Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά που γυαλίζουν διαφορετικά  (μιλάω για την μικρή περιοχή γύρο τους τα εντελώς απομακρυσμένα φυσικά και θα γυαλίζουν διαφορετικά) είναι στραβομένα προσπάθησε να τα κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για το κομμένο βαριέμαι να δω στο datasheet ποια ειναι η δουλειά του αν ειναι πχ για κάποιο επιπλέον PCI Lane τότε δεν θα έχεις πρόβλημα (εκτός αν χρησιμοποιείς την PCI υποδοχή που εξαρτάται απο το συγκεκριμένο pin)

Κάνε μια λίγο καλύτερη δουλειά και προσπάθησε να τρέξεις το PC δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν δεν γίνεται κάτι πας για άλλη μητρική..

Δημοσ.

Καλημέρα σήμερα θα δοκιμάσωκαι με άλλη κάρτα γραφικών μήπως αλλάξει και κάτι άλλο... Αύριο μόλις ανοίξουν τα μαγαζιά θα πάω να πάρω πάστα να βάλω στην ψύκτρα άρα να είμαι σίγουρος ότι απο το θέμα πάστας και απο το θέμα κάρτας γραφικών είναι κομπλέ θα ισιώσω και σήμερα όσο πιο καλά μπορώ πάλι τα πινς και εάν μετά απο όλα αυτά δεν δουλέψει τότε δεν γλιτώνω έχω θέμα με μητρική... Μπορείς λίγο να μου πείς σε αυτό εδώ το site  http://www.datasheetcatalog.com/ που να πατήσω για να δώ σχετικά με το κομμένο πιν εάν προκαλέι πρόβλημα ή όχι ;

Δημοσ.

Τα πινς τα εφτιαξα κιαλο τωρα η μητρική βγαζει και στην οθονιτσα νούμερα πριν δεν έβγαζε αλλα ακομα δεν εμφανίζει τιποτα στην οθόνη του pc.. Στης μητρικής την οθονιτσα βγαζει με σειρα τα σφαλματα 01 68 04 ΕΑ

Τωρα που έβγαλα και τη Ραμ κανει τα μπιπ ενω πριν δεν τα έκανε.

Ανοιξε κανονικα του εβαλα την ψυκτρα με οδοντόκρεμα απλός λεει κατι για device και boot κατι τετοιο

Δημοσ.

Ελα ρε θηριο! Μπες στο bios και βαλε τον σκληρο-ssd που εχεις τα windows πρωτο στην λιστα εκκινησης!Και κοιτα απο τα πολλα πολλα αν εχεις συνδεσει τον-τους δισκους οπως πρεπει , δεδομενα-ρευμα

Δημοσ.

Ελα ρε θηριο! Μπες στο bios και βαλε τον σκληρο-ssd που εχεις τα windows πρωτο στην λιστα εκκινησης!Και κοιτα απο τα πολλα πολλα αν εχεις συνδεσει τον-τους δισκους οπως πρεπει , δεδομενα-ρευμα

Δεν ειχα συνδέσει το καλώδιο του sata.. Ολα τελεια απλός αυριο θελω πάστα γιατί με οδοντόκρεμα το εχω τωρα... Παιδια ειλικρινα ενα μεγαλο ευχαριστω εαν δεν είσασταν εσεις δεν θα ειχα και παλι το pc μου.. Ευχαριστω ολους εσας που έστω και κατι είπατε μια ιδεα οτιδιποτε.. Χιλια ευχαριστώ εαν μπορω να κανω κατι για να σας βοηθησω πειτε μου

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειχα συνδέσει το καλώδιο του sata.. Ολα τελεια απλός αυριο θελω πάστα γιατί με οδοντόκρεμα το εχω τωρα... Παιδια ειλικρινα ενα μεγαλο ευχαριστω εαν δεν είσασταν εσεις δεν θα ειχα και παλι το pc μου.. Ευχαριστω ολους εσας που έστω και κατι είπατε μια ιδεα οτιδιποτε.. Χιλια ευχαριστώ εαν μπορω να κανω κατι για να σας βοηθησω πειτε μου

Μπραβο ρε συ που τα καταφερες τελικα! Τα λογια σου μας χορτασαν και το φαι σου φατο!!! :-D :rolleyes:

Δημοσ.

Η οδοντοπαστα ειναι colgate? κανει δουλεια? τρεξε και ενα stress test παντα ειχα την απορια

Colgate ειναι ναι χαχαχα κανει πολυ καλη δουλεια μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα αν και το βραδυ θα βαλω παστα θα μου φερει ενας φιλος και αυριο θα παω να παρω παστα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...