που σε έκανε να χαμογελάς όταν άνοιγες το πακέτο! :)

Εμένα με προβληματίζει που χρειάζεται την Siri για να αυξήσεις την ένταση για παράδειγμα.

Δημοσ.

Απο  που αν επιτρεπετε ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Απο  που αν επιτρεπετε ?

Αν δεις στο skroutz υπάρχει ένα κατάστημα Αθήνα που τα έχει ετοιμοπαράδοτα (15 ευρώ περίπου πιο πάνω απο την κανονική τιμή)

Εμένα με προβληματίζει που χρειάζεται την Siri για να αυξήσεις την ένταση για παράδειγμα.

Δεν παίζει να κάνεις τη διαδικασία με τη siri για να αλλάξεις την ένταση. Εγώ γύρισα την επιλογή για το double tap από τη siri στο pause.

Για την ένταση χρησιμοποιώ ή το apple watch ή το ίδιο το τηλέφωνο (λειτουργούν τα πλήκτρα έντασης όπως το κρατάς χωρίς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή). 

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεις στο skroutz υπάρχει ένα κατάστημα Αθήνα που τα έχει ετοιμοπαράδοτα (15 ευρώ περίπου πιο πάνω απο την κανονική τιμή)

Δεν παίζει να κάνεις τη διαδικασία με τη siri για να αλλάξεις την ένταση. Εγώ γύρισα την επιλογή για το double tap από τη siri στο pause.

Για την ένταση χρησιμοποιώ ή το apple watch ή το ίδιο το τηλέφωνο (λειτουργούν τα πλήκτρα έντασης όπως το κρατάς χωρίς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή). 

Καλή φάση δεν γνώριζα ότι μπορείς να αλλάξεις το Double Tap για να κάνει κάτι άλλο. Περιμένω την στιγμή που θα βγάλουν Tweak για τα AirPods να κάνεις ότι θέλεις με τα Taps :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλή φάση δεν γνώριζα ότι μπορείς να αλλάξεις το Double Tap για να κάνει κάτι άλλο. Περιμένω την στιγμή που θα βγάλουν Tweak για τα AirPods να κάνεις ότι θέλεις με τα Taps :P

Εγώ θα προτιμούσα να βάλουν ένα next track με το double tap!

post-40751-0-49205800-1490952899_thumb.png

Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα να βάλουν ένα next track με το double tap!

Α δεν δίνουν την επιλογή.. κρίμα. Ίσως σε κάποιο μελλοντικό Update ή με κάποιο Jailbreak Tweak.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...