Neg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Κρίμα για τον developer. Θα μπορούσαν να την αγοράσουν αλλά προτίμησαν τον Apple way,αυτόν τον σιχαμένο που όλοι ξέρουμε Εννοείς αυτόν που αντί να φτιάχνει/βελτιώνει ένα κάρο εφαρμογές μόνη της, αφήνει τους developers να τις φτιάχνουν και να βγάζουν εκατομμύρια δολάρια; Και μη μου πεις ότι η Apple δεν μπορεί να φτιάξει έναν file browser, π.χ. Το "Find my AirPods" περίμενε για να πλουτίσει... H Apple δεν φτιάχνει File Browser και δεν πρόκειται να επιτρέψει Fully functional file browser στο iOS γιατί οι εφαρμογές τρέχουν ως SandBox πέρα από το χώρο που τους δίνετε δεν έχουν πρόσβαση. Επίσης μια μικρή συμβουλή για όσους έχουν Developer λογαριασμό, πριν βάλετε την καινούργια beta κάντε ένα Full Backup, αλλά καλύτερα περιμένετε γιατί η ενημέρωση αλλάζει το σύστημα αποθήκευσης σε APFS (Apple File System) έχει φυσικά πολλά θετικά αλλά σε φάση Beta θα έχει και αρνητικά γιατί αν πάει κάτι στραβά δεν υπάρχει η δυνατότητα Downgrade. 2
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 H Apple δεν φτιάχνει File Browser και δεν πρόκειται να επιτρέψει Fully functional file browser στο iOS γιατί οι εφαρμογές τρέχουν ως SandBox πέρα από το χώρο που τους δίνεται δεν έχουν πρόσβαση. Τι σχέση έχει αυτό με το ότι το App Store έδωσε δουλειά σε χιλιάδες developers; Τους file browsers που κυκλοφορούν πάντως δεν τους έφτιαξε μόνη της.
gnsX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εννοείς αυτόν που αντί να φτιάχνει/βελτιώνει ένα κάρο εφαρμογές μόνη της, αφήνει τους developers να τις φτιάχνουν και να βγάζουν εκατομμύρια δολάρια; Και μη μου πεις ότι η Apple δεν μπορεί να φτιάξει έναν file browser, π.χ. Το "Find my AirPods" περίμενε για να πλουτίσει...Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Όσο μεγάλη εταιρεία κι αν είσαι δε μπορείς να παραξεις το κάθε τι. Επίσης υπάρχει και σχέση αληλοεξάρτησης με τους developers. Τες πα, ο καθένας όπως θέλει το βλέπει ΥΓ: Εδώ πλουτιζει απ τους ανταπτορες 1
Neg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τι σχέση έχει αυτό με το ότι το App Store έδωσε δουλειά σε χιλιάδες developers; Τους file browsers που κυκλοφορούν πάντως δεν τους έφτιαξε μόνη της. Γιατί τι σχέση έχει ο File Browser σου και τα εκατομμύρια με την πουστιά που παίζει όταν της αρέσει μία εφαρμογή; Έχασε ο τύπος λεφτά; Έχασε γιατί απλά του αφαίρεσαν την εφαρμογή και την έφτιαξαν για την πάρτη τους. Η δεν έπαιξε πουστιά στους Developer του F.Lux που ενώ έδιναν την εφαρμογή ως Source Code για να την εγκαταστήσει ο καθένας μόνος του στη συσκευή, τους έστειλαν επιστολή από δικηγόρο να τον κατεβάσουν και μετά έβαλαν το Night Mode. 1
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Όσο μεγάλη εταιρεία κι αν είσαι δε μπορείς να παραξεις το κάθε τι. Επίσης υπάρχει και σχέση αληλοεξάρτησης με τους developers. Τες πα, ο καθένας όπως θέλει το βλέπει ΥΓ: Εδώ πλουτιζει απ τους ανταπτορες Μωρέ από χίλιες μεριές πλουτίζει αλλά στο App Store έχει δώσει πολλά περισσότερα απ' όσα κράτησε για πάρτη της. 1
Neg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μωρέ από χίλιες μεριές πλουτίζει αλλά στο App Store έχει δώσει πολλά περισσότερα απ' όσα κράτησε για πάρτη της. Δεν αντιλέγω ότι έδωσε λεφτά και εγώ έχω έσοδα από το AppStore αλλά θα μου κακοφαινόταν αν ξαφνικά μου αφαιρούσαν την εφαρμογή και ένα μήνα μετά την έβρισκα Built-in στο λειτουργικό σύστημα.
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γιατί τι σχέση έχει ο File Browser σου και τα εκατομμύρια με την πουστιά που παίζει όταν της αρέσει μία εφαρμογή; Έχασε ο τύπος λεφτά; Έχασε γιατί απλά του αφαίρεσαν την εφαρμογή και την έφτιαξαν για την πάρτη τους. Αν ήταν πουστιά θα το έκανε και με άλλες εφαρμογές. Αν ένας developer έχασε λεφτά από μία εφαρμογή δεν είναι και μεγάλο ζήτημα. Άσε που οι χρήστες θα την έχουν δωρεάν. Ξαναλέω, στο App Store έχει φερθεί καλά. Η δεν έπαιξε πουστιά στους Developer του F.Lux που ενώ έδιναν την εφαρμογή ως Source Code για να την εγκαταστήσει ο καθένας μόνος του στη συσκευή, τους έστειλαν επιστολή από δικηγόρο να τον κατεβάσουν και μετά έβαλαν το Night Mode. Δεν γνωρίζω την περίπτωση αλλά τι εννοείς "ο καθένας μόνος του"; Εκτός App Store? Θα το επέτρεπε ποτέ αυτό η Apple? Θα έβαζες εφαρμογή εκτός App Store στο iPhone σου; Δεν αντιλέγω ότι έδωσε λεφτά και εγώ έχω έσοδα από το AppStore αλλά θα μου κακοφαινόταν αν ξαφνικά μου αφαιρούσαν την εφαρμογή και ένα μήνα μετά την έβρισκα Built-in στο λειτουργικό σύστημα. Φυσικό είναι να σου κακοφαινόταν αλλά είναι τόσο λίγες οι περιπτώσεις που δεν καθιστούν το ζήτημα άξιο για τους κράξεις. Υπάρχουν τόσα άλλα...
Neg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν ήταν πουστιά θα το έκανε και με άλλες εφαρμογές. Αν ένας developer έχασε λεφτά από μία εφαρμογή δεν είναι και μεγάλο ζήτημα. Άσε που οι χρήστες θα την έχουν δωρεάν. Ξαναλέω, στο App Store έχει φερθεί καλά. Δεν γνωρίζω την περίπτωση αλλά τι εννοείς "ο καθένας μόνος του"; Εκτός App Store? Θα το επέτρεπε ποτέ αυτό η Apple? Θα έβαζες εφαρμογή εκτός App Store στο iPhone σου; Το επιτρέπει, με την κυκλοφορία της Swift και των δωρεάν Developer Accounts μπορείς μέσω xCode να κάνει Compile τον Source Code από το Github και να βάλεις την εφαρμογή στην συσκευή σου όπως πχ εφαρμογές που δεν άφησε ποτέ να μπουν στο AppStore: GBA4iOS, F.Lux κλπ. Η διαφορά είναι ότι στην F.Lux όχι μόνο έστειλε δικηγορικό έγγραφο να κατεβάσουν τον κώδικα, στην επόμενη έκδοση 9.3 έβαλαν σαν καινοτομία και μάλιστα το διαφήμιζαν ως έρευνα που έκαναν, την λειτουργία Night Mode. Το ίδιο είχε γίνει και στο παρελθόν σε εποχές Jobs με έναν Developer που είχε φτιάξει μια εφαρμογή WiFi Airport Style και δεν την άφησαν στο AppStore και σαν να μην φτάνει αυτό πήραν το εικονίδιο του και το χρησιμοποίησαν για δικιά τους "καινοτομία". Είμαι πελάτης αυτής της εταιρίας, είμαι ευχαριστημένος με τα προϊόντα της, αλλά τα στραβά να λέγονται. 1
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το επιτρέπει, με την κυκλοφορία της Swift και των δωρεάν Developer Accounts μπορείς μέσω xCode να κάνει Compile τον Source Code από το Github και να βάλεις την εφαρμογή στην συσκευή σου όπως πχ εφαρμογές που δεν άφησε ποτέ να μπουν στο AppStore: GBA4iOS, F.Lux κλπ. Η διαφορά είναι ότι στην F.Lux όχι μόνο έστειλε δικηγορικό έγγραφο να κατεβάσουν τον κώδικα, στην επόμενη έκδοση 9.3 έβαλαν σαν καινοτομία και μάλιστα το διαφήμιζαν ως έρευνα που έκαναν, την λειτουργία Night Mode. Το ίδιο είχε γίνει και στο παρελθόν σε εποχές Jobs με έναν Developer που είχε φτιάξει μια εφαρμογή WiFi Airport Style και δεν την άφησαν στο AppStore και σαν να μην φτάνει αυτό πήραν το εικονίδιο του και το χρησιμοποίησαν για δικιά τους "καινοτομία". Είμαι πελάτης αυτής της εταιρίας, είμαι ευχαριστημένος με τα προϊόντα της, αλλά τα στραβά να λέγονται. Ευχαριστώ για την εξήγηση. Γιατί το έκανε όμως μόνο με τις συγκεκριμένες εφαρμογές; Αποκλείεται να σχεδίαζε να τις βγάλει ούτως ή άλλως; Μόνο αυτές ζήλεψε; Anyway, μπορεί να 'χεις δίκιο. 1
Federer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Η Apple καλα θα κανει αφήσει τα airpods και τα APFS, και να απελευθερώσει επιτέλους το bluetooth να στείλουμε κανα ringtone Παντελίδη σαν άνθρωποι 9
ii_die_4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 LOL Automatically changing the filesystem to APFS. Αρε μανα τι εχει να γινει. Αλλαζει ολοκληρο FS χωρις φορματ και διατηρηση των files και περιμενουν να παει η διαδικασια χωρις προβληματα για ολους? Ασε που το APFS εχει ακομα θεματα και με το integrity των files. http://arstechnica.com/apple/2016/06/a-zfs-developers-analysis-of-the-good-and-bad-in-apples-new-apfs-file-system/ " Notably absent from the APFS intro talk was any mention of checksums. A checksum is a digest or summary of data used to detect (and correct) data errors. The story here is surprisingly nuanced. APFS checksums its own metadata, but not user data.. . . If, for example, metadata for a top-level directory is corrupted, then potentially all data on the disk could be rendered inaccessible. . . . Explicitly not checksumming user data is a little more interesting. . . . The Apple engineers contend that Apple devices basically don't return bogus data.. . . The Apple folks were quite interested in my experience with regard to bit rot (aging data silently losing integrity) and other device errors. I've seen many instances where devices raised no error but ZFS (correctly) detected corrupted data. "
clav Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το ίδιο είχε γίνει και στο παρελθόν σε εποχές Jobs με έναν Developer που είχε φτιάξει μια εφαρμογή WiFi Airport Style και δεν την άφησαν στο AppStore και σαν να μην φτάνει αυτό πήραν το εικονίδιο του και το χρησιμοποίησαν για δικιά τους "καινοτομία".. Οι καλές ιδέες είναι φυσιολογικό (και θεμιτό) να αντιγράφονται. Η μόνη ένστασή μου είναι πως οι εταιρίες αντιγράφουν καλές ιδέες από ιδιώτες αλλά δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο οι ιδιώτες από τις εταιρίες. Αυτό με το εικονίδιο, καφρίλα και λογοκλοπή. 1
life is music Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 τι άλλο θα ακούσω .....ωραιο θα ηταν ν έβγαζαν μια εφαρμογή έχασα τα λεφτά μ ψάξε να δεις που βρίσκονται αυτή την στιγμή
Simos805 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Aυτο ξαναπες το ,εχουμε λιωσει στη αναμονη τοσο καιρο . Πολυ καλη προσθηκη παντως αν και χρησιμοποιω χρονια bt ακουστικα δεν εχει τυχει να χασω κανενα ακομα .Φυσικα ειναι πολυ ευκολο να συμβει κατι τετοιο οποτε θα γλιτωσει αρκετο κοσμο . Παιδιά εγώ τα έχω εδώ και 2 βδομάδες. Τα παρήγγειλα από MediaMarkt και μου τα έφεραν 2 βδομάδες αφότου είχα κάνει την παραγγελία, ένα κομμάτι ειδικά για εμένα. Δεν χάνετε τίποτα να προσπαθήσετε.
Simos805 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Επιτέλους κάποιος ασχολείται με τα "under the hood updates" . Όλοι κοιτάτε το οπτικό κομμάτι και φτάσαμε να θεωρούμε update τα emoticons ... Αυτό που λεεί φίλος πιο πάνω για dark mode καλό θα ήταν να υπάρχει (χωρίς φυσικά να θεωρείται update) . Αλλά αν τυχόν ειναι exclusive σε iphone 8 αυτό σημαίνει ότι η Apple θα έχει γκρεμίσει και το τελευταίο στοιχείο της Jobs εποχής.... Πιο πιθανό είναι απλά να λανσαριστεί με το iOS 11 και να είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές που θα το υποστηρίζουν. Όσο για τα emoticons ναι το έχουν παραχέσει... Οκ ας τα αναβαθμίζει η apple, ας βγάζει καινούρια emoticons, ας αλλάζει και το design τους αλλά 'ντάξει μην το παρουσιάζει και σαν killer feature έλεος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα