Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Θελω να φτιαξω ενα low budget PC με τον καινουργιο επεξεργαστη της intel G4560 που ειναι πανφθηνος για αυτα που προσφερει.

Αναρωτιεμαι ομως αν οι μητρικες Η110 θα τον σηκωνουν η αν θα χρειαζονται bios update!

Εχω δικαιωμα να ζητησω απο το καταστημα να μου κανει update το bios πριν την αγορα?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Κατά 99% θα χρειαστεί bios update

Κατά την παραγγελία ζητα από το κατάστημα να σου το κάνουν, πριν όμως δες την μητρική που σε ενδιαφέρει αν τον υποστηρίζει και σε ποιο bios

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δε χρειάζεται να ανοίγεις θέματα για παρόμοιο λόγο, μπορείς να ελέγξεις την κάθε H110 ξεχωριστά από το site του κατασκευαστή, ωστόσο υπό κανονικές συνθήκες όλες οι H110 (ίσως με bios update) υποστηρίζουν κανονικά τους 7th gen intel, όπως είπε και το παιδί από πάνω.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και γω στην ίδια φάση είμαι,μιας και δεν θέλω να δώσω χρήματα για νέες ram.(μιλάμε για κέρδος κοντά 80€)

Σκέφτομαι να πάρω h110 μητρική και να βάλω τις ddr3 πάνω με τον g4560..

Όμως θα δουλεύει πάνω αμέσως ο cpu;

Εννοώ να τον πάρω να κάνω install τα πάντα και μετά όταν είναι έτοιμο να περάσω το bios update της μητρικής.

Δημοσ.

Και γω στην ίδια φάση είμαι,μιας και δεν θέλω να δώσω χρήματα για νέες ram.(μιλάμε για κέρδος κοντά 80€)

Εννοώ να τον πάρω να κάνω install τα πάντα και μετά όταν είναι έτοιμο να περάσω το bios update της μητρικής.

ddr3 oxi kalytera μια 8αρα ddr4 πx της crucial p einai φτηνοί 

Δημοσ.

Δεν τον υποστηρίζει, εχει μικρή λίστα συμβατότητας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...