angelosxatz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά έβγαλε η media markt σε προσφορά την CANON EOS 1300D με Φακό 18-55mm + 75-300mm EGP http://www.mediamarkt.gr/el/product/_canon-eos-1300d-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CF%8C-18-55mm-75-300mm-egp-1190403.html στα 429 ευρώ από 599 με 2 φακούς όπως βλέπετε και επιστροφή 30 ευρώ.Επόμενη τιμή skroutz αν δεν κάνω λάθος στα 599 ευρώ. 1
jorgemeto Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παίδες, γνωρίζει κανείς αν αξίζει γενικά η προσφορά?
james01gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 αν εκμεταλλευτείς τον φακό 75-300 τότε αξίζει ναι. γιατί ο φακός αυτός κάνει μόνος του 200 ευρώ πάνω κάνω και η κάμερα πακέτο με τον 18-55 στα 340-350. το θέμα είναι εάν όντως χρειάζεσαι τον φακό αυτό και εάν θα τον εκμεταλλευτείς. σε δεύτερη ανάγνωση, αγοράζεις την μηχανή και αν βρεις κάπου να πουλήσεις τον φακό καμιά 150-180 ευρώ, έχεις βγάλει μέρος της αξίας της μηχανής. ή παίρνεις κάποιον άλλο φακό που χρειάζεσαι περισσότερο.
frap73 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν βλέπω καλά ο 75-300 δεν έχει IS... η χρήση του χωρίς τρίποδο ίσως να είναι σχετικά περιορισμένη...
ata1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ο 75-300 θέλει πολύ προσοχή.. Μόνο αν ξέρει κάποιος ότι τον χρειάζεται. Είναι σκοτεινός φακός και είναι για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Πιστεύω ότι ένας αρχάριος χρήστης δεν θα τον χρησιμοποιήσει πάνω από μια φορά και χωρίς τρίποδο ίσως και να απογοητευτεί από τα αποτελέσματα οπότε για πρώτη μηχανή εγώ δεν θα το συνιστούσα αυτό το κιτ. Μόλις μου ήρθς email και ο Κατερέλος ίδια τιμή και Cashback 30€ (φαντάζομαι ισχύει για παντού το cashback)
james01gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ο 75-300 θέλει πολύ προσοχή.. Μόνο αν ξέρει κάποιος ότι τον χρειάζεται. Είναι σκοτεινός φακός και είναι για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Πιστεύω ότι ένας αρχάριος χρήστης δεν θα τον χρησιμοποιήσει πάνω από μια φορά και χωρίς τρίποδο ίσως και να απογοητευτεί από τα αποτελέσματα οπότε για πρώτη μηχανή εγώ δεν θα το συνιστούσα αυτό το κιτ. Μόλις μου ήρθς email και ο Κατερέλος ίδια τιμή και Cashback 30€ (φαντάζομαι ισχύει για παντού το cashback) ναι και τα media εχουν 30 ευρώ cashback
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 εγω θα ελεγα μακρια. Παιδιά ο 75-300 θέλει πολύ προσοχή.. Μόνο αν ξέρει κάποιος ότι τον χρειάζεται. Είναι σκοτεινός φακός και είναι για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Πιστεύω ότι ένας αρχάριος χρήστης δεν θα τον χρησιμοποιήσει πάνω από μια φορά και χωρίς τρίποδο ίσως και να απογοητευτεί από τα αποτελέσματα οπότε για πρώτη μηχανή εγώ δεν θα το συνιστούσα αυτό το κιτ. Μόλις μου ήρθς email και ο Κατερέλος ίδια τιμή και Cashback 30€ (φαντάζομαι ισχύει για παντού το cashback) συμφωνω
keysmith Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 η έλλειψη is είναι τα θεματάκια του (τυπικός f4-5.6) αλλά όχι deal breaker. Πολλά χρόνια από την εποχή του φιλμ χρησιμοποιώ τέτοιους "σκοτεινούς" τηλεφακούς γιατί οι "φωτεινοί" (f2.8 70-200 IS L) κάνουν πολλά χρήματα παραπάνω (1000€+). Στο θέμα σκοτεινοί να πούμε πως είναι πιο φωτεινός στην αρχή του (f4 70mm) από ότι ο kit στο τέρμα του (f5.6 στα 55mm) κατά ένα στοπ και άρα πιο "φωτεινός" για μικρός τηλεφακός. Να το πούμε με μία κουβέντα ο συγκεκριμένος τηλεφακός "κάνει" για οτιδήποτε φωτογραφίζεται μέρα. Αν έχει και ήλιο είναι "τέλειος" και δεν χρειάζεσαι και τρίποδο και γενικά με φως (και συννεφιά) μια χαρά λειτουργεί και δεν χρειάζεσαι να τον έχεις πάντα στο 300mm. Βέβαια και με τρίποδο μπορείς να τον δουλέψεις σε περισσότερες και δυσκολότερες συνθήκες. Ωστόσο δεν είμαι υπέρ των δύο φακών (δλδ 18-55, 70-300) και αν κάποιος θέλει να παίξει με μεγάλο εστιακό μήκος καλύτερη (πρακτικότερη κατά πολύ) είναι λύση με σουπερζουμ 18-200mm, 18-270mm όπου όλο το εύρος είναι σε ΕΝΑΝ φακό. Οπτικά δεν υπάρχουν σοβαρές διαφορές ανάμεσα στις λύσεις σε αυτήν την κατηγορία τιμής και οι φακοί αυτοί αρχίζουν από 300€ (tamron 18-270 VC) ή και 200€ λίγο μικρότερος και χειρότερος 18-200VC (με κάποια θεματάκια). Προσωπικά θα πήγαινα σε αυτή τη λύση (και ανήκω δλδ σε αυτή τη λύση, έχω και canon 18-200is και σε σχέση με το παρελθόν που άλλαζα φακούς σε ευκολία είναι η μέρα με την νύχτα). Οι δύο φακοί για δρόμο ή τουρισμό "δεν κάνουν". Εκτός του βάρους και όγκου βλέπεις το πουλάκι σε τέλειο φωτογραφικό πλάνο, πας να αλλάξεις φακό, μέχρι να το κάνεις αυτό.. πέταξε.. Είναι το γνωστό πρόβλημα "βάστα Τούρκε να γεμίσω". Η λίγο καλύτερη οπτική ποιότητα που παίρνεις με λύση δύο φακών δεν αντισταθμίζει την απώλεια πρακτικότητας και στο τέλος ο μεγάλος (τηλεφακός) καταλίγει να μένει σπίτι τις περισσότερες φορές. Το σώμα δεν είναι σπουδαίο αλλά αν και χειρότερο σε αισθητήρα από τις Nikon D3XXX έχει καλύτερο χειρισμό. Εν κατακλείδι είναι ΟΚ η τιμή (υπάρχει "προσφορά"), το concept λίγο πάσχει. Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα αλλά όποιος το πήρε οκ, έχει ένα καλό πλαίσιο να πειραματιστεί φωτογραφικά.. αλλά μέχρι εκεί. 7
charlie_GR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 σε αυτα τα λεφτα ισως καλυτερα ειναι να κοιταξει κανεις την Nikon 5200 πιστευω
moustakias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Καλη η προσφορά, Αλλα εγω δεν θα το αγόραζα το συγκεκριμενο πακετο. Παντως αν ειναι με τον 18-55 IS και οχι τον 18-55 DCIII τοτε ειναι πολυ καλη περιπτωση για καποιον που θα χρειαζόταν τους συγκεκριμενους φακους. Παντως η 1300d αν δεν κανω λαθος εξακολουθει να μην δινει εξοδο μικροφωνου και continuus AF στο βιντεο, ενω εχει ακοοοοομα τον digic4 ενω τα εδωσε στην 100d 2 χρονια πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα