Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας! 

θα ηθελα να σας περιγραψω τι εχει γινει και αν εγω ειμαι κατοχυρωμενος ως καταναλωτης!

λοιπον ειμουν στον ΟΤΕ και κανω αιτηση τηλεφωνικα να παω στην cyta!

13/1/2017 και μερα παρασκευη ερχεται ανθρωπος στο σπιτι και υπογραφω τα συμβολαια!

18/1/2017 με καλει ο οτε και μου λεει πως το υπαρχων συμβολαιο μου με αυτους δεν εχει ληξει και για να παω στην cyta θα χρειαστει να πληρωσω ''πεναλτι'' 85ευρω και μου αντιπρωτεινει καινουργια προσφορα την οποια και δεκτηκα!

την ιδια μερα  στελνω ακυρωτικα φαξ και στις 2 πλευρες και στις 19 του μηνα στελνω υπογεγραμμενα τα καινουργια συμβολαια στον οτε!

επισης 19-20 προσπαθουσα συνεχεια να καταφερω επικοινωνια με το τμημα ακυρωσεων της cyta κατι το οποιο δεν καταφερα ποτε , μια η μεγαλη αναμονη , μια κοβοταν η γραμμη μολις με συνδεαν κλπ κλπ!

το μονο που ειρθε απο αυτους ηταν ενα μηνυμα που ελεγε οτι η υπηρεσια θα ενεργοποιηθει εως την 23/1/2017

22/1/2017

καταφερα να επικοινωνησω με μια κυρια η οποια μου ειπε πως το αιτημα δεν μπορουσε να ακυρθωθει γιατι ηταν εκπροθεσμο και οτι την δευτερα δηλαδη χτες θα ενεργοποιηθει η γραμμη στην cyta!

οπως και στην συνεχεια μου ειπε πως για να φυγω θα πρεπει να πληρωσω τελος προωρης αποδεσμευσης 120 ευρω!

σημερα 24/1/2017 συνδεσα τον εξοπλισμο αναγκαστικα για να εχω τηλ και ιντερνετ!

το μεσημερι λαμβανω τηλ απο τον οτε οτι θα κανουν αιτημα για να παρουν πισω την γραμμη και με προετοιμαζουν για τις τυχον αντιρρησεις που θα εχω απο την cyta για να υπερασπισω τον ευατο μου!!

εσεις για ολα αυτα τι λετε?
εγω εκει που κολαω ειναι για το 3 μερες πριν την ενεργοποιηση αυτον τον ορο τον πληρω και επισης νομιζω συμφωνα με το δικαιωμα υπαναχωρησης των 14 ημερων ειμαι καλυμμενος .....
αλλα τα 120 ευρω που ζηταει η cyta για να φυγω ισχυουν?

Δημοσ.

Έπρεπε να στείλεις φαξ στη cyta φωτοτυπία της ταυτότητάς σου και να γράψεις το αίτημά σου περί ακύρωσης της φορητότητας. Κρατάς και αποδεικτικό ότι έστειλες το φαξ και είσαι κατοχυρωμένος.

Τώρα άντε βγάλε άκρη...

Δημοσ.

Έπρεπε να στείλεις φαξ στη cyta φωτοτυπία της ταυτότητάς σου και να γράψεις το αίτημά σου περί ακύρωσης της φορητότητας. Κρατάς και αποδεικτικό ότι έστειλες το φαξ και είσαι κατοχυρωμένος.

Τώρα άντε βγάλε άκρη...

το εκανα αυτο στις 18 του μηνος την διαδικασια με ταυτοτητα κλπ κλπ! απλα ειμαι εκπροθεσμος?

και επισης το αποδεικτικο τι εννοεις?

το εστειλα το φαξ απο την δουλεια δεν κρατησα την αναφορα παραδοσης!

απλα εχω κρατησει το προτοτυπο με το κειμενο και την ταυτοτητα!

Δημοσ.

Σφαλμα σου εξ αρχης που ασχοληθηκες με τηλεφωνα. Να υποθεσω δεν πηρες ποτε το ονομα του ατομου που μιλουσες η ενα τηλεφωνο αμεσης συνδεσης ετσι?

Τελος παντων, αν εχεις αντιγραφο το φαξ που εστειλες στις 18/1/2017 με το ακυρωτικο για την CYTA, με ημερομηνια αποστολης και απο το μικρο αποδεικτικο που βγαινει απο το φαξ, πας με αυτα τα δυο σε ενα καταστημα της Cyta και τους κανεις την μουρη κρεας. (Αυτο για την παπαρια που σου ειπαν απο το τηλεφωνο οτι εγινε εκπροθεσμο). Ζητα υπευθυνο και κατεβασε θεους και δαιμονες μεχρι να βρουν ΑΥΤΟΙ την ακρη και οχι εσυ. Απο την στιγμη που εχεις σε φαξ ημερομηνια αποστολης το φαξ της ακυρωσης και της αποδεσμευσης σου, εισαι καλυμμενος, οποιο μπερδεμα και να εχει γινει. 

Αλλα οτι και να κανεις, τραβα σε καταστημα αδερφε, ασε τα τηλεφωνα. Εχεις την καλυψη απο τον ΟΤΕ για την επιστροφη της γραμμης σε εσενα (που ετσι και αλλιως ησουν εκει οποτε απλα συνεχιζεις το πακετο που ειχες), και οσο για τις απειλες των 120 ευρω απο την CYTA μην μασας. Απλα πηγαινε σε καταστημα και πες στον υπευθυνο να βγαλει ακρη και πως σκοπευεις να κινηθεις και νομικα και μην βασιστεις σε λογια, αλλα να σου δωσουν σε εγγραφη μορφη την οποια βεβαιωση πως εκανες τα παντα εντος προθεσμιων. 

• Like 1
Δημοσ.

Σφαλμα σου εξ αρχης που ασχοληθηκες με τηλεφωνα. Να υποθεσω δεν πηρες ποτε το ονομα του ατομου που μιλουσες η ενα τηλεφωνο αμεσης συνδεσης ετσι?

Τελος παντων, αν εχεις αντιγραφο το φαξ που εστειλες στις 18/1/2017 με το ακυρωτικο για την CYTA, με ημερομηνια αποστολης και απο το μικρο αποδεικτικο που βγαινει απο το φαξ, πας με αυτα τα δυο σε ενα καταστημα της Cyta και τους κανεις την μουρη κρεας. (Αυτο για την παπαρια που σου ειπαν απο το τηλεφωνο οτι εγινε εκπροθεσμο). Ζητα υπευθυνο και κατεβασε θεους και δαιμονες μεχρι να βρουν ΑΥΤΟΙ την ακρη και οχι εσυ. Απο την στιγμη που εχεις σε φαξ ημερομηνια αποστολης το φαξ της ακυρωσης και της αποδεσμευσης σου, εισαι καλυμμενος, οποιο μπερδεμα και να εχει γινει. 

Αλλα οτι και να κανεις, τραβα σε καταστημα αδερφε, ασε τα τηλεφωνα. Εχεις την καλυψη απο τον ΟΤΕ για την επιστροφη της γραμμης σε εσενα (που ετσι και αλλιως ησουν εκει οποτε απλα συνεχιζεις το πακετο που ειχες), και οσο για τις απειλες των 120 ευρω απο την CYTA μην μασας. Απλα πηγαινε σε καταστημα και πες στον υπευθυνο να βγαλει ακρη και πως σκοπευεις να κινηθεις και νομικα και μην βασιστεις σε λογια, αλλα να σου δωσουν σε εγγραφη μορφη την οποια βεβαιωση πως εκανες τα παντα εντος προθεσμιων. 

οχι δεν το εκανα αυτο ειναι η αληθεια!!

το μονο αποδεικτικο που εχω ειναι το προτοτυπο φαξ!

το εστειλα απο την δουλεια και μας βγαζει αναφορα μονο εαν δεν παραδοθει κατι!!

και σε καταστημα που πηγα φιλε μου το σαββατο ομως μου ειπαν πλην σαφως παρε τηλ τα κεντρικα :(

Δημοσ.

Ιδια περιπτωση ειχε η θεια μου με την CYTA (και αυτη πηγε να μεταπηδησει απο τον ΟΤΕ). Εκανε την εγγραφη και τα συμβολαια, και μετα το ακυρωσε και τα ξαναπηγε στον ΟΤΕ (της εκαναν απο εκει προσφορα). Μετα της ζητουσαν καπου ενα 100αρι ευρω αν θυμαμαι καλα, με την αιτιολογια πως δεν ελαβαν ποτε το φαξ της ακυρωσης. Ελα που η θεια μου ειχε την αποδειξη και πηγε σε καταστημα της CYTA και τους ξεσκισε κανονικα.

Τι να σου πω ρε φιλε..  κοιταξε μηπως εχετε στην δουλεια απο τα ηλεκτρονικα φαξ που κρατουν στην μνημη της αποστολες και αν εχεις δυνατοτητα εκτυπωσης (η τραβα μια φωτογραφια με το κινητο οτι λεει στην οθονη του τελος παντων). Χωρις την αποδειξη απο το φαξ, μπλεκει το θεμα μιας και δεν μπορεις να αποδειξεις πως οντως το εστειλες. 

Δημοσ.

Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις της συσκευής fax που χρησιμοποίησες. Σχεδόν όλες οι συσκευές fax μπορούν να παράξουν συγκεντρωτικές αναφορές είτε με τα εισερχόμενα, είτε με τα εξερχόμενα. Ελπίζω μόνο να μην έχουν γίνει πολλές αποστολές γιατί έχω την εντύπωση ότι σου βγάζει πχ τα τελευταία 20-30-50 (ανάλογα με τον κατασκευστή και τον προγραμματισμό του). Από την συγκεντρωτική αναφορά, κατά 99% θα προκύπτει ο αριθμός τηλεφώνου που το έστειλες, οπότε θα έχεις και το αποδεικτικό σου.

Δημοσ.

Σχεδόν copy-paste περίπτωση, με τη διαφορά ότι εγώ έχω κρατήσει το αποδεικτικό παράδοσης αφενός, και αφετέρου μπορώ (ελπίζω) να ζητήσω αντίγραφο της ηχογραφημένης συνομιλίας μας όπου είχα συμφωνήσει να πάω σε αυτούς, με την προϋπόθεση οι ενέργειες να γίνουν μετά τη λήξη του συμβολαίου μου με τη Voda.

Σας παραθέτω την καταγγελία που τους πέρασα με φαξ, αντίγραφο της οποίας, μαζί με το αποδεικτικό παράδοσης του φαξ, υπέβαλα ηλεκτρονικά και στην ΕΕΤΤ. Λέτε να περάσω άμεσα και από υποκατάστημά τους ε? Μόνο στα επίσημα μπορώ να πάω ή και στους συνεργάτες? Γνωρίζει κάποιος?

Αν έχετε καμιά άλλη πρόταση, κάποια εξέλιξη στο δικό σου θέμα φίλε TS, ενημερώστε!

Ευχαριστώ

Κύριοι,

Με την παρούσα επιθυμώ να καταγγείλω το γεγονός ότι παρά τη θέλησή μου, πραγματοποιήσατε μεταφορά της τηλεφωνικής μου σύνδεσης με αριθμό 210xxxxx η οποία μου ανήκει, από τη Vodafone στην εταιρεία σας, παρά το γεγονός ότι εμπρόθεσμα (18/1/2017) σας είχα αποστείλει Αίτηση Ακύρωσης του αιτήματος μεταφοράς της σύνδεσής μου στην εταιρεία σας που σας είχα υποβάλει στις 17/1/2017.

Με την πρόφαση, αρχικά, ότι δε λάβατε από εμένα κανένα fax ακύρωσης, προχωρήσατε στη διαδικασία μεταφοράς της σύνδεσής μου στο δίκτυό σας. Στις 20/1/2017, έλαβα με γραπτό μήνυμα SMS ειδοποίηση από εσάς ότι η ενεργοποίηση της γραμμής μου θα γίνει έως 24/1/2017. Θεωρώντας ότι πρόκειται για λάθος του συστήματός σας, δεν έκανα κάποια ενέργεια την ίδια ημέρα, παρόλα αυτά, την επομένη, Σάββατο 21/1/2017, προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σας στο 5ψήφιο νούμερο επικοινωνίας 13877. Καθώς η αναμονή διαρκούσε πολύ, και συνοδεύεται από χρέωση, επέλεξα να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία του ιστότοπού σας, με την οποία ο ενδιαφερόμενος δηλώνει τα στοιχεία του και τον καλείτε εσείς. Δε με κάλεσε κανείς, παρά μόνο τη Δευτέρα 23/1, προηγουμένη της ενεργοποίησης, οπότε και με ενημερώσατε ότι δε μπορούσα πλέον να κάνω κάτι, εφόσον το διάστημα της επικείμενης ενεργοποίησης ήταν μικρότερο των 3 ημερών.

Ύστερα από πολύωρες τηλεφωνικές επικοινωνίες, αρνούμενοι να με συνδέσετε με το Τμήμα Ακυρώσεων για να διασταυρώσουμε το αν το φαξ της 18/1 είχε σταλεί ή όχι, και επαναλαμβάνοντάς μου μονίμως ότι δε μπορώ να κάνω κάτι, και ότι αν θέλω να φύγω από την εταιρεία σας θα πρέπει να επιβαρυνθώ τα έξοδα αποσύνδεσης, τελικά το απόγευμα βρήκατε το φαξ μου, ισχυριστήκατε όμως ότι α) δεν είχε σταλεί στο σωστό νούμερο 2155555907 αλλά στο 2155555900 (έχω κρατήσει το αποδεικτικό παράδοσης του φαξ, και το οποίο επισυνάπτω στην παρούσα, από όπου φαίνεται ότι το έχω στείλει στο σωστό νούμερο, και β) ότι η 2η σελίδα του φαξ (αντίγραφο ταυτότητας) ήταν δυσδιάκριτη (στην 1η σελίδα του φαξ αναγράφονταν εμφανώς τα τηλέφωνα επικοινωνίας μου, αλλά κανείς δεν τα χρησιμοποίησε για να μου ζητήσει να ξαναστείλω τη 2η σελίδα.

Αποποιούμαι λοιπόν με την παρούσα κάθε οικονομικής απαίτησης της εταιρείας σας προς εμένα, και επιφυλάσσομαι να διεκδικήσω την όποια αποζημίωση μου αναλογεί για την ηθική βλάβη, και τις χαμένες εργατοώρες που οι πρακτικές της εταιρείας σας μου έχουν κοστίσει. 

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδόν copy-paste περίπτωση, με τη διαφορά ότι εγώ έχω κρατήσει το αποδεικτικό παράδοσης αφενός, και αφετέρου μπορώ (ελπίζω) να ζητήσω αντίγραφο της ηχογραφημένης συνομιλίας μας όπου είχα συμφωνήσει να πάω σε αυτούς, με την προϋπόθεση οι ενέργειες να γίνουν μετά τη λήξη του συμβολαίου μου με τη Voda.

Σας παραθέτω την καταγγελία που τους πέρασα με φαξ, αντίγραφο της οποίας, μαζί με το αποδεικτικό παράδοσης του φαξ, υπέβαλα ηλεκτρονικά και στην ΕΕΤΤ. Λέτε να περάσω άμεσα και από υποκατάστημά τους ε? Μόνο στα επίσημα μπορώ να πάω ή και στους συνεργάτες? Γνωρίζει κάποιος?

Αν έχετε καμιά άλλη πρόταση, κάποια εξέλιξη στο δικό σου θέμα φίλε TS, ενημερώστε!

Ευχαριστώ

Κύριοι,

Με την παρούσα επιθυμώ να καταγγείλω το γεγονός ότι παρά τη θέλησή μου, πραγματοποιήσατε μεταφορά της τηλεφωνικής μου σύνδεσης με αριθμό 210xxxxx η οποία μου ανήκει, από τη Vodafone στην εταιρεία σας, παρά το γεγονός ότι εμπρόθεσμα (18/1/2017) σας είχα αποστείλει Αίτηση Ακύρωσης του αιτήματος μεταφοράς της σύνδεσής μου στην εταιρεία σας που σας είχα υποβάλει στις 17/1/2017.

Με την πρόφαση, αρχικά, ότι δε λάβατε από εμένα κανένα fax ακύρωσης, προχωρήσατε στη διαδικασία μεταφοράς της σύνδεσής μου στο δίκτυό σας. Στις 20/1/2017, έλαβα με γραπτό μήνυμα SMS ειδοποίηση από εσάς ότι η ενεργοποίηση της γραμμής μου θα γίνει έως 24/1/2017. Θεωρώντας ότι πρόκειται για λάθος του συστήματός σας, δεν έκανα κάποια ενέργεια την ίδια ημέρα, παρόλα αυτά, την επομένη, Σάββατο 21/1/2017, προσπάθησα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σας στο 5ψήφιο νούμερο επικοινωνίας 13877. Καθώς η αναμονή διαρκούσε πολύ, και συνοδεύεται από χρέωση, επέλεξα να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία του ιστότοπού σας, με την οποία ο ενδιαφερόμενος δηλώνει τα στοιχεία του και τον καλείτε εσείς. Δε με κάλεσε κανείς, παρά μόνο τη Δευτέρα 23/1, προηγουμένη της ενεργοποίησης, οπότε και με ενημερώσατε ότι δε μπορούσα πλέον να κάνω κάτι, εφόσον το διάστημα της επικείμενης ενεργοποίησης ήταν μικρότερο των 3 ημερών.

Ύστερα από πολύωρες τηλεφωνικές επικοινωνίες, αρνούμενοι να με συνδέσετε με το Τμήμα Ακυρώσεων για να διασταυρώσουμε το αν το φαξ της 18/1 είχε σταλεί ή όχι, και επαναλαμβάνοντάς μου μονίμως ότι δε μπορώ να κάνω κάτι, και ότι αν θέλω να φύγω από την εταιρεία σας θα πρέπει να επιβαρυνθώ τα έξοδα αποσύνδεσης, τελικά το απόγευμα βρήκατε το φαξ μου, ισχυριστήκατε όμως ότι α) δεν είχε σταλεί στο σωστό νούμερο 2155555907 αλλά στο 2155555900 (έχω κρατήσει το αποδεικτικό παράδοσης του φαξ, και το οποίο επισυνάπτω στην παρούσα, από όπου φαίνεται ότι το έχω στείλει στο σωστό νούμερο, και β) ότι η 2η σελίδα του φαξ (αντίγραφο ταυτότητας) ήταν δυσδιάκριτη (στην 1η σελίδα του φαξ αναγράφονταν εμφανώς τα τηλέφωνα επικοινωνίας μου, αλλά κανείς δεν τα χρησιμοποίησε για να μου ζητήσει να ξαναστείλω τη 2η σελίδα.

Αποποιούμαι λοιπόν με την παρούσα κάθε οικονομικής απαίτησης της εταιρείας σας προς εμένα, και επιφυλάσσομαι να διεκδικήσω την όποια αποζημίωση μου αναλογεί για την ηθική βλάβη, και τις χαμένες εργατοώρες που οι πρακτικές της εταιρείας σας μου έχουν κοστίσει. 

περιμενε να δεις τι θα απαντησει η ΕΕΤΤ εγω λεω θα κανουν πισω στο θεμα penalty.Καλη τυχη φιλε μου.

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν σήμερα από Cyta και με ενημέρωσαν ότι αν τελικά αποφασίσω να πάω σε άλλο πάροχο εντός 14 ημερών ΔΕ θα με χρεώσουν με τέλη ενεργοποίησης, αποσύνδεσης κ.λπ, απλά θα μου έρθει κάποια στιγμή ένας λογαριασμός χρεωστικός κι άλλος ένας "πιστωτικός"...

Εγώ ήδη σήμερα υπέγραψα στη Vodafone για ανανέωση-αντίστροφη φορητότητα, και όπως με διαβεβαίωσαν και οι μεν και οι δε, δε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο. Επίσης και η Voda μου είπε ότι δε θα με χρεώσει ούτε με τέλη ενεργοποίησης ή πρόωρης αποδέσμευσης (παρόλο που τυπικά εγώ έσπασα το συμβόλαιο πριν τη λήξη του) και ότι ισχύουν στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα στο τηλέφωνο πριν η Cyta κάνει την πατάτα.

Θα δούμε, κρατάω μικρό καλάθι, αλλά φαίνεται τα πράγματα να βαίνουν καλώς...

Δημοσ.

παιδια και εγω συνδεθηκα ΟΤΕ σημερα κιολας!! Με αυτα και με αυτα απο την cyta μου ειπαν πως μπορει να ερθει χρεωστικο και τοτε πρεπει να κανω ενεργειες για να το αντικρουσω γιατι αυτος μου ειπε στο τηλ οτι κλασσικα απο εδω δεν μπορω να κανω τιποτα!

πανο με τον εξοπλισμο της cyta τι θα κανεις?

εμενα μου ειπαν πως μπορω να το επιστρεψω σε καποιο καταστημα οποτε θελω!

Δημοσ.

παιδια και εγω συνδεθηκα ΟΤΕ σημερα κιολας!! Με αυτα και με αυτα απο την cyta μου ειπαν πως μπορει να ερθει χρεωστικο και τοτε πρεπει να κανω ενεργειες για να το αντικρουσω γιατι αυτος μου ειπε στο τηλ οτι κλασσικα απο εδω δεν μπορω να κανω τιποτα!

πανο με τον εξοπλισμο της cyta τι θα κανεις?

εμενα μου ειπαν πως μπορω να το επιστρεψω σε καποιο καταστημα οποτε θελω!

Δε μου είπε κάτι για τον εξοπλισμό κ ξέχασα κι εγώ να ρωτήσω...σε όποιο κατάστημα ελπίζω να εννοούν και των συνεργατών (από τέτοιο τον παρέλαβα εγώ ας πούμε) και όχι μόνο της cyta ντε και καλά ε?...ρώτα τους αν μιλήσεις και το θυμηθείς, μήπως πρέπει να πάρουμε κάποιου είδους αποδεικτικό ότι τον παραδώσαμε?

Δημοσ.

Δε μου είπε κάτι για τον εξοπλισμό κ ξέχασα κι εγώ να ρωτήσω...σε όποιο κατάστημα ελπίζω να εννοούν και των συνεργατών (από τέτοιο τον παρέλαβα εγώ ας πούμε) και όχι μόνο της cyta ντε και καλά ε?...ρώτα τους αν μιλήσεις και το θυμηθείς, μήπως πρέπει να πάρουμε κάποιου είδους αποδεικτικό ότι τον παραδώσαμε?

ναι αποδεικτικο θα παρουμε σιγουρα! δεν εχω παει ακομα εσυ?

αυριο λογικα θα το δωσω!!

απλα αυτο που με νοιαζει ειναι αν αργοτερα θα μου στειλουν λογαριασμο με τα 120 ευρω!

Δημοσ.

ναι αποδεικτικο θα παρουμε σιγουρα! δεν εχω παει ακομα εσυ?

αυριο λογικα θα το δωσω!!

απλα αυτο που με νοιαζει ειναι αν αργοτερα θα μου στειλουν λογαριασμο με τα 120 ευρω!

Εγώ περιμένω τη voda πρώτα να κάνει τη διαδικασία... Όσον αφορά τον εξοπλισμό, τον επιστρέφουμε σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα και κανονικά ζητάμε κ μας δίνουν αποδεικτικό, τους ρώτησα σήμερα... Τώρα για τα 120€ μπορεί και να σου έρθει να πληρώσεις, αλλά υποτίθεται ότι δεν δίνεις τίποτα, κ μετά έρχεταικι άλλο που μηδενίζει την οφειλή, κάτι τέτοιο μου είχε πει εμένα... Σε σένα παραδέχτηκαν ότι ήταν δικό τους το λάθος? Γιατί εμένα το παραδέχτηκαν, και αυτά που σου λέω είναι με αυτό το δεδομένο...Να δούμε.. Καλά μας ξεμπερδεματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...