Προς το περιεχόμενο

android tv box & home cinema

tomas4wd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας ,

έχω μια τηλεόραση LG 43LF5400 συνδεδεμένη με ένα android tv box μέσω hdmi. Θέλω να πάρω ηχεία 5.1 για να τα συνδέσω έτσι ώστε να παιζουν μόνιμα όταν βλέπω τηλεόραση , βλέπω ταινία μεσω του tv box , η οτιδήποτε. 

Δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό ή τι θα μπορούσε να χρειαστώ. Κάθε σκέψη δεκτή καθώς είμαι εντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις για την απόδοση του συστήματος και ψάχνω για κάτι οικονομικό. 

Σας ευχαριστώ πολύpost-290234-0-32655800-1485285291_thumb.jpgpost-290234-0-80410000-1485285299_thumb.jpgpost-290234-0-47764500-1485285307_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπερτερει λογω του οτι μεταφερει περισσοτερα φορμα ηχου και ελεγχει και το συστημα που συνδεεται με το hdmi απ το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης αλλα πρεπει να παρει ενισχυτη με hdmi in. Δε νομιζω να βρει κατι τετοιο ομως αν ως "οικονομικο" εννοει ενα all in one συστημα, στην καλυτερη θα εχει optical in.

Παιδιά υπολογίζω περιπου 300-400€ να δωσω. Επειδη δεν καταλαβαίνω τι πρεπει να παρω θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιο παράδειγμα ; σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.

Παιδιά υπολογίζω περιπου 300-400€ να δωσω. Επειδη δεν καταλαβαίνω τι πρεπει να παρω θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιο παράδειγμα ; σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.

Είναι ακόμα σε προσφορά

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html

Πιστεύω ότι καλύτερο στα 249. Σε πιο ακριβά θα πας για ίδιες επιδόσεις απλά θα έχουν και WiFi smart λειτουργίες κτλ τα οποία δεν τα χρειάζεσαι αφού έχεις Android box και smart τηλεοραση.

Heybro σε ευχαριστω , πως θα το συνδέσω ομως ; αν εχω καταλάβει καλα δεν πρεπει να εχει hdmi in ;

Συνδέεις το Android box με την τηλεόραση με hdmi και το home cinema με οπτική στην τηλεόραση και θα περνάει κανονικά dts dd 5.1 ήχος. Και ps3 η ps4 αν έχεις πάλι με hdmi στην τηλεόραση και μέσω οπτικής θα περνάει ο ήχος στα ηχεία.

Ναι εννοείται αν σε βολεύουν περισσότερο οι δορυφόροι πας εκεί. Το συγκεκριμένο έχει και smart λειτουργίες υπολείπεται ελάχιστα στον ήχο από τα Samsung που πρότεινα.

12 απαντήσεις μετά σε τεχνολογικό forum και κανείς δεν έχει δει/ξέρει ότι η τηλεόραση αυτή δεν έχει optical!!!!

Άρα ότι και να πάρεις από τα 2 θα παίζουν μόνο με το TV box(αν εχει αυτό optical) και τα Βlu-ray.

• Like 1

12 απαντήσεις μετά σε τεχνολογικό forum και κανείς δεν έχει δει/ξέρει ότι η τηλεόραση αυτή δεν έχει optical!!!!

Άρα ότι και να πάρεις από τα 2 θα παίζουν μόνο με το TV box(αν εχει αυτό optical) και τα Βlu-ray.

Hdmi arc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...