Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ περιμένω τη voda πρώτα να κάνει τη διαδικασία... Όσον αφορά τον εξοπλισμό, τον επιστρέφουμε σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα και κανονικά ζητάμε κ μας δίνουν αποδεικτικό, τους ρώτησα σήμερα... Τώρα για τα 120€ μπορεί και να σου έρθει να πληρώσεις, αλλά υποτίθεται ότι δεν δίνεις τίποτα, κ μετά έρχεταικι άλλο που μηδενίζει την οφειλή, κάτι τέτοιο μου είχε πει εμένα... Σε σένα παραδέχτηκαν ότι ήταν δικό τους το λάθος? Γιατί εμένα το παραδέχτηκαν, και αυτά που σου λέω είναι με αυτό το δεδομένο...Να δούμε.. Καλά μας ξεμπερδεματα!

καλα ξεμπερδεματα δεν λες τιποτα!!

αν μπορεις και σου ειναι ευκολο μπορεις να μου βγαλεις μια photo  το φιλτρακι που εχει  το κουτι της cyta!

γιατι εχω κανει συλλογη απο πολλα κατα καιρους και δεν θυμαμαι ποιο εχει μεσα για να το επιστρεψω το αργοτερο αυριο!

Δημοσ.

καλα ξεμπερδεματα δεν λες τιποτα!!

αν μπορεις και σου ειναι ευκολο μπορεις να μου βγαλεις μια photo το φιλτρακι που εχει το κουτι της cyta!

γιατι εχω κανει συλλογη απο πολλα κατα καιρους και δεν θυμαμαι ποιο εχει μεσα για να το επιστρεψω το αργοτερο αυριο!

Δεν το έχω εδώ τώρα δυστυχώς, είμαι σε άλλο σπίτι, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είχε φίλτρο μέσα στο κουτί... Μεθαύριο βραδάκι μάλλον θα μπορώ να σου πω 100%, τότε θα με συνδέσει υποτίθεται η voda (μου έστειλαν SMS), οπότε θα πάω να ξηλώσω της cyta και να βάλω το παλιό...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα τι εγινε με την πληρωμη των λογαριασμων, γιατι εχω διαβασει ολο το ποστ επειδή με ενδιαφερει η αλλαγη και δεν ξερω πως να ζορισω τον ΟΤΕ

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα τι εγινε με την πληρωμη των λογαριασμων, γιατι εχω διαβασει ολο το ποστ επειδή με ενδιαφερει η αλλαγη και δεν ξερω πως να ζορισω τον ΟΤΕ

Ευχαριστω

Χθες μου ήρθε με courier επιστολή απολογίας από τη Cyta όπου ζητούν συγγνώμη για το ανθρώπινο λάθος, και ενημερώνουν ότι σε επόμενο λογαριασμό θα προβούν σε πίστωση τέλους ενεργοποίησης, τέλους απενεργοποίησης και πάγιου τέλους χρήσης υπηρεσίας, πλην των τελών που αντιστοιχούν σε χρήση της υπηρεσίας. Προς το παρόν βέβαια δε μου έχει έρθει ούτε χρεωστικός λογαριασμός.

Σημειωτέον ότι η αντίστροφη φορητότητα στη βόντα ολοκληρώθηκε στο 100% μόλις προχθές (γύρω στις 2 εβδομάδες δηλαδή αφότου μου είχαν στείλει sms ότι ξαναπέρασα στο δίκτυό τους). Μέχρι προχθές δε μπορούσα να δεχτώ κλήσεις στο σταθερό, τα υπόλοιπα λειτουργούσαν κανονικά. Τώρα δεν ξέρω αν η καθυστέρηση οφειλόταν στη Cyta, στην ΕΒΔΑΦ, ή στη voda, τρέχα γύρευε...

Ο,τι και να κάνεις πάντως, κάντο αφότου έχει λήξει το συμβόλαιό σου, γιατί θα μπλέξεις... Ξέχασα να πω, ότι η voda μου έβγαλε λογαριασμό στον οποίο μου χρεώνει τέλη επανασύνδεσης ΚΑΙ τέλη πρόωρης διακοπής συμβολαίου, παρότι είχαμε συμφωνήσει και τηλεφωνικά και στο νέο συμβόλαιο που υπεγραψα ότι θα μου τα χαρίσουν μιας και επρόκειτο για λάθος της Cyta, κι εγώ δεν ήθελα να σπάσω πρόωρα κανένα συμβόλαιο...Χαχα..Ο,τι να ναι πραγματικά...Γελάω για να μην κλάψω...Πήρα τηλ βέβαια τον ίδιο τον τύπο που μου είχε κάνει την ανανέωση, κ μου είπε χωρίς μα και μου, ότι θα τους ενημερώσει άμεσα να πιστωσουν τα ποσά σε επόμενο λογαριασμό...Ο,τι και να κάνεις, κράτα αποδεικτικά, ονόματα και ημερομηνίες!

Επεξ/σία από panos1550
Δημοσ.

καλησπερα

παρομοιο προβλημα.....

την δευτερα παω σε καταστημα cyta και κανω αιτηση κλπ

ο οτε κανει αντιπροσφορα και την δεχομαι .την πεμπτη στελνω fax ακυρωσης και στον οτε και στην cyta ,ετσι με συμβουλεψε ο οτε μονο που στελνω το fax στο 2155555900.

το απογευμα καλω στην cyta  και στον οτε αν πηραν το fax .

o ote οκ.

η cyta  το στειλατε σε λαθος νουμερο ,να σας κανουμε δωρο τα τελη η ενα ταμπλετ κλπ...

τωρα εχω ξαναγυρισει στον οτε αλλα η cyta  λεει θα με χρεωσει με τελη ενεργοποιησης ,σπασιμο συμβολαιου κλπ.

αφου τους πηρα τηλεφωνο και ειπα ότι θελω να προβω σε ακυρωση της φορητοτητας γιατι δεν το καναναν και προχωρησαν και από ότι διαβαζω εδώ μπορει να γινει και τηλεφωνικα .

να μην ξεχασω ανα σας πω ότι η συνδεση είναι στο ονομα του πεθερου μου και ότι τα χαρτια που πηρα από την cyta  δεν τα υπεγραψα γιατι ο υπάλληλος εκανε λαθος και ξαναεκανε την αιτηση και περασα να την παρω σε 2 ημερες και δεν μου ζητησε να υπογραψω .

τι λετε να κανω ?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάγια τακτική της CYTA απ' ό,τι φαίνεται, μου το έκαναν κι εμένα ακριβώς το ίδιο τις προηγούμενες ημέρες. Ειρωνεία φουλ από το τμήμα ακυρώσεων και φτηνές δικαιολογίες του στυλ :

"Δεν έστειλες fax, κάτσε να δω...α ναι, αλλά είναι δυσανάγνωστο¨ και τέτοια.

Η δική μου περίπτωση όμως είχε ένα ακόμα ενδιαφέρον σημείο. Το τμήμα ακυρώσεων άρχισε να μου λέει όρους συμβολαίου που δεν υπάρχουν πουθενά. Μιλούσαν γρήγορα και με νομικοτεχνικά στοιχεία (το γράφει στο άρθρο τάδε του συμβολαίου και στον κανονισμό τάδε της ΕΕΤΤ άρθρο τάδε). Συγκεκριμένα : 

Δεν έχω 14 μέρες για αίτηση υπαναχώρησης γιατί δεν είναι "εξ αποστάσεως" η σύναψη σύμβασης. Τους είπα αν δεν είναι η online ή τηλεφώνου τότε ποια είναι; Εξάλλου τους είπα το γράφει και το έντυπο αίτησης υπαναχώρησης που δίνετε μαζί με το συμβόλαιο. Η απάντηση : "Είναι ασαφής η αίτηση".

Όπως και να έχει, είχα στείλει 5 φορές αίτημα (2 με fax, 3 με mail) και ή δεν τα έβλεπαν ή ήταν δυσανάγνωστα και στην τελική με έβγαλαν εκπρόθεσμο.

Έγινε καταγγελία στην ΕΕΤΤ που έχει και ειδική αναφορά στις συχνές ερωτήσεις της : 

"Τι κάνω όταν ενώ έχω υπαναχωρήσει εγκαίρως, ενεργοποιήθηκαν οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών;"

"Στην περίπτωση που έχετε αποδεδειγμένα αποστείλει με φάξ η με ταχυδρομείο την υπαναχώρηση σας εγκαίρως, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Φόρμα υποβολής καταγγελίας:http://www.services.eett.gr/kataggelia/tel.do"

Οπότε ... συχνό το φαινόμενο. 

Έκανα αίτηση αντίστροφης φορητότητας και βλέπουμε.

Κρίμα γιατί η CYTA με τέτοια συμπεριφορά χάνει έναν έναν τους πελάτες της που τη δυσφημίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...