ZELOMOTH Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εφοσον χωρις την καρτα παιρνει μπροστα, και δουλευουν οι ανεμιστηρες χωρις να κανει τιποτε αλλο, τοτε κοιτα να βρεις και να δοκιμασεις μια αλλη καρτα γραφικων πανω για να σιγουρεψεις οτι αυτη καηκε... Ουτος η΄ αλλως απ την αρχη που ειπες οτι σου εκανε τα μπιπ, η΄ καρτα γραφικων εχει θεμα η΄ μνημες. Αληθεια ποσες μνημες εχεις? Δοκιμασες αν εχεις πανω απο μια να τις βαλεις στο μηχανημα μια μια και σε ολες τις θεσεις ανα φορα?
megaklhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εαν βγαλεις την καρτα γραφικων και τον ανοιξεις κουνιουνται τα ανεμιστηρακια; Πριν ναι τωρα που μαλλον έκαψε τροφοδοτικό οχι
HotShot84 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μυριζει το τροφοδοτικο; δοκιμασε και με ενα αλλο να δεις εαν ανοιγει
megaklhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εφοσον χωρις την καρτα παιρνει μπροστα, και δουλευουν οι ανεμιστηρες χωρις να κανει τιποτε αλλο, τοτε κοιτα να βρεις και να δοκιμασεις μια αλλη καρτα γραφικων πανω για να σιγουρεψεις οτι αυτη καηκε... Ουτος η΄ αλλως απ την αρχη που ειπες οτι σου εκανε τα μπιπ, η΄ καρτα γραφικων εχει θεμα η΄ μνημες. Αληθεια ποσες μνημες εχεις? Δοκιμασες αν εχεις πανω απο μια να τις βαλεις στο μηχανημα μια μια και σε ολες τις θεσεις ανα φορα? Η 8αρα Ραμ εχω αλλα και τωρα δεν ανάβει καθολου τιποτα
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ε τοτε κοιτα να βρεις ενα τροφοδοτικο προχειρα να το βαλεις πανω και απλα ευχεσαι να μην εκαψε και τιποτε αλλο... Γιατι νομιζω μετα πας και για μητρικη... Φανηκε οτι ισως κατι ετρεχε στην πορεια και με αυτο βεβαια εκει που ελεγες οτι αναβει λιγο το λαμπακι και μετα εσβηνε στο δευτερολεπτο.. Τεσπα βρες τροφοδοτικο φιλε μου και ο Θεος μαζι σου...
megaklhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αυριο θα μου φερει ενας φιλος μου υο τροφοδοτικό του και την καρτα γραφικών του να δοκιμάσουμε.. Εαν και παλι δεν ανοιγει τι μπορει να φταιει; επεξεργαστης, μητρική, η Ραμ;
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Θα πεις στον φιλο σου να φερει και μια μνημη αφου θα ερθει που θα ερθει και θα τα δκιμασεις ενα ενα. Δηλαδη, πρωτα θα βαλεις το τρφοδοτικο πανω μετα αν δεν ανοιξει την αλλη καρτα και μετα αν δεν ξανα ανοιξει την αλλη μνημη. Κι αν δεν ξανα ανοιξε ουτε τοτε... Μαλλον χαιρετας την μητρικη σου..
megaklhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Θα πεις στον φιλο σου να φερει και μια μνημη αφου θα ερθει που θα ερθει και θα τα δκιμασεις ενα ενα. Δηλαδη, πρωτα θα βαλεις το τρφοδοτικο πανω μετα αν δεν ανοιξει την αλλη καρτα και μετα αν δεν ξανα ανοιξει την αλλη μνημη. Κι αν δεν ξανα ανοιξε ουτε τοτε... Μαλλον χαιρετας την μητρικη σου.. Το μονο θεμα ειναι οτι το pc του δεν εχει μητρική με ιδιο socket για την Ραμ... Ευτυχως Ραμ εχω τις παλιές που ειχα πριν βαλω αυτην.. Κανει ειναι ιδιο socket.. Εαν και παλι με αυτες τις τρεις δοκίμασες δεν ανοιξει τι ειναι; επεξεργατης η μητρική;
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ε για μητρικη παει μετα... αλλα εγω νομιζω οτι θα ανοιξει..
megaklhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ε για μητρικη παει μετα... αλλα εγω νομιζω οτι θα ανοιξει..Ελπιζω και εγω να ανοιξει το καλο που του θελω..
arrows Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Βγαζεις μονο το 8pin eps της τροφοδοσιας του επεξεργαστη πατας το power αν αναψει χωρις εικονα προφανως κατι εγινε σε καποια απο τις φασεις τροφοδοσιας του επεξεργαστη γενικως χαιρετησε την μητρικη
megaklhs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Βγαζεις μονο το 8pin eps της τροφοδοσιας του επεξεργαστη πατας το power αν αναψει χωρις εικονα προφανως κατι εγινε σε καποια απο τις φασεις τροφοδοσιας του επεξεργαστη γενικως χαιρετησε την μητρικηΕνοεις εαν του βαλω σημερα που εηραψα επανω νεο τροφοδοτικό Ραν και καρτα γραφικών και εαν παλι κανειβτα ιδια ειναι μητρική;
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Οχι , εννοει οτι αν ολα ειναι κουμπωμενα κανονικα αλλα ξεκουμπωσεις το 4-πινο-8πινο του επεξεργαστη, αν παρει μπροστα σημαινει οτι καηκαν τα vrm(μητρικη στην ουσια) . Ξεκινα εσυ κανε αυτο που ειπαμε και ας μην φτασει η δουλεια μεχρι εκει..
megaklhs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Οχι , εννοει οτι αν ολα ειναι κουμπωμενα κανονικα αλλα ξεκουμπωσεις το 4-πινο-8πινο του επεξεργαστη, αν παρει μπροστα σημαινει οτι καηκαν τα vrm(μητρικη στην ουσια) . Ξεκινα εσυ κανε αυτο που ειπαμε και ας μην φτασει η δουλεια μεχρι εκει.. Λογω οτι το τροφοδοτικό του παιδιού δεν εκανε ειχε 4 καλωδιακια πανω στον επεξεργαστή διπλα και το δικο μου θελει 8 δοκίμασα το τροφοδοτικό μου στο pc του παιδιού και ανοιξε κανονικα.. Στο δικο μου το τροφοδοτικό δεν δειχνει καμια ενδειξη επανω. Στην μητρική... Λογικα μητρική δεν ειναι;
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ε απ΄ οτι φαινεται ναι... Απλα κανε και κατι τελευταιο, βγαλε τα ολα απο το κουτι σου, αποσυνδεσετα ολα(μνημες γραφικα κτλ) και συνδεσε τα εκτος κουτιου και κοιτα να αλλαξει κατι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα